هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@NO-077 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
بلییییی
الحمدالله غمی نیست دیگه آخر کاریه یکم ترمزمون بریده داره به سمت خوش گذرونی میره خدا کنه پشیمونی نیارهانشاء الله با یه کنترل صحیح هم مسیرو پیش میرین هم لذت میبرین البته که کلا چند کیلومتری از راه مونده
تو هم باید عالی باشی
نه راستش
بعد نهایی همه چیم به هم ریخت ساعت سه شب میخوابم اگه آزمون باشه هفت صبح بلند میشم بعد ساعت یک میخوابم تا هفت شب خیلی اوضاع درهمهیعنی منتظرم خبر قبولی جناب فرزام رو بشنوم دیگه بدون هیچ دغدغه ای میشه از آلاخونه رفت
دعا کنید برامون
-
نقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ اره کلا از یه بازه زمانی به بعد دیگه کلا اخبارو دنبال نکردم تقریبا اخرین دیتا از اخبار کشور تو ذهنم به فرجام رسیدن برجامه :))))))) به علاوه یه سری اخبار خیلی بولد مثلا وقتی رئیسی مرد من تا دو روز تو این شوک بودم که مگه روحانی رئیس جمهور نبود رئیسی برا قوه قضایی؟ :))))))
واقعا بهترین حالتیه که داری
فقط اگه مصاحبه فرهنگیان اینا داری باید بدونی
و البته مطمئنم خودت مطلعیچند ریشتره؟ خیلی بالاست؟
دفعه اول 5 ریشتر (6 کیلومتری سطح زمین)،دفعه دوم 2 ونیم بوده عمق و ایناشو نمیدونم
امروز ظهرم 3و 8 دهم 10 کیلومتری سطحهعی قابل درکه این ناامیدی ناشی از امتحانا ایشالله عالی میدی یه تراز عالی هم ، هم از امسال میگیری هم سال اینده و کنکورت
خیلی ممنونم همچنین
-
@f-nalist
بلییییی
الحمدالله غمی نیست دیگه آخر کاریه یکم ترمزمون بریده داره به سمت خوش گذرونی میره خدا کنه پشیمونی نیارهتو هم باید عالی باشی
یعنی منتظرم خبر قبولی جناب فرزام رو بشنوم دیگه بدون هیچ دغدغه ای میشه از آلاخونه رفت
@NO-077 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از آلاخونه رفت
ای بابا تا همین الانم خیلیا رفتن
دیگه شماهم دوباره برین که... -
-
Narges_ نه هیچ ارتباطی با فرهنگیان نداشته ندارم و ان شاء الله نخواهم داشت
دفغه اول احتمالا خیلی ترسناک بوده ...
انشاءالله که بخیر میگذره
خواهش عزیز:)نقطه در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ نه هیچ ارتباطی با فرهنگیان نداشته ندارم و ان شاء الله نخواهم داشت
خب انشالله امسال برسی به چیزی که ته قلبت میخوایش
دفغه اول احتمالا خیلی ترسناک بوده ...