هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمک فرصت کردین حتما بازیش کنید
گرچه که انگلیسی درحد خوبی میخواد ولی تا جایی که حوصله بشه پیشنهادش میکنم -
@danial-hosseiny
عاااا راست میگی ببخشید حواسم نبود

خب الان من ریستارت عبدالمحمدیو ثبت نام کردم آبان ولی یه جلسشم ندیدم کلا 18 جلسه یک ونیم ساعتست همه چیو درس داده.
ادبیاتم میشه گفت به خیال اینکه دیگه تاثیری ندارن از دهم نخوندم و همیشه هم نمره پایین گرفتم
الان شما جای من بودید چیکار میکردید ؟ اخه از فردا میخوام تقریبا شروع کنم موندم ادبیاتو چه کنمAqua
کتاب کمک درسی برای ادبیات داری؟ -
@7e521f871c0e75
نکنه واقعا مشکل از منه؟!

-
میترا از ده تا جملهٔ من نه تاشو متوجه نمیشه اون یدونهٔ بعدی رو هم حدس میزنه.

️ -
Aqua
کتاب کمک درسی برای ادبیات داری؟ -
Hesar
عادی حرف بزنید
اینجا که ما علم غیب نداریم با کلمه(بمولا) حالتای مختلف منظورتون رو بفهمیم -
@7e521f871c0e75
نکنه واقعا مشکل از منه؟!

-
@f-nalist اون بمولاهه اکثرا به معنای پایان جملس
محیط دوستانس در تاپیک های درسی عادی تر صحبت میکنم -
@danial-hosseiny
خود عبدالمحمدی برا کلاسش یه جزوه فارسی 3 نشرالگو بود اونو گفت خریدم . چیز دیگه ای نخریدمAqua
خب من پیشنهاد میکنم که اول از همه به دستور زبان مسلط بشی توسط همون کتابت. بعد به آرایه.
درنهایت بعد از اتمام این دوتا بری سراغ دروسی که داری و درس به درس مرور کنی. این روندیه که به نفعته در کل. -
امشب از دست خیلیا دلم گرفت...
اگه به خاطر خودتون نبود یه لحظهام اونجا نمیموندم( :
میرفتم یه گوشه مینشستم( :
منت نیست...
شما باید سرم منت بذارید که راهم دادین تو این مجلس( :
ولی امشب خیلی دلم شکست( :
اونجایی که فلاسک چای دستم بود و خواستم اون یکی هم که خالی شده بود پیدا کنم و ببرم چای درست کنم بیارم واسه بقیهی عزیزدردونههاتون- با طلبکاری تمام گفت: چرا اینو گرفتی دستت و میچرخونی؟
من: میخوام اون یکیم پیدا کنم با هم ببرم...
*اونو فلانی برد برو...
اونجایی که اومدم چای بردارم و زهرا گفت بچه ها چای نیست و کاملا اینجوری بود که برندار...
( :
در حالی که از همه پذیرایی شده بود و اون یه زهرا گفته بود واسه خودمون یه کم بریزیم( :
و فقط یکی دو تا دونه واسه چندنفر جدید میخواستن...
یا اونجایی که به آدم به چشم نوکر نگاه میشد...
امام حسین ما نوکرتونم هستیم اگه لیاقت داشته باشیم...اگه دستمونو بگیرید و یه گوشه از هیئتتون راهمون بدین( :
ولی امشب خیلی ناراحت شدم...
از دست اون نفر آخری که اومدم ته غذاها رو بدم بهش که هرجا باید تحویل میدادن بدن
چون من در جریان کارای اصلی نبودم و نمیدونستم باید اونا رو به کی بدم...و بچه ها گفتن غذاهای باقیمونده رو بدم به اون؛خودش هرجا بخواد میذاره..
و کاملا محل نداد و ترجیح داد با دوستان دیگه گفت و گو نماید..
همهی اینا بغض شدن برام...
هی سعی کردم توقعمو از آدما کم کنم
ولی منم یه ظرفیتی دارم
امشب ظرفیتم پر شد...( :
شاید بخشیش بیخود بود ولی اون یه بخش دیگهاش به اندازهی کافی بد بود.... - با طلبکاری تمام گفت: چرا اینو گرفتی دستت و میچرخونی؟
-
@f-nalist اون بمولاهه اکثرا به معنای پایان جملس
محیط دوستانس در تاپیک های درسی عادی تر صحبت میکنم -
Aqua
خب من پیشنهاد میکنم که اول از همه به دستور زبان مسلط بشی توسط همون کتابت. بعد به آرایه.
درنهایت بعد از اتمام این دوتا بری سراغ دروسی که داری و درس به درس مرور کنی. این روندیه که به نفعته در کل.@danial-hosseiny
اگر نمیرسی جلسات رو ببینی واقعا ریسکش رو نکن. خودت بخون و برو جلو. سؤالی هم داشتی بیا تاپیک بزن من جواب میدم بهت. خصوصا درمورد توضیحات ساده شدهٔ مفاهیم. -
میترا از ده تا جملهٔ من نه تاشو متوجه نمیشه اون یدونهٔ بعدی رو هم حدس میزنه.

️
|
شعردانه

من فقط نیاز به شفاف سازی دارم همین!