سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده
-
@dr-lila نه بابا یعنی چی که بسوزه؟؟؟اصن نشنیدم همچین چیزی...
ولی خب بازم پرس و جو کن نمیدونم -
RAHIL_28 ببین من امسال اصن خوب نخوندم فک نکنم هم این سهمیه تأثیر آنچنانی برام داشته باش میخواستم چند ماه باقی مونده رو بخونم بعدشم این سهمیه هم ک هستند ببینم چی میشه اگ قبول شدم (ک احتمالش خیلی کمه)فبها و اگ قبول نشدم سال بعد استفاده کنم از سهمیه و عالی بخونم،خب اگ سهمیه بزنم و رتبه بیارم ک در حد انتخاب رشتم نباش و قبول نشم بازم میسوزه؟؟
@dr-lila در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
RAHIL_28 ببین من امسال اصن خوب نخوندم فک نکنم هم این سهمیه تأثیر آنچنانی برام داشته باش میخواستم چند ماه باقی مونده رو بخونم بعدشم این سهمیه هم ک هستند ببینم چی میشه اگ قبول شدم (ک احتمالش خیلی کمه)فبها و اگ قبول نشدم سال بعد استفاده کنم از سهمیه و عالی بخونم،خب اگ سهمیه بزنم و رتبه بیارم ک در حد انتخاب رشتم نباش و قبول نشم بازم میسوزه؟؟
لیلا زنگ بزن امور ایثارگران منطقتون بپرس بهت میگن تا جایی که من از یکی از دوستام که اونم سهمیه داشت پرسیدم گفت حق استفاده از سهمیه یه بار داری چون تو وقتی سهمیه 5 درصدی میزنی تو ثبت نامت تو رتبت تاثیر داره دیگه ربطی نداره انتخاب رشته کنی یا نه
-
لیلا زنگ بزن امور ایثارگران منطقتون بپرس بهت میگن تا جایی که من از یکی از دوستام که اونم سهمیه داشت پرسیدم گفت حق استفاده از سهمیه یه بار داری چون تو وقتی سهمیه 5 درصدی میزنی تو ثبت نامت تو رتبت تاثیر داره دیگه ربطی نداره انتخاب رشته کنی یا نه
-
RAHIL_28 راحیل من سایت اجارو نگا کردم اونجا فقط خود رزمنده و ایثارگررو نوشته حتی گفته ب همسر و فرزندانش نمیرسه پس بقیه چجوری استفاده میکنن
@dr-lila تو سهمیه 5 درصدی محسوب میشی همونطوری که بقیه استفاده میکنن
باید حضوری بری امور ایثارگران مدارک بابات هم ببر اونجا قشنگ راهنماییت میکنن من خودم نکه سهمیه ندارم دقیق از مراحل و کاراش مطلع نیستم -
@dr-lila تو سهمیه 5 درصدی محسوب میشی همونطوری که بقیه استفاده میکنن
باید حضوری بری امور ایثارگران مدارک بابات هم ببر اونجا قشنگ راهنماییت میکنن من خودم نکه سهمیه ندارم دقیق از مراحل و کاراش مطلع نیستم -
@dr-lila سهمیه رو باید از بنیاد شهید گرفت وطی یک نامه یه کد بهتون میدن و فکر میکنم سهمیتون 5 درصد هستش. و وقتی که کد اعمال میشه یعنی هم برا ازاد و هم برا سراسریه. اصالا مثل بسیج نیست و اگر اعمال نکنید میسوزه سهمیه تون.
behniasasa سلام پدر من دوران سربازیش فقط جبهه بوده حدود 21ماه حالا یکی میگه میتونی استفاده کنی از سهمیه یکی هم میگه نه.شما اگه اطلاعی دارید میشه بگید؟
-
behniasasa سلام پدر من دوران سربازیش فقط جبهه بوده حدود 21ماه حالا یکی میگه میتونی استفاده کنی از سهمیه یکی هم میگه نه.شما اگه اطلاعی دارید میشه بگید؟
janan-zyp در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
سلام نه شما نمیتونید استفاده کنید چون داوطلبی حساب نمیشه.21ماه خدمتشون تو جبهه به عنوان سربازی رد شده پس سهمیه بهتون تعلق نمیگیره.
-
janan-zyp در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
سلام نه شما نمیتونید استفاده کنید چون داوطلبی حساب نمیشه.21ماه خدمتشون تو جبهه به عنوان سربازی رد شده پس سهمیه بهتون تعلق نمیگیره.
-
@dr-lila سلام، برو ناحیه بسیج شهرتون. کد ایثارگری فرزند رزمنده داوطلب بسیجی بهت میدن. این کد رو ناحیه ی بسیج صادر میکنه. درضمن اگه دفترچه رو خوب خونده باشین جواب سوالاتتون اونجاست.
-
-
-
janan-zyp سعی کن پیگیر باشید و بگیرید فک کنم باید از روی اون سهمیه بگیرید میتونید از یکانی ک باباتون جبهه رفته یا از پادگان شهرتون بپرسید حتما زود پیگیری کنید
-
@dr-lila ممنونم ولی خب جواب درست حسابی نمیدن که میگن باید صبر کنید که بعد هم دیگه به کارم نمیاد
-
@dr-lila الان توی یه تاپیکی دیدم گفته بودن 6ماه طول میکشه تا کارت صادر بشه و اینکه اگه دوران سربازی هم بوده ایرادی نداره.ولی خب من تازه اقدام کردم تا اون کارت بیاد کنکور تموم شده