هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Aqua گفتم ک خرابه مال تو    نههه    بزار از سلما بپرسیم . بزار از سلما بپرسیم .
 @نویسنده-کوچولو سلما اون ری اکشن نهنگ تو تل میزنی روش مگه آب نمیپاشه بیرون ؟   
- 
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Aqua گفتم ک خرابه مال تو    نههه    بزار از سلما بپرسیم . بزار از سلما بپرسیم .
 @نویسنده-کوچولو سلما اون ری اکشن نهنگ تو تل میزنی روش مگه آب نمیپاشه بیرون ؟   Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Aqua گفتم ک خرابه مال تو    نههه    بزار از سلما بپرسیم . بزار از سلما بپرسیم .
- 
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Aqua گفتم ک خرابه مال تو    نههه    بزار از سلما بپرسیم . بزار از سلما بپرسیم .
- 
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Aqua گفتم ک خرابه مال تو    نههه    بزار از سلما بپرسیم . بزار از سلما بپرسیم .
- 
- 
jahad_121 انشاءالله خوب باشید همیشه🥰. 
 نه بابا خواهش میکنم این چه حرفیه لطف دارید شما نسبت به من   . .
 همچنین  . .@razie_ خیلی ممنونم همچنین   
- 
عجب چیزی درست کردم 
     ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️

|
 |

شعردانه
شعردانه

.
.