هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ فک کنم یازدهم باشی ...ببین واسه دوازدهم ی سوال تعریف اومده تجربی ۱۴۰۰...ک دوره تناوب رو تعریف کنید شاید واسه شما هم همچین تیپی اومد
-
Narges_ فک کنم یازدهم باشی ...ببین واسه دوازدهم ی سوال تعریف اومده تجربی ۱۴۰۰...ک دوره تناوب رو تعریف کنید شاید واسه شما هم همچین تیپی اومد
-
خب
آزمایش قطره-روغن میلیکان
آقای میلیکان
۱.با کمک یک منبع ولتاژ بالا بین دو ورقه ی فلزی،موازی و افقی میدان الکتریکی قائم E را تولید کرد. -
امسال حوضه آزمون مدرسه ام البنینه نزدیک به امام زاده است که بعد از هر امتحان میرم زیارت
همیشه هم یه دختری رو هم با یونیفرم مدرسه میبینم که میاد سریع نماز میخونه و میره و همیشه بهم لبخند میزنیم
دیروز کتاب علوم نهم دستش دیدم
فکر میکردم همسن منه
بعد گفتم کلاس نهمی ؟
گفت دو سال نتونستم درس بخونم
نمیدونم..
ولی واقعا از ته قلبم براش خوشحالم که الان اجازه داره درس بخونه
اینا رو گفتم که انقدر غر نزنیم یه گوشه از دنیا بچه هایی هستن که آروز دارن جای ما باشن. و درس بخونن
تودلی -
حتی پارسال تو فضای مجازی با یه دختر کلاس شیشم دوست بودم
افغانستان زندگی میکرد
گفت معلم مون بعدازظهر ها یواشکی میبرتمون مدرسه باهامون درس کار میکنه 🥲
طالبان اجازه نمیده بیشتر از کلاس پنجم درس بخونن -
ریاضی فایتنگگگگگگگگ
-
یه ۲۰ مون نشه ؟
-
-
محمد:
معلممون میگه خدا شما نابیناهارو بیشتر دوست داره، چون نمیبینید، ولی من گفتم خانم اگه خدا مارو دوست داشت چرا مارو نابینا کرد تا اونو نبینیم. معلممون گفت خدا دیدنی نیست ولی همه جا هست، میتونید اونو حس کنید. گفت شما با دستاتون میبینین. حالا من همهجارو میگردم تا بالاخره یه روزی دستم به خدا بخوره و همهچیزرو بهش بگم... .
_دیالوگی از فیلم رنگ خدا
رنگ خدا.mp4 -
Narges_
۲.در مرکز ورقه ی بالایی چند سوراخ ریز ایجاد کرد تا بتواند قطره های روغن یک روغن پاش را در بین دو ورقه بپاشد. اکثرا این قطره ها در اثر مالش با دهانه ی خروجی روغن پاش باردار می شوند.Narges_
۳.با تغییر میدان الکتریکی بین ورقه ها توانست حرکت قطره های روغن را بررسی کند و بار الکتریکی هر قطره را مشخص کرد.
نتیجه: میلیکان با تکرار زیاد این آزمایش فهمید بار الکتریکی قطره ها ی روغن مضرب صحیحی از بار بنیادی(e)است.(او کوانتومی بودن بار الکتریکی را اثبات کرد) -
@Comrade_Bayat سلام
این سوالات آزمایش همشون از کتاب میان
توی کتاب اگه نگاه کنید احتمالا یه آزمایش کنیدی چیزی در این باره هست
من خودم یادم نیست، ولی فکر کنم با استفاده از یه گوی دوکی شکل بود و یه کارایی با اون میکردیم...