هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
اسون بودن کنکور حس حق خوری تو کنکور اردیبهشت رو بهم داد...

روز کنکور یکی از همکلاسیام وقتی اومد بیرون گفت من هیچی یاد نداشتم و همرو شانسی زدم و واقعا هم ازش انتظار میرفت کسی که به زور رسوندن ما بهش فوقش 11 میگرفت ولی دیروز بعد امتحان که درصدای کنکورشو نشونم داد درصداش از من خیلی بهتر بود نه فقط از من بلکه از خیلی از ماها که تلاش کرده بودیم برا راهمون ....این ربطی به اسون بودن کنکور نداشت اما...
 - 
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 ببخشید خانم اریانو شما پرستارین؟؟؟
دانشجوش اره
 - 
اسون بودن کنکور حس حق خوری تو کنکور اردیبهشت رو بهم داد...

روز کنکور یکی از همکلاسیام وقتی اومد بیرون گفت من هیچی یاد نداشتم و همرو شانسی زدم و واقعا هم ازش انتظار میرفت کسی که به زور رسوندن ما بهش فوقش 11 میگرفت ولی دیروز بعد امتحان که درصدای کنکورشو نشونم داد درصداش از من خیلی بهتر بود نه فقط از من بلکه از خیلی از ماها که تلاش کرده بودیم برا راهمون ....این ربطی به اسون بودن کنکور نداشت اما...
 - 
راضیه به خودت بیا...
 - 
اسونی کنکور اونجا بود که من اول کنکور از اسونی شاخ دراورده بودم و همهی تستارو تند و تند میزدم و حتی زمان هم اضافه اورده بودم ...چون برام روتین بود ولی از محاسبات و اشتباهاش غافل بودم ...در حالی که یکی دیگه از همکلاسیام که درسش متوسط رو به پایین بود تمرکز بیشتری رو سوالا گذاشته بودو تونسته بود خوب حل کنه و منو رفیقم که سه ترمه معدلمون از 19 و 86 با اخلاف دو صدم پایین تر نیومده درصدامون از اون کمتر شد چرا چون سوالات برای اون سخت تر بود ولی قابل حل بود و اون تونسته بود با دقت بیشتر و سختی بیشتر اونارو حل کنه...
 - 
@Comrade_Bayat نه حاجی سال دهم دوتا درسو افتاد ...بقیه سال ها هم ما کمکش کردیم که اومد بالا وگرنه نمیتونست ...
 - 
کاش این پسره یکم زبون آدمیزاد حالیش میشد
این همه میگیم قبل امتحانات نمیشه باز میره ب استاد زنگ میزنه
گاوی؟؟؟نه میخوام بدونم گاویییی؟؟؟
الحق ک اسکاچه - 
ari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اسکاچه
اسکاچ ینی چی؟؟

موهاش شبیه اسکاچه
همون ک ظرف میشورن باهاش
همه بهش میگن اسکاچ - 
اسکاچه
اسکاچ ینی چی؟؟

موهاش شبیه اسکاچه
همون ک ظرف میشورن باهاش
همه بهش میگن اسکاچ - 
اینجا
به خانواده ربط داره فکر کنم اخه من خاله هامم که اونجان میگن اسکاج یا شایدم من بد شنیدم

- 
اینجا
به خانواده ربط داره فکر کنم اخه من خاله هامم که اونجان میگن اسکاج یا شایدم من بد شنیدم

اینجا

نمیدونم

|
شعردانه