هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo واااااااااااااااا چرا پسران برای من نیست..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
SiliS من هنوز عین متن کتاب کلاس چهارم که درمورد کوروش نوشته بود رو یادمه
حتی یادمه چه روزی بود که اون سوال رو جواب دادم و کجا بودم و رنگ خودکارام چی بود@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS من هنوز عین متن کتاب کلاس چهارم که درمورد کوروش نوشته بود رو یادمه
حتی یادمه چه روزی بود که اون سوال رو جواب دادم و کجا بودم و رنگ خودکارام چی بوددوست دارم یه فیلمی بفرستم ، کی فیلم میبینی اون موقع بفرستم وقتت هدر نره
2 ساعته -
خدا لعنتت نکنه سارا..... پسران برتر از گلمو پاک کردی....
-
SiliS درکل تو کتابای تاریخ بین الملل از ایران به عنوان کشوری یاد شده که جنگ طلب نبود و اغازگری جنگی نبوده ...
-
و غمت در چشمان من فریاد می کشد
-
اگر من رو «معلم» خودتون میدونین و گفتن این جمله براتون اهمیتی داره، من از همهتون راضیام...
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS نه آخه گفتی انتقام، میخواستم عاقبت انتقام رو بگم، هیتلر میخواست انتقام پیمان ورسای(پیمان پایان جنگ جهانی اول) که کلی بدبختی تحمیل شد به آلمان رو بگیره، کشور گشایی کرد، تهش برای کشورش خاک کوچیکتر، چند میلیون کشته و کلی خرابی و بدهکاری موند.
تو برنامه هاش شکست خوردن رو نذاشته بود
اخر قصه رو بی برنامه پیش رفت
-
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ریمو شدیم
-
ریمو شدیم
-
SiliS بی برنامه یا با برنامه فرقی نداشت، من خیلی تاریخ جنگ جهانی دوم خوندم از منابع مختلف، نتیجه تمام مطالعاتم این بود که نظام هیتلر کلا دووم نمیاورد. در طول جنگ میشه گفت اشتباه خاصی نکرد، بزرگترین اشتباهش آغاز جنگ بود.
-
@هویججج با شما نبودم با سارای تو دلم بودم ...
تودلی..
-
اگر من رو «معلم» خودتون میدونین و گفتن این جمله براتون اهمیتی داره، من از همهتون راضیام...
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
🥲🥲🥲
-
ریمو شدیم
-
یه شعر بنویسم ؟