سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده
-
janan-zyp نمیگم ک نخوانید و ب امید سال بعد بمونید امسال عالی بخونید نشد سال بعد عالی تر همراه سهمیه بترکونید
-
@dr-lila نمیدونم والا هرکی یه چیز میگه الان یکی میگه دنبال سهمیه ایثارگری نباشید سخت تره توی ایثارگری.من که دیگه قاطی کردم
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء کسی از این سهمیه خبر داره یکم توضیحات کامل بدید من سهمیه منطقم دارم بابامم 28 ماه جبهه بوده ک سربازیشم شامل همین 28 ماه یعنی منم شامل این سهمیه میشم و باید موقع ثبت نام کدش بنویسم یا مث بسیج فعال ت انتخاب رشته و اینکه برا یونی ازاد میشه هم ایثارگری استفاده کرد هم بسیج فعال یا نه؟
@dr-lila
امیدوارم روزی بیاد که سهمیه ها کلا حذف بشه.
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزاره -
janan-zyp
کی میگه ؟؟اگ اینجوری بگید منم نرم دنبالش و ثبت نام کنم من خیلی سخته برام برم چند ساعت راه تا ب یگان اعزامی بابا برسم اونم آیا ج بگیرم یا نه
-
@dr-lila
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزارهalirezamoradi1 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@dr-lila
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزارهوالا نه بخاطر خودم و بابام ولی اینو بدونید کسانی ک جانبازن یا اصن ت اون لحظات سخت اونجا بودن میدونن چی کشیدن خواهر بزرگ من چند سال از وجود پدر بی بهره بودن کسانی ک راس راس ت شهر میگشتن خونواده من با بی پولیو سختیها ساختن بخاطر ناموس و کشور رفتن برا جنگ نه برا سهمیه اونا حتی کارت جانبازی ندارن بابام میگه ما اون لحظه ها هر دقیقه شهادتین میخونم و منتظر بودیم ک فردا شهید میشیم هیچ کس باور نمیکرد از اون موقعیت زنده بیرون بیایم منو شمای ک هیچ کاری نکردیم ترسا و دلهوره ها بی پولیا و سختیها بی پدرر و خیلی چیزا رو نکشیدیم شاید درکش برامون سخت باش ی بار ب بابام گفتم چرا برا جانبازی هیچ مدرکی نگرفتی بابام ناراحت شد و گفت من برا ناموس و سرزمینم رفتم ن برا چیزای دیگه این کارت ایثار ۵درصدیم خود یگان برا بابا ارسال کردن من خودمم اگ بدونم حق الناس هس هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم
-
@dr-lila
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزارهalirezamoradi1 ولی وقتی رهبر ک هم مجتهد هستن و هم عالم دین هم همه امور ب دست ایشون وقتی نمیگم حق الناسش وقتی نمبگن ک باید حذف بشه پس نیس و در مورد اون بی سوادی ک پنس و قیچی از هم تشخیص نمیدن و میزارم ت بدن و بخیه میزنن مطمعن باشید اگر ۹۵درصد بلد نباشم اون ۵درصد کار مهمی براشون نمیکنه ما هیچ وقت مشکلات و ...جانبازان اسرا و خونواده شهدا رو نمیتونیم درک کنیم
-
alirezamoradi1 ولی وقتی رهبر ک هم مجتهد هستن و هم عالم دین هم همه امور ب دست ایشون وقتی نمیگم حق الناسش وقتی نمبگن ک باید حذف بشه پس نیس و در مورد اون بی سوادی ک پنس و قیچی از هم تشخیص نمیدن و میزارم ت بدن و بخیه میزنن مطمعن باشید اگر ۹۵درصد بلد نباشم اون ۵درصد کار مهمی براشون نمیکنه ما هیچ وقت مشکلات و ...جانبازان اسرا و خونواده شهدا رو نمیتونیم درک کنیم
@dr-lila در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
alirezamoradi1 ولی وقتی رهبر ک هم مجتهد هستن و هم عالم دین هم همه امور ب دست ایشون وقتی نمیگم حق الناسش وقتی نمبگن ک باید حذف بشه پس نیس و در مورد اون بی سوادی ک پنس و قیچی از هم تشخیص نمیدن و میزارم ت بدن و بخیه میزنن مطمعن باشید اگر ۹۵درصد بلد نباشم اون ۵درصد کار مهمی براشون نمیکنه ما هیچ وقت مشکلات و ...جانبازان اسرا و خونواده شهدا رو نمیتونیم درک کنیم
شما درست میگی
ولی خوب خیلی جاها در حق خیلی ها ظلم شده
به عینه دیدم طرف با سهمیه قبول شد پرستاری بعد از اون با چنتا نامه بازی طرف یدفه سر از پزشکی شهید بهشتی دراورد
اینم دیدم ظرفیت یه دانشگاه 10 تا بوده یه بنده خدایی با سهمیه و پارتی و...شده بود نفر 12 اوم اومدن نفره 10 اوم رو حذف کردن بجاش اون طرفو پذیرش کردن
طوری شده هر کی میرسه میگه برا درس خوندن باید خانواده شهید باشی یا جانباز.... -
یکی از دوستای صمیمیم 7 روز مونده بود به کنکور اومد سراقم گفت جزوه بده بخونم
بعد که نتایج اومد 13000 شده بود....خیلی تعجب کردم....انتخاب رشته کرد رفت یه دانشگاه تاپ ...ازش پرسیدم گفت سهمیه داشتم
رشته ی عمران میخوند ترمه اول اوفتاد ترمه دوم اومد ازم جزوه دوره ی دبیرستانو گرفت ....بازم نتونست ....انصراف داد
رفت دانشگاه ازادبه نظره شما به جای اون نمیتونست یکی که زحمت کشیده بره بشینه رو صندلی دانشگاه ؟
-
بعد که نتایج اومد 13000 شده بود....خیلی تعجب کردم....انتخاب رشته کرد رفت یه دانشگاه تاپ ...ازش پرسیدم گفت سهمیه داشتم
رشته ی عمران میخوند ترمه اول اوفتاد ترمه دوم اومد ازم جزوه دوره ی دبیرستانو گرفت ....بازم نتونست ....انصراف داد
رفت دانشگاه ازادبه نظره شما به جای اون نمیتونست یکی که زحمت کشیده بره بشینه رو صندلی دانشگاه ؟
@meysam_bahrami درسته حرف شما متین من خودم ت دوره دبیرستان ت المپیاد مدرسه ها سوم شدم چون بابای ی بچه زرنگی مشغول آموزش پرورش بود اونو جا من زدن و حق اعتراضی نداشتم همه معلمان ب من تبریک گفتن ولی اون قبول شد این پارتیا با سهمیه خیلی فرق داره من خودم هم ب دلیل وضع بیماری داداشم و هم ک هی میگن حق الناس دو دلم اصن نمیدونم چیکار کنم
-
-
@meysam_bahrami درسته حرف شما متین من خودم ت دوره دبیرستان ت المپیاد مدرسه ها سوم شدم چون بابای ی بچه زرنگی مشغول آموزش پرورش بود اونو جا من زدن و حق اعتراضی نداشتم همه معلمان ب من تبریک گفتن ولی اون قبول شد این پارتیا با سهمیه خیلی فرق داره من خودم هم ب دلیل وضع بیماری داداشم و هم ک هی میگن حق الناس دو دلم اصن نمیدونم چیکار کنم
جانبازا و ....خیلی مزیت دارن
دیکه همه میدونن چیا هست لازم به ذکر نیست
ولی این سهمیه ها خیلی بی انصافیه
همینا باعث پسرفت یه مملکت میشه
به خدا خودم شامل همین 5% ایثارگری میشم .اصلا دلم نیومد بزنم
نمیزنمم
شاید عادلانه نباشه شاید یکی بیشتر از من زحمت بکشه و .....خیلی حرفای دیگه -
@meysam_bahrami و همین ک اگر با پارتی و سهمیه کسی ب دانشگاه بره حتی آزاد دو ترم نمیتونه دووم بیاره مطمعن باشید کم میاره و انصراف میده بعدش اگ اینجوری باش اونایی ک با پول بابا میرم آزاد هر رشته ای میخونن باید حق الناس بشه اینم
@meysam_bahrami و همین ک اگر با پارتی و سهمیه کسی ب دانشگاه بره حتی آزاد دو ترم نمیتونه دووم بیاره مطمعن باشید کم میاره و انصراف میده بعدش اگ اینجوری باش اونایی ک با پول بابا میرم آزاد هر رشته ای میخونن باید حق الناس بشه اینم
%100
خودم با چشای خودم دیدم هم استاد مسخرشون میکنه هم دانشجو... -
@dr-lila
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزارهalirezamoradi1 جالبه وقتی حرف از سهمیه میشه همه فقط سهمیه شهدا و جانبازا رو میبینن. پس سهمیه ی هیئت علمی دانشگاهها چی؟ من خودم یه نفرو میشناسم الان به خاطر هیئت علمی بودن باباش داره امیرکبیر درس میخونه درحالی که رتبه اش نمیخورد.
-
alirezamoradi1 جالبه وقتی حرف از سهمیه میشه همه فقط سهمیه شهدا و جانبازا رو میبینن. پس سهمیه ی هیئت علمی دانشگاهها چی؟ من خودم یه نفرو میشناسم الان به خاطر هیئت علمی بودن باباش داره امیرکبیر درس میخونه درحالی که رتبه اش نمیخورد.
-
دوستان سهمیه 5 درصد بهتره یا منطقه 2؟
-
alirezamoradi1 در سهمیه برا فرزندان ایثارگر رزمنده گفته است:
@dr-lila
یعنی چی خو طرف باباش رفته دوتا تیر زده الان 25درصد سهمیه داره خو معلومه همون شخصی که با سهمیه و پارتی می ره بالا فردا قیچی و گاز استریل توی شکم بیمار جا میزارهوالا نه بخاطر خودم و بابام ولی اینو بدونید کسانی ک جانبازن یا اصن ت اون لحظات سخت اونجا بودن میدونن چی کشیدن خواهر بزرگ من چند سال از وجود پدر بی بهره بودن کسانی ک راس راس ت شهر میگشتن خونواده من با بی پولیو سختیها ساختن بخاطر ناموس و کشور رفتن برا جنگ نه برا سهمیه اونا حتی کارت جانبازی ندارن بابام میگه ما اون لحظه ها هر دقیقه شهادتین میخونم و منتظر بودیم ک فردا شهید میشیم هیچ کس باور نمیکرد از اون موقعیت زنده بیرون بیایم منو شمای ک هیچ کاری نکردیم ترسا و دلهوره ها بی پولیا و سختیها بی پدرر و خیلی چیزا رو نکشیدیم شاید درکش برامون سخت باش ی بار ب بابام گفتم چرا برا جانبازی هیچ مدرکی نگرفتی بابام ناراحت شد و گفت من برا ناموس و سرزمینم رفتم ن برا چیزای دیگه این کارت ایثار ۵درصدیم خود یگان برا بابا ارسال کردن من خودمم اگ بدونم حق الناس هس هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم
@dr-lila
اولا که اینجور ک شما نوشتید بقیعد فک میکنن من مثلا دانمارکی ام نخیر من خودم کرمانشاهی هم شاید موقع جنگ نبوده باشم ولی هنوز اثراتش توی شهرمان هست.دوما من خودمم عموم وداییم شهید بودن و هیچوقت نگفتم نباید حق و حقوق بهشون ندن.من منظورم این بود که سهمیه 25درصد که انصافا کم هم نیست حذف بشه.یا مثلا یه دانشگاه خاص برای سهمیه دارا مشخص بشه کهدر حق بقیه ظلم نشه. -
دوست عزیز شما فک کردی رهبر مملکت بیاد در باره کنکور و سازمان سنجش حرف بزنه که از هیئت دولت گرفته تاااااااامجلس همه ازش متنفرن سخنرانی کنه