هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@f-nalist یادت میارم 
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ 
 دلت میومد من نباشم؟اصن خوبی اش به همون بود   
- 
آدمک 
 مرسی شما سلامت باشین اها پس ازادو دولتی حقوقاشون فرق میکنه...
 روزتونم مبارک
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ABR_DJ 
 دلت میومد من نباشم؟اصن خوبی اش به همون بود   
- 
یکی بیاد الکی روزمو تبریک بگه ذوق کنم 
- 
@kosar-ab بالاخره شما و بچه های دیگه نسل جوونید هم از نظر بهره هوشی و هم تلاش جلوترید منم قبولم نشم ولی حتما از قبولیه بچه ها خوشحال میشم 
- 
@kosar-ab بالاخره شما و بچه های دیگه نسل جوونید هم از نظر بهره هوشی و هم تلاش جلوترید منم قبولم نشم ولی حتما از قبولیه بچه ها خوشحال میشم 
- 
@f-nalist یادت میارم که مهمونمون کنی🥲  
- 
آدمک 
 مرسی شما سلامت باشین اها پس ازادو دولتی حقوقاشون فرق میکنه...
 روزتونم مبارک@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مرسی شما سلامت باشین اها پس ازادو دولتی حقوقاشون فرق میکنه... یحتمل اینطور باشه @Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: روزتونم مبارک خیلی خیلی ممنونم ازتون، من که معلم نیستم هنوز ولی به پدر گرامی تبریک بگید بالاخره روز استاد و معلم نداره یکیه همش 
- 
@kosar-ab 
 فک کنم دیروز عاشق آقا موشه شدی ک گذاشتی پروفت 
- 
@kosar-ab 
 فک کنم دیروز عاشق آقا موشه شدی ک گذاشتی پروفت @Khanoom_Mahlin لعنت بهت یادم نیار    
- 
@Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مرسی شما سلامت باشین اها پس ازادو دولتی حقوقاشون فرق میکنه... یحتمل اینطور باشه @Khanoom_Mahlin در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: روزتونم مبارک خیلی خیلی ممنونم ازتون، من که معلم نیستم هنوز ولی به پدر گرامی تبریک بگید بالاخره روز استاد و معلم نداره یکیه همش آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلی خیلی ممنونم ازتون، من که معلم نیستم هنوز ولی به پدر گرامی تبریک بگید بالاخره روز استاد و معلم نداره یکیه همش میشین بالخره خب 
 نه اتفاقن دیگه استاد نیست انصراف داد الان تو مدرسه درس میده

|
 |

شعردانه
شعردانه