سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده
-
@dr-lila سلام، برو ناحیه بسیج شهرتون. کد ایثارگری فرزند رزمنده داوطلب بسیجی بهت میدن. این کد رو ناحیه ی بسیج صادر میکنه. درضمن اگه دفترچه رو خوب خونده باشین جواب سوالاتتون اونجاست.
-
behniasasa سلام پدر من دوران سربازیش فقط جبهه بوده حدود 21ماه حالا یکی میگه میتونی استفاده کنی از سهمیه یکی هم میگه نه.شما اگه اطلاعی دارید میشه بگید؟
-
@dr-lila در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
RAHIL_28 ببین من امسال اصن خوب نخوندم فک نکنم هم این سهمیه تأثیر آنچنانی برام داشته باش میخواستم چند ماه باقی مونده رو بخونم بعدشم این سهمیه هم ک هستند ببینم چی میشه اگ قبول شدم (ک احتمالش خیلی کمه)فبها و اگ قبول نشدم سال بعد استفاده کنم از سهمیه و عالی بخونم،خب اگ سهمیه بزنم و رتبه بیارم ک در حد انتخاب رشتم نباش و قبول نشم بازم میسوزه؟؟
لیلا زنگ بزن امور ایثارگران منطقتون بپرس بهت میگن تا جایی که من از یکی از دوستام که اونم سهمیه داشت پرسیدم گفت حق استفاده از سهمیه یه بار داری چون تو وقتی سهمیه 5 درصدی میزنی تو ثبت نامت تو رتبت تاثیر داره دیگه ربطی نداره انتخاب رشته کنی یا نه
-
janan-zyp سعی کن پیگیر باشید و بگیرید فک کنم باید از روی اون سهمیه بگیرید میتونید از یکانی ک باباتون جبهه رفته یا از پادگان شهرتون بپرسید حتما زود پیگیری کنید
-
@dr-lila ممنونم ولی خب جواب درست حسابی نمیدن که میگن باید صبر کنید که بعد هم دیگه به کارم نمیاد
-
@dr-lila الان توی یه تاپیکی دیدم گفته بودن 6ماه طول میکشه تا کارت صادر بشه و اینکه اگه دوران سربازی هم بوده ایرادی نداره.ولی خب من تازه اقدام کردم تا اون کارت بیاد کنکور تموم شده
-
janan-zyp من خودم بخاطر دلایلی شاید نتونم امسال ازش استفاده کنم حالا هر چی خدا بخواد حالا نپرسیدید اگ امسال استفاده کنین و قبول نشین سال بعد میشه استفاده کنین؟؟
-
@dr-lila اگه میشد میموندم ولی خب من سال سومی هست که کنکور میدم و هرسال به امید سال بعد نمیخوندم که الان رسیدم به اینجا و دیگه نمیتونم بمونم
-
janan-zyp نمیگم ک نخوانید و ب امید سال بعد بمونید امسال عالی بخونید نشد سال بعد عالی تر همراه سهمیه بترکونید
-
@dr-lila نمیدونم والا هرکی یه چیز میگه الان یکی میگه دنبال سهمیه ایثارگری نباشید سخت تره توی ایثارگری.من که دیگه قاطی کردم
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از این سهمیه خبر داره یکم توضیحات کامل بدید من سهمیه منطقم دارم بابامم 28 ماه جبهه بوده ک سربازیشم شامل همین 28 ماه یعنی منم شامل این سهمیه میشم و باید موقع ثبت نام کدش بنویسم یا مث بسیج فعال ت انتخاب رشته و اینکه برا یونی ازاد میشه هم ایثارگری استفاده کرد هم بسیج فعال یا نه؟
@dr-lila
امیدوارم روزی بیاد که سهمیه ها کلا حذف بشه.
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزاره -
janan-zyp
کی میگه ؟؟اگ اینجوری بگید منم نرم دنبالش و ثبت نام کنم من خیلی سخته برام برم چند ساعت راه تا ب یگان اعزامی بابا برسم اونم آیا ج بگیرم یا نه
-
@dr-lila
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزارهalirezamoradi1 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@dr-lila
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزارهوالا نه بخاطر خودم و بابام ولی اینو بدونید کسانی ک جانبازن یا اصن ت اون لحظات سخت اونجا بودن میدونن چی کشیدن خواهر بزرگ من چند سال از وجود پدر بی بهره بودن کسانی ک راس راس ت شهر میگشتن خونواده من با بی پولیو سختیها ساختن بخاطر ناموس و کشور رفتن برا جنگ نه برا سهمیه اونا حتی کارت جانبازی ندارن بابام میگه ما اون لحظه ها هر دقیقه شهادتین میخونم و منتظر بودیم ک فردا شهید میشیم هیچ کس باور نمیکرد از اون موقعیت زنده بیرون بیایم منو شمای ک هیچ کاری نکردیم ترسا و دلهوره ها بی پولیا و سختیها بی پدرر و خیلی چیزا رو نکشیدیم شاید درکش برامون سخت باش ی بار ب بابام گفتم چرا برا جانبازی هیچ مدرکی نگرفتی بابام ناراحت شد و گفت من برا ناموس و سرزمینم رفتم ن برا چیزای دیگه این کارت ایثار ۵درصدیم خود یگان برا بابا ارسال کردن من خودمم اگ بدونم حق الناس هس هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم