تجربه کنکوری های 95
-
سلام
بچه هایی که کنکور95رو دادند اگه میشه تجربیاتشون رو به ماهم بگند ومارو راهنمایی کنند که چطوری بهتر توی کنکور ظاهربشیم -
من از کنکور 95 اینو فهمیدم که بدون تلاش کسی قبول نمیشه
تلاشیم که میکنه باید تلاش باشه نه اینکه روزی یک ساعت بخون و انتظار پزشکی داشته باشه
اگه میخوای واقعا قبول شی باید حسابی تلاش کنی
باید برای رسیدن به رتبه و رشته ی مد نظرت از یک سری چیز ها بزنی و خودت رو محدود کنی -
اگه ممکنه جزئی تر بفرمایید
اینکه چه کارایی کردید که اگه برگردید انجام نمیدید ،
چه کارایی نکردید که برگردید حتما انجام میدید... -
من ک امروز هنگم بااینک کنکور نسبت ب سال های قبل اسونتر بوده ب هرکی زنگ میزنم یا جواب نمیده یا خاموشه .....چرا اینجوری شده؟؟؟؟
-
یعنی اینقدرمعدلها مهمه
-
سلام
یکی از اشتباهاتی که من کردم در مورد دیدن فیلما این بود که تو تابستون فیلمای پیش دانشگاهی رو میدیدم
یعنی من مثلا کلاس کنکور نمیرفتم و فیلمای اینجا رو استفاده میکردم اما از اول مهر باید میرفتم مدرسه واسه درسای پیش دیگه خب
بعد تو تابستون که فیلمای پیشو دیده بودم وقتی تو مدرسه معلم همون درسا رو میداد میدیدم بلدمو کلی ذوق میکردم
اما دیگه فرصتی پیش نیومد که پایه رو درست حسابی بخونم
بعد فروردین که تعطیلمون کردن تو 2-3 ما به زور تونستم پایه رو یه جاهاییشو بخونم
واسه همین به ضررم شد
پس به بچه هایی که فیلما رو میبینن و فارغ التحصیل نیستم توصیه میکنم تو این 3 ماه تابستون پایه رو بخونید
نه که کامل اما هر چقدرشو که میتونید بخونید و تستاشو بزنیدو مسلط شید
بعد از ائل مهر که رفتین مدرسه شروع کنید فیلمای پیشو ببینید و تستاشو بزنید بعد که تو فروردین اینا مدرسه تعطیلتون کردو اینا دوباره ادامه ی پایه رو بخونید
بعد که امتحانای خردادتون شروع شد واسه هر درس 2 روز حداقل وقت دارید تو این دو روزی که واسه هر درس وقت دارید درسای پیشو که قبلا خوندید دوره میکنیدو تست میزنید که یادآوری شه براتون و این دو روز اصلا هم کم نیست چون امسال دیگه قرار نیس درساتونو نخونید تلمبار شه رو هم بگید بعدا میخونم چون خیلیییییییییییییییییی به ضررتونه من به شخصه ضررشو متحمل شدم
پس در طول سال انقد خوب درسای پیشو میخونیدو تست میزنید که مسلط شید که واسه امتحانای خرداد با خوندن خلاصه ای که نوشتید و تست زدن همه چی یادتون بیاد
بعد از امتحانای خرداد هم که دیگه جمع بندی کنید هر چی خوندید...
و تست های سراسری سال های پیشو خیلی خوب بخونید انقد خوب که سوالو جوابو کامل حفظ شده باشید
ببخشید طولانی شد
امسال کوتاهی نکنید
موفق باشید... -
حسین ثار الله دانش آموزان آلاءreplied to sky daughter on ۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ROOHIA سلام خیلی منطقی و مفید
ممنون!
-
سلام ،میخوام به عنوان کسی که دوسال کنکور ریاضی داده،یه توصیههایی بکنم....اول اینکه خودتون برای خودتون برنامه ریزی داشته باشید،یعنی اینکه اینجوری نباشه که امروز میخوای درس بخونی بگی خب من الان مثلا فیزیک میخونم ،بعد که داری فیزیک میخونی همش فکرت درگیره درسای دیگس ،میگی وای بعدش دینی بخونم یا ادبیات یا عربی یا ...،پس بهتره برای خودت برنامه مستمر داشته باشی مثلا برای یه هفتت برنامه بریز،بعد که دیدی تونستی برنامتو اجرا کنی و میتونی بهتر بشی برای هفته دیگت برنامتو قوی تر و بهتر و پر حجمتر قرار بده...نکته دوم اینه ک تو یه درسایی باید وقتی میری مبحث بعدی از مباحث قبلی تست پوششی بزنی،مثلا فیزیک حرکتو میخونی بعد میری دینامیک بعد میری نوسان،بعد که برمیگردی تست حرکتو بزنی میبینی یادت نیست خب طبیعیه چون بعد خوندن دو سه فصل دیگ اون فصل اولیو رها کردی و الان یادت رفته،پس مثلا الان که فصل ۱ رو خوندی رفتی فصل دو مثلا سه روز دیگ برگرد ازش تست بزن بعدش یه هفته دیگ و همینطور فاصله رو بیشتر کن....نکته سوم اینه که تو درسای عمومی به خصوص دینی و لغات زبان باید استمرار داشته باشی،یعنی اینکه مثلا تو یه روز ۵ تا درس دینی نخونی بعد بری تا یه هفته بعد!باید هرروز این دروسو بخونی تا ملکه ذهنت بشه مثلا روزی دو درس دینی و ۱ درس زبان....یا هر دوروز یه درس زبان ،بعد که مثلا تو زبان میری لغات درس دو قبلش یه پنج دقیقه لغات درس قبلیو مرور کن....
اینا چیزایی بود ک به ذهنم میرسید ممنون که خوندید امیدوارم براتون مفید باشه....بازم میام .... -
@mahsa_F ممنون خیلی مفید بود
4/10