هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی در کافــه میـــم♡ گفته است:
- من فقط مهربانی که میکنم، حس میکنم بیهوده نزیستهام. من فقط لبخند که به لبی مینشانم، ویرانهای را که آباد میکنم، دستی را که میگیرم، قلبی را که لمس میکنم...
من آدمِ به سختی رسیدن و جا زدن نیستم، آدمِ ساختنم، آدمِ نگران نباش باهم درستش میکنیم، آدمِ پا به پای هم دویدن و باهم رسیدن، آدمِ توقع نداشتن!
من عمیقترین لذتها را وقتهایی تجربه کردهام که مهربان بودهام و بانیِ حال خوبی شدهام و میدانم که آدمها گاهی مهربانند فقط به این دلیل که نیاز دارند مهربان باشند و مهربان بودن قبل از هر چیزی، حال خودشان را بهتر میکند.
#نرگس_صرافیان_طوفان
چه قشنگ گفتن🥲

با تمام وجود درکش میکنم
️ - من فقط مهربانی که میکنم، حس میکنم بیهوده نزیستهام. من فقط لبخند که به لبی مینشانم، ویرانهای را که آباد میکنم، دستی را که میگیرم، قلبی را که لمس میکنم...
-
سلما پیوی چک کن
-
تو مـــرا جــان و جهـــانـی
چه کنم جـــان و جهـــان را@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو مـــرا جــان و جهـــانـی
چه کنم جـــان و جهـــان راچه شعرش قشنگه این بزار همینو امتحان میکنیم
-
ثبت نام ترمیم شروع شده فکرکنم ...
@نویسنده-کوچولو
-
کاش می شد بیش از این دیگر نرنجانی مرا...
-
@نویسنده-کوچولو
اون علامت سوابق تحصیلی توی سایت آموزش پرورش ، فعال شده روش که میزنم میگه باید از درگاه سازمان سنجش وارد شید
و توی درگاه سازمان سنجش خبری نیست... -
نوشته به زودی...
-
@نویسنده-کوچولو
اون علامت سوابق تحصیلی توی سایت آموزش پرورش ، فعال شده روش که میزنم میگه باید از درگاه سازمان سنجش وارد شید
و توی درگاه سازمان سنجش خبری نیست... -
جواب اولیه کنکور اردیبهشت اواخر خرداد ( به صورت درصد و فاقد تراز و رتبه )
جواب کنکور ۱۴۰۳ ( شامل بهترین تراز و رتبه از بین اردیبهشت و تیر ) اواسط مردادلعنت بهتون من وسط نهایی درصد میخام چیکار
خانواده رو چیکار کنم

شعردانه