ثبت نام کنکور سراسری97
-
@afshani چیز مهمی نیست والا من تا حالا ازش استفاده ای نکردم
-
@mohadeseh-m-m من ثبت نام کردم خودم امیدوارم درست باشه ثبت نامم خخخخ یه فرمی هست اخر وایسا الان عکسشو می فرستم
@afshani درسته انشاالله ففط چک کن مشخصاتت رو شماره پروندت و کد رهگیریت هم تا کنکور پیش خودت باشه
-
@afshani چیز مهمی نیست والا من تا حالا ازش استفاده ای نکردم
-
@afshani درسته انشاالله ففط چک کن مشخصاتت رو شماره پروندت و کد رهگیریت هم تا کنکور پیش خودت باشه
-
بچه هاااااااا کد سوابق تحصیلی پیش دانش گاهیو نمیده بهم چیکار کنم با مدرسه تماس گرفتم گفت ب ما مربوط نمیشه با سنجش تماس بگیر با شماره هایی ام ک برای سنجشه تماس گرفتم اشغاله دوروزه درخاست پیگیری دادم هنوز رسیدگی نکردن چیکارکنم یکی کمکم کنه ...
-
بچه هاااااااا کد سوابق تحصیلی پیش دانش گاهیو نمیده بهم چیکار کنم با مدرسه تماس گرفتم گفت ب ما مربوط نمیشه با سنجش تماس بگیر با شماره هایی ام ک برای سنجشه تماس گرفتم اشغاله دوروزه درخاست پیگیری دادم هنوز رسیدگی نکردن چیکارکنم یکی کمکم کنه ...
-
-
fatemdr در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
کسی هست خودش تو خونه همه کارای ثبت نامو انجام بده
بیاد راهنمایی کنهآره من خودم پارسال ثبت نام کردم... کاری نداره ک
-
سال 95 نه خودم همه امکاناتشو دارم میخام توی خونه ثبت نام کنم کارت اعتباری ام خریدم ...نمیدونم چیکارکنم..
-
دیگه دارم کلافه میشم توروخدا یکی کمکم کنه
-
سال 95 نه خودم همه امکاناتشو دارم میخام توی خونه ثبت نام کنم کارت اعتباری ام خریدم ...نمیدونم چیکارکنم..
-
کارت بانکی به همراه رمز دوم ...یه کامپیوتر ....یه نت که بتونی با کامپیوتر به جستوجو توی گوگل بپردازی ...یه پیرینتر...و اطلاعات دانش اموزیت همین:face_with_cold_sweat:
-
کارت بانکی به همراه رمز دوم ...یه کامپیوتر ....یه نت که بتونی با کامپیوتر به جستوجو توی گوگل بپردازی ...یه پیرینتر...و اطلاعات دانش اموزیت همین:face_with_cold_sweat:
-
من سوابق تحصیلی پیش دانشگاهیو پیدا نمیکنم درخاست پیگیری دادم دوروزه ولی هنوز جوابی نگرفتم مدرسع ام میگه به ما مربوط نیست
-
من سوابق تحصیلی پیش دانشگاهیو پیدا نمیکنم درخاست پیگیری دادم دوروزه ولی هنوز جوابی نگرفتم مدرسع ام میگه به ما مربوط نیست
-
@dr-sogand-77 در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
زیست با کدوم استاد میخونی
-
@dr-sogand-77 در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
زیست با کدوم استاد میخونی
@dr-lila هیچ کدوم کتاب میخونم راحتم تست گاج میکرو میزنم ...یا ابی کانون همین
-
@dr-lila خوب همون پرینتر اسکنر هم داره دیه...اسکن میکنه..