هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist آره داداشم میدونم
فشار روحی روانی خیلی زیاد اونم سر یه امتحانی مث سلامت
البته واسه بقیشم بوده و هست ولی ظلمه آدم سر سلامت استرس بکشه@AmirBardia
یه حس عصبانیت درونیه
معلوم نیست چند نفر دارن سر حفظ کردن سلامت الان تو کشور قرص ریتالین مصرف میکنند که حفظ کنند که مصرف ریتالین کار درستی نیستیا مثلا هنگام بارداری باید چیکار کنه
خب اگه قرار بود ما بدونیم دیگه دکتر تغذیه و اینا چی بودن که دکترا میگن حتی برای مصرف اب به ما مراجعه کنیدیا توضیحاتی چرتی که سر مصرف دخانیات داده نمیدونم چرا فکر کرده اگه هر دو خط 3 بار سرطان رو تکرار کنه کسی سیگار نمیکشه
یا بدون دلیل و مدرک در مورد ضرر سیگار الکترونیک توضیح دادن
اگه میخواست این اتفاق بیفته یه مقاله میاورد میزد بیشتر بدانید یکی میخوندیا این توضیحات ارگونومی
هر کسی دوبار بره تو جاهایی که لوازم صوتی تعمیر میکنند میبینه که وسایل طرف مثل هویه و اینا از سقف آویزونه بعد ما اونو کتابی یادبگیریمکتاب به شدت مسخره نوشته شده
-
@AmirBardia
یه حس عصبانیت درونیه
معلوم نیست چند نفر دارن سر حفظ کردن سلامت الان تو کشور قرص ریتالین مصرف میکنند که حفظ کنند که مصرف ریتالین کار درستی نیستیا مثلا هنگام بارداری باید چیکار کنه
خب اگه قرار بود ما بدونیم دیگه دکتر تغذیه و اینا چی بودن که دکترا میگن حتی برای مصرف اب به ما مراجعه کنیدیا توضیحاتی چرتی که سر مصرف دخانیات داده نمیدونم چرا فکر کرده اگه هر دو خط 3 بار سرطان رو تکرار کنه کسی سیگار نمیکشه
یا بدون دلیل و مدرک در مورد ضرر سیگار الکترونیک توضیح دادن
اگه میخواست این اتفاق بیفته یه مقاله میاورد میزد بیشتر بدانید یکی میخوندیا این توضیحات ارگونومی
هر کسی دوبار بره تو جاهایی که لوازم صوتی تعمیر میکنند میبینه که وسایل طرف مثل هویه و اینا از سقف آویزونه بعد ما اونو کتابی یادبگیریمکتاب به شدت مسخره نوشته شده
-
@f-nalist
حس میکنم ساعت 8 صبح گذاشتی شبکه ورزش
ساعت 10 برنامه طبیب شبکه سه
برنامه های طب سنتی شبکه چهار
و در نهایت برنامه دکتر سلام شبکه آموزش و برنامه سیب شبکه اصفهان
-
@f-nalist
حس میکنم ساعت 8 صبح گذاشتی شبکه ورزش
ساعت 10 برنامه طبیب شبکه سه
برنامه های طب سنتی شبکه چهار
و در نهایت برنامه دکتر سلام شبکه آموزش و برنامه سیب شبکه اصفهان