هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
مرسی از دوستان حوصله ام اومد سر جاش
sheydadb37 الحمدلله
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: از شنبه
نه آقا میلاد....نه! شنبه برای درسِ...من کلی کارایِ غیرِ درسی داشتم برای امروز
-
خدافظ تا ازمون بعدی
خوب بخونید
شب خوش -
شاگردی نزد استادش رفته و می گوید:
که ذهنش دائما نشخوار فکری دارد و از دست این افکار خلاصی ندارد...
استاد: از امشب سعی کن اصلا به میمون های جنگل فکر نکنی!
شاگرد : من اصلا در مورد میمونها که مشکل ندارم و به این موضوع فکر نکرده ام...
استاد : خوب باز هم از حالا تلاش کن که به میمونها فکر نکنی...
به هنگام شب شاگرد مشاهده کرد هر چه بیشتر تلاش می کند که به میمون فکر نکند، بیشتر به ذهنش می آید!
فردا صبح نزد استاد رفته و واقعه را برایش شرح می دهد...
استاد گفت:
وقتی تلاش می کنی به چیزی فکر نکنی، آن موضوع از خودت انرژی میگیرد و به صورت متوالی و با شدت بیشتری به سراغت می آید...بنابراین به جای اجتناب از چیزهای ناخواسته ،
سعی کن به چیزهای خواسته و آن چه دوست داری متمرکز شوی!آن گاه افکار ناخواسته فرصتی برای ظهور پیدا نمی کنند.
-
خدافظ تا ازمون بعدی
خوب بخونید
شب خوش -
gollnar آهاا .
پس کم کاریتون خوب نبوده
اول برنامه های غیر درسی بعد درسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar آهاا .
پس کم کاریتون خوب نبوده
اول برنامه های غیر درسی بعد درسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اون که بله...کلی کار جمع کرده بودم در طولِ هفته که امروز انجام بدم...تموم شد امروز
-
gollnar آهاا .
پس کم کاریتون خوب نبوده
اول برنامه های غیر درسی بعد درسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:اون که بله...کلی کار جمع کرده بودم در طولِ هفته که امروز انجام بدم...تموم شد امروز
-
ووویی همین دو دقیقه ای چقد حرفیدین اینجا
ماشالله -
خداحافظ....شبتون خوووووووووووش
-
ووویی همین دو دقیقه ای چقد حرفیدین اینجا
ماشالله -
خداحافظ....شبتون خوووووووووووش
sheydadb37 شبتون بخیر. خدانگهدارتون
-
@milad91 بله منم رفتم اونور
اومدم دیدم ماشالللللللللللله چقد همین دودقیقه ای حرف زدین -
gollnar
پذیرفتنی نیست
من حتی ناخونام (ناخنام؟ ناخون ها؟) سخته چقد / حتی اونارهم نگرفتم(نچیدم؟کوتاه نکردم؟)@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
پذیرفتنی نیست
من حتی ناخونام (ناخنام؟ ناخون ها؟) سخته چقد / حتی اونارهم نگرفتم(نچیدم؟کوتاه نکردم؟)ناخن میشه:/
اینا که کار نیست...5دقیقه زمان میبره! من میخواستم یه کتابی که یک ماهه منتظرِ فرصتم که بخونمش رو بخونم و کارای دیگه....از کلِشون فقط موردِ آخر یعنی "قبل از خواب 2تا آهنگ گوش بده" عملی میشه -
gollnar
پذیرفتنی نیست
من حتی ناخونام (ناخنام؟ ناخون ها؟) سخته چقد / حتی اونارهم نگرفتم(نچیدم؟کوتاه نکردم؟)ناخن میشه:/
اینا که کار نیست...5دقیقه زمان میبره! من میخواستم یه کتابی که یک ماهه منتظرِ فرصتم که بخونمش رو بخونم و کارای دیگه....از کلِشون فقط موردِ آخر یعنی "قبل از خواب 2تا آهنگ گوش بده" عملی میشه -
@milad91 بله منم رفتم اونور
اومدم دیدم ماشالللللللللللله چقد همین دودقیقه ای حرف زدین