هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
هوف بخدا تعهدی هم قبول بشم میرم 
- 
Matin Mousavi 1   
 دلم هوس ویلا کرد 3 4 بار با رفقای فرهنگی رفتیم عشققق کردیما، بخاطر همین میگم تفکیک جنسیتی خیلییی خوبه
- 
Matin Mousavi 1 
      عالی عالی
- 
Matin Mousavi 1   
 دلم هوس ویلا کرد 3 4 بار با رفقای فرهنگی رفتیم عشققق کردیما، بخاطر همین میگم تفکیک جنسیتی خیلییی خوبه
- 
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ۱) دندون 
 ۲) فیزیو
 ۳) فرهنگیانهعیی کوثرر 
 من پزشکی عشقق جاانم
 فیزیو
 بینایی
 رادیو
 پرستاری نمیتونم بزنم بعد رادیو بقیه پیراها
 تو بیمارستان چایی دم میکنم ولی فرهنگیانو نمیرم@Khanoom_Mahlin انشالا ب عشق و جانت میرسی 
 پزشکی شیرینه
 من از شیفتش بدم میاد
 خوابمو ازم نگیرین🥲
 هرچند فکر نکنم برسم به دندون 
- 
هوف بخدا تعهدی هم قبول بشم میرم پرستو بابایی نسترن تو رتبت سه رقمی میشه🥲  ️ ️
- 
آدمک 
 من هی میگم بچه ها تفریح ذهنو باز میکنه میگید نه
 ویلا میره تاپیکارو تند و تند جواب میده  
- 
@f-nalist   بخدا با اینکه کنکور داشتم هرجا گفتن پاشو بریم باهاشون رفتم بخدا با اینکه کنکور داشتم هرجا گفتن پاشو بریم باهاشون رفتم
 2 بار شمال رفتیم 2 3 بار ویلا کرج، بهترین ریکاوری بودآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @f-nalist   بخدا با اینکه کنکور داشتم هرجا گفتن پاشو بریم باهاشون رفتم بخدا با اینکه کنکور داشتم هرجا گفتن پاشو بریم باهاشون رفتم
 2 بار شمال رفتیم 2 3 بار ویلا کرجبه به    
- 
#تنها_راه_رفع_ابهام_اعلام_همگانی_درصد_است :))) 
- 
@Khanoom_Mahlin انشالا ب عشق و جانت میرسی 
 پزشکی شیرینه
 من از شیفتش بدم میاد
 خوابمو ازم نگیرین🥲
 هرچند فکر نکنم برسم به دندون @kosar-ab 
 هعی کوثر انشالا
 خاب شیرینه ولی اینقد دوست دارم با چیزی ک خودم میدونم و یادش گرفتم بتونم جون ی آدمو نجات بدم حاضرم از خابمو زندگی عادی بگذرم
 دختر تو نرسی کی برسه؟
 جشن میگریم انشالا
- 
@f-nalist 
 من همینطوری باز کردم.
 مثل همیشه هادیان زدم
 مطمئن نیستم بشینم کامل ببینم دوره رو
- 
@kosar-ab 
 هعی کوثر انشالا
 خاب شیرینه ولی اینقد دوست دارم با چیزی ک خودم میدونم و یادش گرفتم بتونم جون ی آدمو نجات بدم حاضرم از خابمو زندگی عادی بگذرم
 دختر تو نرسی کی برسه؟
 جشن میگریم انشالا@Khanoom_Mahlin خیلی خوبه علاقتو پیدا کردی 
 موفق میشی
 خداکنه/انشالله🥹 ️ ️
- 
@f-nalist 

- 
@kosar-ab 

- 
Matin Mousavi 1   
 دلم هوس ویلا کرد 3 4 بار با رفقای فرهنگی رفتیم عشققق کردیما، بخاطر همین میگم تفکیک جنسیتی خیلییی خوبهآدمک اصن کلا کسی بری پایه باشه خوش میگذره و حال میده بدم عه کسی میا وقتی میری جایی هی غر بزنه و هی بخوای کاری کنه بگه نه و از ای حرفا کسی خوبه که پایه باشه. مه خودم تو رفیقا، بریم اسممه  برا هرجایی بگن بریم؟ فورا آمادهام میگم بریم برا هرجایی بگن بریم؟ فورا آمادهام میگم بریم هرلحظه هرجایی هرلحظه هرجایی 
- 
@Khanoom_Mahlin خیلی خوب جمعش کرد خدایی   

|
 |

شعردانه
شعردانه