هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیفهمم ملتو چون خراب کردم ، هر چی سوتی تو عمرم ندادمو این آزمون دادم SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیفهمم ملتو چون خراب کردم ، هر چی سوتی تو عمرم ندادمو این آزمون دادم زیست ریدم//: 
- 
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیفهمم ملتو چون خراب کردم ، هر چی سوتی تو عمرم ندادمو این آزمون دادم زیست ریدم//: 
- 
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیفهمم ملتو چون خراب کردم ، هر چی سوتی تو عمرم ندادمو این آزمون دادم زیست ریدم//: 
- 
زیست در عین اسون بودن خیلی مبهم بود 
 سالای قبل مشخص بود از چی داره سوال میاد امسال ی جوری بود
- 
Hesar 
 خیلی خیلی عذر می خوام که اینو میگم
 می دونم قصد و منظوری ندارید و همین طور این لفظ رو به کار می بریدولی سعی کنید به کار نبرید. 
 بار معنایی و حرمت داره و سنگین هست.
 کلان قسم خوردن. (می دونم که شما برای به منظور قسم استفاده نمی کنید)می دونم بدون هیچ منظور هست و قسم نیست ولی کلان این کلمه بارش سنگین و جایگاه خاصی داره. سعی کنید کم کم استفاده نکنید. وخب حالا چیزای دیگه به کار ببرید. ببخشید  
 سلامت باشید.
- 
@arianaaa 
 میام پی
- 
Hesar 
 خیلی خیلی عذر می خوام که اینو میگم
 می دونم قصد و منظوری ندارید و همین طور این لفظ رو به کار می بریدولی سعی کنید به کار نبرید. 
 بار معنایی و حرمت داره و سنگین هست.
 کلان قسم خوردن. (می دونم که شما برای به منظور قسم استفاده نمی کنید)می دونم بدون هیچ منظور هست و قسم نیست ولی کلان این کلمه بارش سنگین و جایگاه خاصی داره. سعی کنید کم کم استفاده نکنید. وخب حالا چیزای دیگه به کار ببرید. ببخشید  
 سلامت باشید.jahad_121 پیام شما رویت شد و به روی دیدگانم گذاشته شد 
 ولیکن خودتون نیز گفتین کلا اصطلاحه و تحت الفظی استفاده میکنم
 بار ثقیلش رو حقیقتا متوجه هستم و میدونم هم به چه اشخاص عزیزی برمیگرده که خدمتشون ارادت دارم
 زیاد جدیش نگیرین واقعا قصه اش هم طولانیه.
 اگه من رو معذور بدارید همون یوخی باشم که هستم 
- 
اینم از انتخاب استاد هزار تست 
 معین کرمی دیگه من کسی که رو سرش مو نیست و ریاضی بلده نمیشناسم 
- 
زیست در عین اسون بودن خیلی مبهم بود 
 سالای قبل مشخص بود از چی داره سوال میاد امسال ی جوری بود
- 
@ادمک 
 چیکار کردی همه رو 90 زدی دیگه

|
 |