ما خیال میکنیم داریم کار فرهنگی میکنیم
-
-
یه کنکوری
بسیار زیبا و کامل. ممنونیم.
جز ضرر هیچی نداره.#حقیقت_محض
-
یه کنکوری البته بحث فواید و مضرات فضای مجازی در خود دنیای غرب هم مطرحه و دغدغه متولیان تعلیم و تربیت اون ها هم هست و اهمیت این موضوع بر کسی پوشیده نیست .مثلا در کتاب زبان چهارم دبیرستان توی درس IT از اعتیاد اور بودن شبکه های اجتماعی یاد شده و این درس یک مقاله علمی است .پس می بینیم که خود جامعه غرب هم نگران آسیب های این فناوری ساخته دست خود است و فقط شبه تئورسین های جهان سوم کاشفان این حقیقت نیستند.یا حق
-
یه کنکوری البته بحث فواید و مضرات فضای مجازی در خود دنیای غرب هم مطرحه و دغدغه متولیان تعلیم و تربیت اون ها هم هست و اهمیت این موضوع بر کسی پوشیده نیست .مثلا در کتاب زبان چهارم دبیرستان توی درس IT از اعتیاد اور بودن شبکه های اجتماعی یاد شده و این درس یک مقاله علمی است .پس می بینیم که خود جامعه غرب هم نگران آسیب های این فناوری ساخته دست خود است و فقط شبه تئورسین های جهان سوم کاشفان این حقیقت نیستند.یا حق
-
Drfariborz شبه تئورسین های جهان سوم ؟؟؟
درست اشاره کردید
اینجا هم عرض کردماین پست پاک شده! -
یه کنکوری در ما خیال میکنیم داریم کار فرهنگی میکنیم گفته است:
یه صلواتی ختم کنید : )
من عذر میخوام ولی این آقای یامین پور به علت خشونت طلب بودن ، جنگ طلب بودن و نداشتن دانش کافی و سایر مسائل و تغذیه پولی و آنتن گرفته شده از تلوزیون که معلوم نیست به چ منظور و چرا که دوستان آشنا به دنیای سیاست در جریانش هستن قطعا اصلا ارزش فکر کردن هم نداره چ برسه به پخش مطالبش
-
من عذر میخوام ولی این آقای یامین پور به علت خشونت طلب بودن ، جنگ طلب بودن و نداشتن دانش کافی و سایر مسائل و تغذیه پولی و آنتن گرفته شده از تلوزیون که معلوم نیست به چ منظور و چرا که دوستان آشنا به دنیای سیاست در جریانش هستن قطعا اصلا ارزش فکر کردن هم نداره چ برسه به پخش مطالبش
mozhgan_99
شما چرا توهین می کنید؟ چشم دیدن ایشون رو ندارید اینجا جای مطرح کردنش نیست. جای دعوای اعتقادی ما هم اینجا نیست. ولی بجای پذیرفتن قضاوت دیگران در مورد ایشون کاش خودتون ایشون رو تحلیل می کردید. و محتوای کلام های ایشون رو درک می کردید.
#رستگار_شوید
#سخت_نگیر-امیر -
هرکسی صریح و روشن مطلبی رو بیان میکنه واضح و مبرهن هست که مخالفان بیشتر از موافقان باشن
پدرم همیشه یک حرف معروف دارن که میگن:
هر وقت حاج اقا حاجیه خانوم .. کربلایی .. آقا و .. صدات کردن راهت رو داری اشتباه میری..مخلص کلام
:
کار خوب
مخالفت زیاد داره
اصلا شیرینیش به همین هست#ناشناخته_قضاوت_نکنیم
-
mozhgan_99
شما چرا توهین می کنید؟ چشم دیدن ایشون رو ندارید اینجا جای مطرح کردنش نیست. جای دعوای اعتقادی ما هم اینجا نیست. ولی بجای پذیرفتن قضاوت دیگران در مورد ایشون کاش خودتون ایشون رو تحلیل می کردید. و محتوای کلام های ایشون رو درک می کردید.
#رستگار_شوید
#سخت_نگیر-امیرamirhossein7516 توهین نکردم ویژگی هاشون رو وصف کردم حالا اگر ویژگی های توهین آمیز دارن به ربطی نداره
چشم دیدن ایشون؟ هه از این آدم سطحی تر وجود نداره من قضاوت راجع به ایشون جایی نخوندم وقت تحلیل همچین آدمی رو هم ندارم از توییت های توییتری شون عقاید و سواد شون کاملا مشخصه دکترا داره چهارتا توییت انگلیسی به ترامپ میزنه فینگلیش وار بحث عقاید و جنگ طلبی و منابع تغذیه ش هم بماند . یک کلام باید از دهن آدم درست و حسابی دربیاد تا بشه روش فکر کرد تحلیل کرد و بحث شخصیت این آقا فقط علامت سواله
عملا به مجلس انتخابی مردم توهین کردن و سایر قضایا هم بماند من میدونم درباره کی حرف میزنم و چی میگم بحث آزاد بود منم بحث آزاد کردم شروع به سانسور حرفذ های بقیه نکنید -
amirhossein7516 توهین نکردم ویژگی هاشون رو وصف کردم حالا اگر ویژگی های توهین آمیز دارن به ربطی نداره
چشم دیدن ایشون؟ هه از این آدم سطحی تر وجود نداره من قضاوت راجع به ایشون جایی نخوندم وقت تحلیل همچین آدمی رو هم ندارم از توییت های توییتری شون عقاید و سواد شون کاملا مشخصه دکترا داره چهارتا توییت انگلیسی به ترامپ میزنه فینگلیش وار بحث عقاید و جنگ طلبی و منابع تغذیه ش هم بماند . یک کلام باید از دهن آدم درست و حسابی دربیاد تا بشه روش فکر کرد تحلیل کرد و بحث شخصیت این آقا فقط علامت سواله
عملا به مجلس انتخابی مردم توهین کردن و سایر قضایا هم بماند من میدونم درباره کی حرف میزنم و چی میگم بحث آزاد بود منم بحث آزاد کردم شروع به سانسور حرفذ های بقیه نکنیدmozhgan_99
حرف برای گفتن هست. ولی با صلواتی برمحمد و آل طاهرش رد میشیم.
تاپیک دوستمون الکی شلوغ نشه.
ولی خواهش می کنم ازتون دیگران رو قضاوت نکنید. ودیگران رو قضاوت نکنید.
نظرتون برای خودتون باشه و محترم. ولی اینجا جای توصیف ایشون نبود.#توصیف!!!!؟؟؟؟
#رستگار_شوید -
من به احترام همون دوستی که تاپیک زدن سکوت میکنم وگرنه بازم حرف بود
-
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ادمین
@خیرین-کوچک-دریا-دلجالب بود مرسی...(البته اگر این حرفشون هم ب قول خودشون از کنار گوشمون رد نشه)
-
mozhgan_99
سلام
بنده تلویزیون تماشا نمیکنم
طی چند روزی هم که از ارسال پستتون میگذره به اقتضای وقتم سخنرانی های ایشون رو دنبال کردم.
تا به اینجا که نه تنها مطلب ناحقی نیافتم بلکه از شما هم متشکرم که سبب آشنایی بیشتر بنده با دکتر یامین پور شدید.
شما اگه مشخصا مطلب خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم لینک بدید. -
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ادمین
@خیرین-کوچک-دریا-دلجالب بود مرسی...(البته اگر این حرفشون هم ب قول خودشون از کنار گوشمون رد نشه)
-
amirhossein7516 توهین نکردم ویژگی هاشون رو وصف کردم حالا اگر ویژگی های توهین آمیز دارن به ربطی نداره
عملا به مجلس انتخابی مردم توهین کردن و سایر قضایا هم بماند من میدونم درباره کی حرف میزنم و چی میگم بحث آزاد بود منم بحث آزاد کردم شروع به سانسور حرفذ های بقیه نکنیدmozhgan_99
اصل شماره یک=
هرکس خلاف عقیده ما حرف بزند، ناقص العقل است، توهین کرده است، محارب است، باطل است.
ما حقیم، همه غلط کرده اند.
اصل دیگری هم نیست. همین را پیش بگیرید، طبق استاندارد ایرانی شما شده اید یک فرد مومن و خداپرست. -
mozhgan_99
اصل شماره یک=
هرکس خلاف عقیده ما حرف بزند، ناقص العقل است، توهین کرده است، محارب است، باطل است.
ما حقیم، همه غلط کرده اند.
اصل دیگری هم نیست. همین را پیش بگیرید، طبق استاندارد ایرانی شما شده اید یک فرد مومن و خداپرست.یه کنکوری در ما خیال میکنیم داریم کار فرهنگی میکنیم گفته است:
سلام
طی چند روزی هم که از ارسال پستتون میگذره به اقتضای وقتم سخنرانی های ایشون رو دنبال کردم.
تا به اینجا که نه تنها مطلب ناحقی نیافتم بلکه از شما هم متشکرم که سبب آشنایی بیشتر بنده با دکتر یامین پور شدید.
شما اگه مشخصا مطلب خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم لینک بدید.دقیقا تفسیر کدام یک از جملات بنده چیزی بود که شما فرمودید؟
-
سلام
شما اگه مشخصا مطلب خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم لینک بدید.دقیقا تفسیر کدام یک از جملات بنده چیزی بود که شما فرمودید؟
یه کنکوری
مخاطب من شما نبودید قربان. -
یه کنکوری
مخاطب من شما نبودید قربان.VictorKeke
مخاطبهای حرف من خودشون میدونن مخاطب حرف من هستن یا نه.
اگر شما حس میکنید طبق این الگو عمل میکنید، تبریک میگم شما هم مخاطبید. اگر نه، منطق و عقلانیت در زندگی شما بر تعصب غلبه داره، شما به هیچ عنوان مخاطب نیستید، بلکه تاج سرید.