هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حتی میتونم اینجوری بگم که امتحان دیروز بچههای یازدهم از مال شما سختتر بود
@danial-hosseiny خیلی ترسوندنمون، مخصوصا برای تاریخ ادبیات و شعرحفظی. کجاش تیپ جدید بود دقیقا؟ فقط دوس دارن استرس بدن بقیه
-
@Comrade_Bayat من هنوزم فک میکنم تاریخی ک ما خوندیم ناقص تر از چیزیه ک بگیم جنایت بوده یا نه
-
@danial-hosseiny خیلی ترسوندنمون، مخصوصا برای تاریخ ادبیات و شعرحفظی. کجاش تیپ جدید بود دقیقا؟ فقط دوس دارن استرس بدن بقیه
-
@Comrade_Bayat من هنوزم فک میکنم تاریخی ک ما خوندیم ناقص تر از چیزیه ک بگیم جنایت بوده یا نه
-
خوابمم نمی بره

-
بریم سلامت=)
-
@AmirBardia خدا بزرگه
حالا بعضی خواننده ها ویس میگرفتن اول میذاشتن تل اسپانسر پیدا کردن
بعدا ضبظ حرفه ای داشتن -
Maaah دقیقا یه پیامی اینشکلی بابام خوند برام گفتم بابای من این فقط میخواد استرس بده ..وقتی شعرو حفظی و معنی و بلدی و ادبیاتو کار کردی خب هرجور بدن میتونی ج بدی دیگه ..و اینکه اصلا خیلی ست شه خب من چیکار کنم ساعت ده شب ها ؟؟
-
@AmirBardia اخه همون نادر شاه هم ما نشستیم چشم و گوشمون رو به جنایاتش بستیم میگیم به عجب آدم خفنی بوده کشور رو وسعت داده ثروت آورده، طرف چند ده هزار نفر رو توی هند به خاک و خون کشیده.
-
@AmirBardia اخه همون نادر شاه هم ما نشستیم چشم و گوشمون رو به جنایاتش بستیم میگیم به عجب آدم خفنی بوده کشور رو وسعت داده ثروت آورده، طرف چند ده هزار نفر رو توی هند به خاک و خون کشیده.
@Comrade_Bayat نادر شاه ادم خوبی نبود..
|
شعردانه