هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi من عاششششششششششششششق لواشکم با هیچی عوضش نمیکنم نه شتولات بیشتر دوسسسس @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi من عاششششششششششششششق لواشکم با هیچی عوضش نمیکنم نه شتولات بیشتر دوسسسس اگه ابجیم بذاره چیزی تو خونه بمونه  
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi من عاششششششششششششششق لواشکم با هیچی عوضش نمیکنم نه شتولات بیشتر دوسسسس اگه ابجیم بذاره چیزی تو خونه بمونه  @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi من عاششششششششششششششق لواشکم با هیچی عوضش نمیکنم نه شتولات بیشتر دوسسسس اگه ابجیم بذاره چیزی تو خونه بمونه       
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شکلات تلخ  موافقم 
 منم فقط تلخ دوست دارم@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شکلات تلخ  موافقم 
 منم فقط تلخ دوست دارمبا تلخی 85 و 95 درصد  
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شکلات تلخ  موافقم 
 منم فقط تلخ دوست دارمبا تلخی 85 و 95 درصد  sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شکلات تلخ  موافقم 
 منم فقط تلخ دوست دارمبا تلخی 85 و 95 درصد  
 یس
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi من عاششششششششششششششق لواشکم با هیچی عوضش نمیکنم نه شتولات بیشتر دوسسسس اگه ابجیم بذاره چیزی تو خونه بمونه  @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi من عاششششششششششششششق لواشکم با هیچی عوضش نمیکنم نه شتولات بیشتر دوسسسس اگه ابجیم بذاره چیزی تو خونه بمونه  منم حق خودم میدونم شکلاتارو فقط    
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi من عاششششششششششششششق لواشکم با هیچی عوضش نمیکنم نه شتولات بیشتر دوسسسس اگه ابجیم بذاره چیزی تو خونه بمونه  منم حق خودم میدونم شکلاتارو فقط    @zohre-nowrouzi اره این کلا خاصیت ته تغاریاس    
- 
@zohre-nowrouzi اره این کلا خاصیت ته تغاریاس    @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi اره این کلا خاصیت ته تغاریاس    ته تغارییی نیسم ک ی داداش کوچیکتر دارم ولی خو اون سه قد منو داره  زشته بچه بازی در بیاره زشته بچه بازی در بیاره 
- 
من یه مدت این قدر ترشی میخوردم لواشک نه هاا ترشی از اونا که اب داره دیگه نمیزارنم بخورم  
- 
@zohre-nowrouzi اره این کلا خاصیت ته تغاریاس    @اسمان-ابی خدا رو شکر خواهر من تلخ دوس نداره  همش سهم خودم میشه همش سهم خودم میشه 
- 
من یه مدت این قدر ترشی میخوردم لواشک نه هاا ترشی از اونا که اب داره دیگه نمیزارنم بخورم  @sobhan-1999 کشکوقارا خوردین تا حالا؟ 
- 
@sobhan-1999 کشکوقارا خوردین تا حالا؟ sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 کشکوقارا خوردین تا حالا؟ اره با اب ماست میخورن 
 البته جونی ها خوردم الان نه
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 کشکوقارا خوردین تا حالا؟ اره با اب ماست میخورن 
 البته جونی ها خوردم الان نه@sobhan-1999 اهل کجایین؟ 
- 
@sobhan-1999 اهل کجایین؟ 
- 
@sobhan-1999 کشکوقارا خوردین تا حالا؟ sheydadb37 حتی اسمشم نشنیدم 
- 
@sobhan-1999 چرا با اب ماست؟ 
- 
@sobhan-1999 چرا با اب ماست؟ sheydadb37 همون اب دوغ خیار خودمونه؟    
- 
@sobhan-1999 چرا با اب ماست؟ sheydadb37 
 راستش یکی از دوستام اورده بود خودم نمیدونم گفت با اب ماست بخورین
- 
sheydadb37 حتی اسمشم نشنیدم @اسمان-ابی تا اونجا که من میدونم سوغات اینجاس  
- 
@اسمان-ابی تا اونجا که من میدونم سوغات اینجاس  sheydadb37 کرمانشاه؟ 
- 
@اسمان-ابی تا اونجا که من میدونم سوغات اینجاس  sheydadb37 
 این جا کجاست؟

|
 |

شعردانه
شعردانه