ثبت نام کنکور سراسری97
-
من سوابق تحصیلی پیش دانشگاهیو پیدا نمیکنم درخاست پیگیری دادم دوروزه ولی هنوز جوابی نگرفتم مدرسع ام میگه به ما مربوط نیست
-
من سوابق تحصیلی پیش دانشگاهیو پیدا نمیکنم درخاست پیگیری دادم دوروزه ولی هنوز جوابی نگرفتم مدرسع ام میگه به ما مربوط نیست
-
@dr-sogand-77 در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
زیست با کدوم استاد میخونی
-
@dr-sogand-77 در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
زیست با کدوم استاد میخونی
@dr-lila هیچ کدوم کتاب میخونم راحتم تست گاج میکرو میزنم ...یا ابی کانون همین
-
@dr-lila خوب همون پرینتر اسکنر هم داره دیه...اسکن میکنه..
-
@dr-sobhan خوب از من سه کاره کپی پرینت اسکن
-
@dr-sogand-77 متاسفانه من این دستگاه ندا م بیخیال میدم بیرون فوقش پول میگیره دیگ مطمعنا میشم ک همه چی درست
-
من برای کد سوابق تحصیلیم چیکارکنم؟
-
@dr-lila یعنی اداره پست باید برم؟
-
@dr-sogand-77 ی سر بزن من ک چند سال پیش از اونجا گرفتم الآنم ک از سایت گرفتم میترسم اشتباه باش خودمم قرار از پست بپرسم
@dr-lila اهان اوکی
-
@dr-lila با کارنامت چک کن ..ببین درسته یانه
-
@dr-lila با گوشیت عکس بگیر بعد برنامه فتوریسایز رو نصب کن 200*300بزن که کمتر 70کیلوبایت بشه ثبت نام کن من با گوشیم ثبت نام کردم نه کامپیوتر دارم نه پرینترنه اسکن یا چیزی خیلی اسونه
-
زنگ زدم از یک مشاورهم پرسیدم اونم گفت باید بری اموزش پرورش