هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی زیست بهت لبخند میزنه
@Zahra-Kazemi402 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکر کرده زیست مث دینی میخواد بشه
ولش کن -
@f-nalist وای فارسیم ضعیفه یعنی چی؟
-
ولش کن@f-nalist یعنی چی؟
-
ولش کن@f-nalist
دیگه بدتر -
@Zahra-Kazemi402
یعنی قطعی نیست و نمیشه بهش به عنوان پاسخنامه مرجع نگاه کرد -
آدمک ...ببخشید شما فرهنگیان چه رشته ای میخونید ؟
البته جسارت نباشه ...انتخاب رشته کردم واسه همین میپرسم -
هعی واقعا نمیدونم چی بگم ولی مطمئنم مسیر زیادی تا موفقیت مونده ...۶ تا امتحان دیگ و کنکور تیر
-
آدمک وااااااقعاااا؟؟؟؟
دفترچه انتخاب رشته واسه استان ما اومد ی دبیر زیست هم نمیخواست ....آقا خیلیییییببیببببببییییی خوشبحالت واقعا میگم خوشبحالت ....بعد اونوقت اگ کنکور قبول شین ایشالا فرهنگیان جریمه داره؟
-
فکر کنم فقط من اینقدر زود رنجم 🥲
-
آدمک وااااااقعاااا؟؟؟؟
دفترچه انتخاب رشته واسه استان ما اومد ی دبیر زیست هم نمیخواست ....آقا خیلیییییببیببببببییییی خوشبحالت واقعا میگم خوشبحالت ....بعد اونوقت اگ کنکور قبول شین ایشالا فرهنگیان جریمه داره؟
-
@Zahra-Kazemi402
یعنی اینکه صرفا هنوز اون پاسخنامه مرجع نوشته و ویرایش نشده@Zahra-Kazemi402 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist یعنی چی؟
یعنی اینکه زیست نمیگم کل فرجه اش ولی گاهی سال ها فرجه زیادش میتونه دلیل سختیش هم باشه(این جمله قطعی نیس ولی به هرحال باید اون قدری که باید به ارزش زیست وقت بگذارید و اگه قوی هستین که میری یه درس دیگه میخونین)
وگرنه این اتفاق میفته
شب امتحااااان.mp4 -
@Zahra-Kazemi402
یعنی اینکه صرفا هنوز اون پاسخنامه مرجع نوشته و ویرایش نشده@Zahra-Kazemi402 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist یعنی چی؟
یعنی اینکه زیست نمیگم کل فرجه اش ولی گاهی سال ها فرجه زیادش میتونه دلیل سختیش هم باشه(این جمله قطعی نیس ولی به هرحال باید اون قدری که باید به ارزش زیست وقت بگذارید و اگه قوی هستین که میری یه درس دیگه میخونین)
وگرنه این اتفاق میفته
شب امتحااااان.mp4@f-nalist آها ...بله ...من زیست نقطه قوتم هست ...قطعا زبان و فارسی هم مقداری میخونم....این کلیپی که گذاشتین حال منو شب امتحان دینی توصیف میکنه اونم سر درس ۱۰ دینی ک داشتم مرور میکردم
...فک کنم حدود ساعت ۵ صبح بود گفتم خامنه ای راجع ب علم و مسئولیت ما چ میفرماید یادم نیومد پتو کشیدم رو خودم خوابیدم
ولی قبول کنید این مصوبه هر امتحانش ادمو پیر میکنه چه کسی ک خونده چه اونی ک میزاره فرجه میخونه...من ک خونم کثیف شد و هنوز ۶تای دیگ مونده ولی اونارو پرقدرت تر میرم جلو
ایشالا ک تلاشگرا نتیجه زحماتشون رو ببینن
-
@f-nalist آها ...بله ...من زیست نقطه قوتم هست ...قطعا زبان و فارسی هم مقداری میخونم....این کلیپی که گذاشتین حال منو شب امتحان دینی توصیف میکنه اونم سر درس ۱۰ دینی ک داشتم مرور میکردم
...فک کنم حدود ساعت ۵ صبح بود گفتم خامنه ای راجع ب علم و مسئولیت ما چ میفرماید یادم نیومد پتو کشیدم رو خودم خوابیدم
ولی قبول کنید این مصوبه هر امتحانش ادمو پیر میکنه چه کسی ک خونده چه اونی ک میزاره فرجه میخونه...من ک خونم کثیف شد و هنوز ۶تای دیگ مونده ولی اونارو پرقدرت تر میرم جلو
ایشالا ک تلاشگرا نتیجه زحماتشون رو ببینن
-
@Zahra-Kazemi402
بله.... ایشالا متشکرم
امیدوارم شما هم بتونید یکی پس از دیگری پر قدرت با صلابت به مسیرتون ادامه بدین و کم نیارین@f-nalist ایشالا شما هم یکی از فعال ترین دوازدهمی هایی هستی ک دیدم واقعا احسنت داره
-
زهرا بنده خدا 2 عه زهرا بنده خدا
تو هم موندگار شدی اینجا
سلامحسین نعمتی
سلام
بله موندگاریم فعلا
ممنون شما خوبید؟