هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
آخه من یه سری آبروم الکی الکی رفت
میخواستم ازتلگرام خرید کنم به آیدی پیام دادم فک کردم خانومه هی میگفتم عزیزم قربونت فدات شم شکلک که چشماش قلب انداخته رو میفرستادم اینم همین مدلی جوابمو داد
بعد یهو پرسیدم خانمید دیگه گفت خیر
درجا بلاکش کردم اعصااااابم داغون شد -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حس میکنم الان بگَوری برره میاد میگه خوب بیــــــــد ؟
شایدم میتی کامان
میتی کامان بگه خوب بید؟!
-
میخواستم ازتلگرام خرید کنم به آیدی پیام دادم فک کردم خانومه هی میگفتم عزیزم قربونت فدات شم شکلک که چشماش قلب انداخته رو میفرستادم اینم همین مدلی جوابمو داد
درجا بلاکش کردم اعصااااابم داغون شدنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
درجا بلاکش کردم اعصااااابم داغون شداشتباه کردید بلاکش کردید اون دیگ بهتون رایگان میداد
-
_MILAD_ خخخخخخخخخ منم
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37
شما فعلا حواستون باشه منو لغو دنبال نکنید
-
sheydadb37
شما فعلا حواستون باشه منو لغو دنبال نکنید
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ نه هنوز یه هفته نشده
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom
ن خدانکنه پسر باشه
من بهش میگفتم عزیزم نفسم چییییییییی میگید شماوای وای پدرتون میدونه؟
پسر مردم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtamom
بدونه بدبخت میشم -
_MILAD_ نه هنوز یه هفته نشده
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37
جدا میخواید سر یه هفته لغو کنید ؟
تمدید هم میشه ؟ -
یا حسین خب معرفی کنین خودتونو دیگه
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من با اکانت قبلیمم خودمو معرفی نکردم چون الزامی نداره واسم مزاحم کسی هم خدارو شکر تا حالا نشد و نمیشم
-
sheydadb37
جدا میخواید سر یه هفته لغو کنید ؟
تمدید هم میشه ؟نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ نمیدونم
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نمیشه حالا کمی بیشتر دنبالش کنید
-
_MILAD_ نمیدونم
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37
بذارید بمونه همینجوری زیبا تره اکانتتون
-
درجا بلاکش کردم اعصااااابم داغون شداشتباه کردید بلاکش کردید اون دیگ بهتون رایگان میداد
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چه حرفیه بابا
به مامانم گفتم چون دستام همینطور میلرزید واااای چقد زشت
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من با اکانت قبلیمم خودمو معرفی نکردم چون الزامی نداره واسم مزاحم کسی هم خدارو شکر تا حالا نشد و نمیشم
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط sheydadb37 انجام شدهیا حسین منظور بدی نداشتم
خب معرفی نکنین
-
نمیشه حالا کمی بیشتر دنبالش کنید
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تا عمر دارم ممنون الا و اساتیدشم برا همین فراموشش نمیکنم. و اینجا میام پست میزارم
-
یا حسین در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من تا عمر دارم ممنون الا و اساتیدشم برا همین فراموشش نمیکنم. و اینجا میام پست میزارم
درود بر شرفت
-
یا حسین منظور بدی نداشتم
خب معرفی نکنین
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یا حسین منظور بدی نداشتم
خب معرفی نکنین
نه میدونم
-
درود بر شرفت
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soheil95s95 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
درود بر شرفت
ممنون
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیشه پست بدون عکس بذاری :neutral_face,
-
یا حسین منظور بدی نداشتم
خب معرفی نکنین
نه میدونم
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیا حسین معرفی نکنید هم بهتره چون با هر جواب یک نفر نابود میشود