هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
یه سوال 
 الان منی که کنکور غیبت کردم، بهم تراز میدن؟
- 
آدمک 
 هیچی. فرزام یه توضیحاتی درباره تراز روی پلو و زیر پلو و اینا داد. 
 بر اون اساس گفتم
 خیلی مهم نبود
 (@f-nalist فرزام جان اینکه گفتم خیلی مهم نبود برای این بود که ذهن آدمک درگیر نشه. به دل نگیر  ) )
- 
jahad_121 
 پدر من دکتری شیمی محض داره
 یه دبیر ساده است که مجبوره صدجا کار کنه
 ولی امیدوارم تو یکی تو شیمی موفق بشی و مطمئنم میدرخشی @هویججج خوش به حالتون وایییی   
 خیلییی خوشحال شدم
 شیمی محض دکترا ارهه می دونم اخرش با سطح بالای مدرک ایندش تضمین شده نیست این رشته متاسفانه 
 مرسیی 🩵 
- 
آدمک 
 بر اون اساس گفتم
 خیلی مهم نبود
 (@f-nalist فرزام جان اینکه گفتم خیلی مهم نبود برای این بود که ذهن آدمک درگیر نشه. به دل نگیر  ) )Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آدمک 
 بر اون اساس گفتم
 خیلی مهم نبود
 (@f-nalist فرزام جان اینکه گفتم خیلی مهم نبود برای این بود که ذهن آدمک درگیر نشه. به دل نگیر  ) )لامصب اینو یکی از مطرح ترین استاد المپیاد و کنکور گفت 
 میگی مهم نبببببببوددددددددد؟او موقعی که اون بالارو نوشتم خط آخرتو نخوندم  اوکی اوکی
- 
در عین پیچیدگی، ساده! 
- 
@هویججج خوش به حالتون وایییی   
 خیلییی خوشحال شدم
 شیمی محض دکترا ارهه می دونم اخرش با سطح بالای مدرک ایندش تضمین شده نیست این رشته متاسفانه 
 مرسیی 🩵 
- 
@هویججج 
 بهش میگن برنج بالقوه 
- 
سنجشم که بالا نمیاد... 
- 
آدمک 
 بر اون اساس گفتم
 خیلی مهم نبود
 (@f-nalist فرزام جان اینکه گفتم خیلی مهم نبود برای این بود که ذهن آدمک درگیر نشه. به دل نگیر  ) )
- 
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آدمک 
 بر اون اساس گفتم
 خیلی مهم نبود
 (@f-nalist فرزام جان اینکه گفتم خیلی مهم نبود برای این بود که ذهن آدمک درگیر نشه. به دل نگیر  ) )لامصب اینو یکی از مطرح ترین استاد المپیاد و کنکور گفت 
 میگی مهم نبببببببوددددددددد؟او موقعی که اون بالارو نوشتم خط آخرتو نخوندم  اوکی اوکی@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: او موقعی که اون بالارو نوشتم خط آخرتو نخوندم اوکی #مدیریت_بحران   
- 
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: او موقعی که اون بالارو نوشتم خط آخرتو نخوندم اوکی #مدیریت_بحران   
- 

- 
چجوری ترازتون دیدین اصلا سایت بالا نمیاره  
- 
کاش شرکت میکردم تو جلسه ببینم درصد ۰ چه ترازی میده 

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️

)