هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کلمه اول مال انسان باشه اضافه استعاره ای
کلمه دوم مال انسان باشه اضافه تشبیهی -
Narges_ اگه تازه استارتش زدین ( شب امتحانی ) الویت بندی کنید
واقعا تموم نمیشه ، من چون از قبل خرداد شروع کردم خوندنش تموم شد ، طالب تبار یه همچنین چیزی بود ؟ در کل اسمش مثل گاج وخبلی سبز و نشرالگو و... معروف نبود ولی کتاب خیلی خوبی بود ، اگه خوب بخونیدش خیلی کمکتون میکنه -
@mk-mahdi
ببنید این یه نصفه صفحه دیگم صفحه بعدش هست
تمام کلمات درس داخلشه(قدیمی و جدید)
اما فقط اوناییش که ستاره داره ته کتابه(خواستم توجهتون به حجمشه)
که بخونم همه رو یا نه؟Narges_
اگه قبلا نخوندی و داری شب امتحانی اینا رو میخونی داری وقتت رو تلف میکنی نرگس. (امیدوارم اسمت نرگس باشه =))))) )
اگه داری مرور میکنی ادامه بده ولی اگه شب امتحانی داریاینا رو میخونی ول کن.
درست رو از روی کتاب بخون و از روی کتاب کلمات رو یاد بگیر. اینجوری بیشتر یادت میمونه.
سر جلسه هم حتما لزومی نداره معنی کلمات رو یادتون بیاد. با کلمات دیگه تناسب بدین و معانی رو بنویسین. -
Narges_ اگه تازه استارتش زدین ( شب امتحانی ) الویت بندی کنید
واقعا تموم نمیشه ، من چون از قبل خرداد شروع کردم خوندنش تموم شد ، طالب تبار یه همچنین چیزی بود ؟ در کل اسمش مثل گاج وخبلی سبز و نشرالگو و... معروف نبود ولی کتاب خیلی خوبی بود ، اگه خوب بخونیدش خیلی کمکتون میکنه -
کلمه اول مال انسان باشه اضافه استعاره ای
کلمه دوم مال انسان باشه اضافه تشبیهیپرستو بابایی
خیلی برداشت درستی نبود ولی باشه -
Akito
بله. دارین.
https://forum.alaatv.com/post/3313986
اینو بخون.
هرکدومتونم که با استعاره، تشبیه، اضافهٔ استعاری و تشبیهی مشکل داره و ایهام داره بخونه.@danial-hosseiny متنتون خوندم ولی دو سوال برام پیش اومد: ۱- تشخیص نوع استعاره رو ازمون میخوان؟
۲- هر دو استعاره مکنیه و اضافه استعاری یه شکلن(فقط مشبه و وجه شبه رو داریم)
و تنها فرقی که بین استعاره مکنیه و اضافه استعاری دیدم، این بود که دومی برای صفات انسانی به کار میره(مثل تو قلب فسردهی زمینی، تو قلب زمینی، زمین مانند انسانی است که قلب دارد، پس اضافه استعاری)
ولی توی یه مثال دیگه توی همون پست، اینکه موج حرف بزنه رو گفتید استعاره مکنیه... -
Narges_
اگه قبلا نخوندی و داری شب امتحانی اینا رو میخونی داری وقتت رو تلف میکنی نرگس. (امیدوارم اسمت نرگس باشه =))))) )
درست رو از روی کتاب بخون و از روی کتاب کلمات رو یاد بگیر. اینجوری بیشتر یادت میمونه.
سر جلسه هم حتما لزومی نداره معنی کلمات رو یادتون بیاد. با کلمات دیگه تناسب بدین و معانی رو بنویسین.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_
اگه قبلا نخوندی و داری شب امتحانی اینا رو میخونی داری وقتت رو تلف میکنی نرگس. (امیدوارم اسمت نرگس باشه =))))) )درست گفتین اسممو
سر جلسه هم حتما لزومی نداره معنی کلمات رو یادتون بیاد. با کلمات دیگه تناسب بدین و معانی رو بنویسین.نه شب امتحانی نیست
عید مرور داشتم
طول سالم خوندم اوکیم -
پرستو بابایی
خیلی برداشت درستی نبود ولی باشه@danial-hosseiny
رمز -
اوه اوه صداهای عجیبی میاد
احتمال حضور ملخ هست -
@Comrade_Bayat دلت میاد ادبیاتو دوست نداشته باشی؟
-
@danial-hosseiny متنتون خوندم ولی دو سوال برام پیش اومد: ۱- تشخیص نوع استعاره رو ازمون میخوان؟
۲- هر دو استعاره مکنیه و اضافه استعاری یه شکلن(فقط مشبه و وجه شبه رو داریم)
و تنها فرقی که بین استعاره مکنیه و اضافه استعاری دیدم، این بود که دومی برای صفات انسانی به کار میره(مثل تو قلب فسردهی زمینی، تو قلب زمینی، زمین مانند انسانی است که قلب دارد، پس اضافه استعاری)
ولی توی یه مثال دیگه توی همون پست، اینکه موج حرف بزنه رو گفتید استعاره مکنیه...Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تشخیص نوع استعاره رو ازمون میخوان؟
ممکنه بخوان.
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هر دو استعاره مکنیه و اضافه استعاری یه شکلن(فقط مشبه و وجه شبه رو داریم)
نه یک شکل نیستن.
اضافهٔ استعاری، اضافهست. ولی استعارهٔ مکنیه لزوما همیشه اضافه نیست.
ولی معمولا همینه. در دل اون اضافه، یه تشبیه انسانی وجود داشته که میشه اضافهٔ استعاری. -
ملخ مساویه با یه ورژن ترسناک تر از دایناسور برای من
-
@danial-hosseiny پرسش انکاری؟
مشخصه دوست ندارمش، الان اگه شعرا زنده بشن، تک تک کمک درسی های فارسیم رو میکنم تو حلقشون و به ازای هر بیتی که از هر کدومشون تو کتاب درسی های اول تا یازدهم اومده یه دور مولوتف میندازم روشون@Comrade_Bayat
نمیخوام بگم سعدی چی میگه در جواب این حرفت
محض ادب -
تشخیص نوع استعاره رو ازمون میخوان؟
ممکنه بخوان.
هر دو استعاره مکنیه و اضافه استعاری یه شکلن(فقط مشبه و وجه شبه رو داریم)
نه یک شکل نیستن.
اضافهٔ استعاری، اضافهست. ولی استعارهٔ مکنیه لزوما همیشه اضافه نیست.
ولی معمولا همینه. در دل اون اضافه، یه تشبیه انسانی وجود داشته که میشه اضافهٔ استعاری.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
لزوما همیشه اضافه نیست
خب بر فرض مثال، یه جایی استعاره مکنیه یه ترکیب وصفی نباشه و اضافی باشه
اونوقت چجوری میتونیم تفاوتشون رو با اضافه استعاری تشخیص بدیم؟ -
کیستی ؟چیستی تو ؟خود را نمایان کن!
-
@Comrade_Bayat
غرورت رو بشکن.
زمینت میزنه -
@Comrade_Bayat
نمیخوام بگم سعدی چی میگه در جواب این حرفت
محض ادب@danial-hosseiny لطفا بهم اینو بگین
که مثلا
مثل
کارد بر پهلو نشستن
من خودم گفتم کنایه میشه از آسیب دیدن
اما کتاب نوشته کنایه از درد و رنج و آزردن
حالا جواب من میتونه درست باشه؟
و به نظرتون پهلوی این کشور میتونه اضافه ی استعاره ای باشه؟