ثبت نام کنکور سراسری97
-
@dr-lila با گوشیت عکس بگیر بعد برنامه فتوریسایز رو نصب کن 200*300بزن که کمتر 70کیلوبایت بشه ثبت نام کن من با گوشیم ثبت نام کردم نه کامپیوتر دارم نه پرینترنه اسکن یا چیزی خیلی اسونه
-
زنگ زدم از یک مشاورهم پرسیدم اونم گفت باید بری اموزش پرورش
-
@dr-lila نمیدونم من همیشه کارامو با گوشی انجام می دم گفتم اگه دوست داری خودت ثبت نام کن میل خودته فدات
-
@dr-lila وقتی بهت کد رهگیری و شماره پرونده بده دیگه یعنی ثبت شدی
ولی من چون اسکنر نداشتم رفتم بیرون انجام دادم راحت ترم هس فک کنم 27 شد -
سریال ثبت نام 12 رقمی رو، بعد پرداخت پول بهمون میده سیستم؟
-
-
مهدی2020 نه قبل ثبت نام برای ازمون اول سریالو میخرین قیمتش 20000 تومنه بعد وارد سایت میشین و ثبت نام میکنید
-
مهدی2020 نه قبل ثبت نام برای ازمون اول سریالو میخرین قیمتش 20000 تومنه بعد وارد سایت میشین و ثبت نام میکنید
barghamadi در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
همون کارت اعتباریه دیگه؟
-
barghamadi در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
همون کارت اعتباریه دیگه؟
مهدی2020 بله با کارت شماره سریالو میخرین
-
@dr-sogand-77 متاسفانه من این دستگاه ندا م بیخیال میدم بیرون فوقش پول میگیره دیگ مطمعنا میشم ک همه چی درست
@dr-lila در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
@dr-sogand-77 متاسفانه من این دستگاه ندا م بیخیال میدم بیرون فوقش پول میگیره دیگ مطمعنا میشم ک همه چی درست
با گوشی بگیر ...
برنامه scanwritr رو بگیر یه عکس از روی 3*4 یا هرچیز دیگ بگیر...
برای مرتب کردن اندازه هاش هم از photo resizer یا reduse photo کمک بگیر.
البت هرطور خودتون مایلید -
@dr-sogand-77 در ثبت نام کنکور سراسری97 گفته است:
من برای کد سوابق تحصیلیم چیکارکنم؟
دقیقا چ اروری میده،میشه اسکرین بگیرین؟
-
سلام برای تبدیل فرمت عکسم از چه برنامه ای کمک بگیرم
عکسم روی سی دیه
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
سلام برای تبدیل فرمت عکسم از چه برنامه ای کمک بگیرم
عکسم روی سی دیه
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل -
zzzaaa
سلام
برنامه نمی خواد که
عکس رو بزن رو سیستم
راست کلیک کن
rename رو بزن سمت راست (دات).هرچی هست پاک کن فرمت مورد نظرت رو بنویس@m-an @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء دفترچه راهنما کدوم دوتا هستند آخ من کدوم بخونم؟؟؟
-
@m-an @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء دفترچه راهنما کدوم دوتا هستند آخ من کدوم بخونم؟؟؟