هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
 عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش: عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
 نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.این چ غلطی بود کردم کاش دست به دفترچهای فرهنگیان نمیزدم من اگ بیادو قبول شده باشم دیگ خانوادم نمیذارن انصراف بدم چون همشون خیلی فرهنگیانو میخان خودم متنفرم 
- 
@kosar-ab   بهبهه بهبهه
 استاد میشه
 امتحانا رو اسون بگیرید؟ یا اصلان نگیرید یا اصلان نگیرید  
- 
@f-nalist هزار تست چیه؟چ میکنن 
 اره مومن زاده اتفاقی دیدم خیلی خوب بود بیانش
- 
روزتون بخیر خدانگهدار 
- 
@f-nalist اهاا شبی تست طلایی 
 منتهی این برا کنکور تیره
 درسته؟
- 
@kosar-ab 
 با تست طلایی متفاوته
 چون تست طلایی بودجه داشت همه رو برسونه
 ولی مثلا الان دیگه هر جور صلاح بدون جمع بندی میکنه استاده@f-nalist اهاا 
- 
@Khanoom_Mahlin ماده کده در کمین است 
 نه حالا ولی درکل من برای دخترا خیلی مناسب میدونم از نظر شرایط کاری و همه چی
 انشالله که اون چیزی که میخواید بشه، ولی اگه کارتون به فرهنگیان کشید بنظرم مسیر بدی نیست نگران نباشیدآدمک 
 خدا رحم کنه کارم ب ماده کده نکشه 
 بله خودمم میدونم فرهنگیان از هر نظر بهتره از پیرا 3 ماه تعطیلی هر چی بشه تعطیلی ی روز نصفشو نمیری و ... ولی علاقه از همش مهمتره روحیاتم اصلن با دبیری و معلمی سازگار نیست
 خدا کنه ک کلن نشه اگرم شد هرجور شده باید راضیشون کنم
 وای این همه فانتزی برای خودم درست کردم از دانشگا همش با فرهنگیان به باد بره 
- 
 عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش: عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
 نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.این چ غلطی بود کردم کاش دست به دفترچهای فرهنگیان نمیزدم من اگ بیادو قبول شده باشم دیگ خانوادم نمیذارن انصراف بدم چون همشون خیلی فرهنگیانو میخان خودم متنفرم @Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش: عبدالرسول پورعباس؛ رئیس سازمان سنجش:
 نتیجه آزمون فرهنگیان قبل از انتخاب رشته سراسری اعلام میشود و اگر داوطلبان پذیرفته نشدند، امکان انتخاب سایر رشتهها را دارند اما اگر قبول شدند دیگر نمیتوانند انتخاب رشته کنند مگر آنکه انصراف دهند و یک فرصت کوتاهمدت برای انصراف آنها تعیین خواهیم کرد.این چ غلطی بود کردم کاش دست به دفترچهای فرهنگیان نمیزدم من اگ بیادو قبول شده باشم دیگ خانوادم نمیذارن انصراف بدم چون همشون خیلی فرهنگیانو میخان خودم متنفرم هوفف من 
- 
آدمک 
 خدا رحم کنه کارم ب ماده کده نکشه 
 بله خودمم میدونم فرهنگیان از هر نظر بهتره از پیرا 3 ماه تعطیلی هر چی بشه تعطیلی ی روز نصفشو نمیری و ... ولی علاقه از همش مهمتره روحیاتم اصلن با دبیری و معلمی سازگار نیست
 خدا کنه ک کلن نشه اگرم شد هرجور شده باید راضیشون کنم
 وای این همه فانتزی برای خودم درست کردم از دانشگا همش با فرهنگیان به باد بره @Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: همش مهمتره روحیاتم اصلن با دبیری و معلمی سازگار نیست منم خوشم نمیاد ولی برعکس همه میگن تو معلم خوبی میشی، ی وقتایی ادما باید تو ی مسیری بیوفتن بعدا میفهمن که اتفاقا مناسب همونجان 
 شاید برای شما هم اینطور باشه@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خدا کنه ک کلن نشه اگرم شد هرجور شده باید راضیشون کنم نه انشالله که حداقل حداقلش پزشکی تعهدی رو دارید 
- 
jahad_121 
 ایشالا الویت های بالاترو بیارم🥲
 ۱) دندون
 ۲) فیزیو
 ۳) فرهنگیانولی بالایی هارو خدا نخواست و پایینی شد، چشم میرم کلاس با دهه نودیا جاست گیم میزنیم 
 درس چیه@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ۱) دندون 
 ۲) فیزیو
 ۳) فرهنگیانهعیی کوثرر 
 من پزشکی عشقق جاانم
 فیزیو
 بینایی
 رادیو
 پرستاری نمیتونم بزنم بعد رادیو بقیه پیراها
 تو بیمارستان چایی دم میکنم ولی فرهنگیانو نمیرم

|
 |

شعردانه