اگه برمیگشتین یازدهم....
-
CpR
ممنوننننممم
حتما این کارارو میکنم امیدوارم برسم دهممو بخونم و یازدهمو پیش خوانی داشته باشم🥲
پارسال قلمچی ثبت نام کردم ولی هیچوقت به بودجش نمیرسیدم البته کلا پارسال تست هم درست حسابی نزدم ولی خب -
Akito
آمارو یه دو سه قسمتشو قبلا دیدم نفهمیدم🥲
شاید دوباره ببینم متوجه شم
وای من واقعا حوصله چندبار دیدن تدریسو ندارم
واقعا با آمار کنار نمیام خیلی درس یه جوریمالبته نظر شخصیمه
@_-Zahra-K آره تدریس ایشون یکم خاصه طبیعیه کنار نیاین
-
شمام اگه تجربه یا توصیه ای دارین ممنون میشم بگی
@Comrade_Bayat@_-Zahra-K سلام. عمومی رو جدی تر میگرفتم و از اول سال روزی حداقل یک ساعت روشون وقت میذاشتم. مرحله اول آموزشیم رو توی تمام دروس تخصصی کتابای کار قرار میدادم و اولین مرحله آموزشیم رو تست قرار نمیدادم(یعنی مثلا برنامه آزمون یا برنامه خودت میگه باید توی دو هفته فصل 1 یه کتابی رو بخونی، اول یه کتاب مثل فرمول بیست یا اگه جزوه خوبی دبیرم داشت! رو کار میکردم بعدش تست رو شروع میکردم).
توی مدرسه حاشیه برای خودم و کسی درست نمیکردم که امسال خیلی داستان داشتم سر این قضیه!(کلا هر چی تایم مدرسه کمتر بهتر، از نظر من هرچی از مدرسه و افرادش آدم دورتر باشه بهتره!) -
Akito
آمارو یه دو سه قسمتشو قبلا دیدم نفهمیدم🥲
شاید دوباره ببینم متوجه شم
وای من واقعا حوصله چندبار دیدن تدریسو ندارم
واقعا با آمار کنار نمیام خیلی درس یه جوریمالبته نظر شخصیمه
@_-Zahra-K منم اول کنار نمیومدم با آمار، آمار تنها درسی هست که من براش ویدئو دیدم، حالا دبیرش فرقی نداره، باید دید با کدوم موسسه بیشتر کنار میای! البته فصل یک امار یکم عجیبه، فصل دو محاسباتیه و آدم راحت تر میفهمه قضیه رو، فصل سه و چهار هم اون بخش زیبای آماره و نه احتمال! بحث نمودار ها، امار گیری و ... که به نظرم قشنگن.
-
@Silver-ek
ممنونمممم
یه سریاش دقیقا پارسال خودم بود🥲
اینکه چه جوری خلاصه نویسی کنم رو دربارش هیچ ایده ای ندارم واقعا@_-Zahra-K
من خودم خیلی باهاش چالش داشتم ولی دیگه اینقدر تمرین کردم فهمیدم خلاصه نویسی درست چجوریه ، دیدی یه درسو خوندی حالا میخوای مرور کنی بعضی اوقات یه حرف کل مطلب رو برات تداعی میکنه ؟ خلاصه نویسی هم همینه ، بستگی به خودت داره ، وقتی داری خلاصه میکنی فرض کن میخوای یه برگه تقلب بنویسی ویژه برگه تقلب چیه ؟ کوتاه و مختصر ولی با بار علمی بالا و اصل کاری یجورایی ، تو شاید جمله نشه خلاصه هات یا همش اختصاری بشه و اگه کسی بخونه هیچی نفهمه ولی وقتی خودت بخونی داخل تایمای طلایی مهم همه چی برات تداعی بشه ، حالا من اینو بهت گفتم تا وقتی خودت درس نخونی و امتحان نکنی نمیفهمی برای همین میگم اول درس بخون بعد راهکار ، من تابستون کنکورم کلی خلاصه نوشتم که بدردم نخورد ولی اخرای تابستون به بعد تازه خلاصه نویسی هام کاربردی شد ، باید امتحان کنی همین ، بعد خلاصه نویسی فقط برای جمع بندی کنکور یا قبل امتحانات نیست این اشتباه خودم بود هر ماه یا اصلا هر هفته خلاصه های درسایی که خوندی رو بخون یادت میره واقعا وقتی بذاری نزدیکا کنکور تازه خلاصه هاتو بخونی اثر خیلی خاصی برات نداره
ولی هنوزم بهت میگم الان فقط باید بخونی نمیگم مهم نیست مهمه
من خودم افراطم کردم یهویی بی گدار همه چیو امتحان میکردم بدون اینکه بدونم اشتباه میکنم یانه چون میگفتم فقط باید بخونم ، ولی این طرز تفکر برای وقتی نیست که دیگه داری میخونی اینجوری فقط زده میشی چون این تکنیکها سرعت پیشرفتتو میبرن بالا به شرطی که اصلا در حال حرکت باشی -
Reza-H
ممنوننننم🪻
قطعا مفیدنن@_-Zahra-K
خواهش می کنم
سالم باشید -
سلاممم
اگه برمیگشتین یازدهم چه کارایی میکردین و چه کارایی انجام نمیدادین؟
و رو چی بیشتر وقت میزاشتین؟
کلا توصیه هاتون چیه؟
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا@_-Zahra-K اگه برم یازدهمم الان با همون شرایطی که کنکور داشتم (ینی فقط دوازدهمم نهایی باشه).
میشستم حسبانمو کار میکردم ... و وقتمو رو دوفصل اول فیزیک یازدهم نمیزاشتم...تابستونش برا اتاقم یه کولر جدا میخریدم (تابستون امسال خریدم که خب دیر شد)
البته من یازدهمم رویم درست بود... -
میدونی من قبل از الاخونه دوستام رو میدیدم( ۵ سال از من بزرگترن)
و اونا بهم مشورت میدادن چیکار کنم
مثلا دهم که بودم اینطوری بود وااااایی سارا میخوای بری کلاس ؟ یا ویدیو آموزشی ببینی؟
وقتت رو میگیره
برو تو دل تست بعد از تست ها درسنامه رو یاد بگیر
خب آقا شاید تو فیزیک رو ۱۰۰ زده باشی یا هدفت المپیاد بوده باشه (جفت شون دو رقمی شدن)
ولی من فقط یه دانش آموز پایه دهمی بودم که تا کنکور خیلی وقت داشتم قشنگ و مفهومی فیزیک رو بخونم
خلاصه اینکه دوست خوبم درگیر تراز های قلم چی نشو و سعی کن خوب همه چیز رو یاد بگیری -
@_-Zahra-K سلام. عمومی رو جدی تر میگرفتم و از اول سال روزی حداقل یک ساعت روشون وقت میذاشتم. مرحله اول آموزشیم رو توی تمام دروس تخصصی کتابای کار قرار میدادم و اولین مرحله آموزشیم رو تست قرار نمیدادم(یعنی مثلا برنامه آزمون یا برنامه خودت میگه باید توی دو هفته فصل 1 یه کتابی رو بخونی، اول یه کتاب مثل فرمول بیست یا اگه جزوه خوبی دبیرم داشت! رو کار میکردم بعدش تست رو شروع میکردم).
توی مدرسه حاشیه برای خودم و کسی درست نمیکردم که امسال خیلی داستان داشتم سر این قضیه!(کلا هر چی تایم مدرسه کمتر بهتر، از نظر من هرچی از مدرسه و افرادش آدم دورتر باشه بهتره!) -
@_-Zahra-K منم اول کنار نمیومدم با آمار، آمار تنها درسی هست که من براش ویدئو دیدم، حالا دبیرش فرقی نداره، باید دید با کدوم موسسه بیشتر کنار میای! البته فصل یک امار یکم عجیبه، فصل دو محاسباتیه و آدم راحت تر میفهمه قضیه رو، فصل سه و چهار هم اون بخش زیبای آماره و نه احتمال! بحث نمودار ها، امار گیری و ... که به نظرم قشنگن.
-
سلاممم
کلا توصیه هاتون چیه؟
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا@_-Zahra-K
سلام پایه تشریحی خیلی مهمه حتما محکم کنید و بعد وارد یازدهم بشین. من رو تشریحی دهم و یازدهم واقعا کار کردم و خداروشکر از اون بابت مشکل نداشتم اما تستتتت حتما در کنارش تست زیاد حل کنید. تست بدون تحلیل به درد نمیخوره. تحلیل هاتونو ترجیحا تو کتاب درسی بنویسین که جلو چشمتون باشه. تست زیادی که برای تثبیت باشه. هرگز مطلبی که بلد نیستین رو نرین تست بزنین تا در خلال تست زدن اون رو یادبگیرین این اتفاق نه تنها نمی افته بلکه ذهنتون هم مشوش میشه.
امیدوارم موفق باشین -
@_-Zahra-K
من خودم خیلی باهاش چالش داشتم ولی دیگه اینقدر تمرین کردم فهمیدم خلاصه نویسی درست چجوریه ، دیدی یه درسو خوندی حالا میخوای مرور کنی بعضی اوقات یه حرف کل مطلب رو برات تداعی میکنه ؟ خلاصه نویسی هم همینه ، بستگی به خودت داره ، وقتی داری خلاصه میکنی فرض کن میخوای یه برگه تقلب بنویسی ویژه برگه تقلب چیه ؟ کوتاه و مختصر ولی با بار علمی بالا و اصل کاری یجورایی ، تو شاید جمله نشه خلاصه هات یا همش اختصاری بشه و اگه کسی بخونه هیچی نفهمه ولی وقتی خودت بخونی داخل تایمای طلایی مهم همه چی برات تداعی بشه ، حالا من اینو بهت گفتم تا وقتی خودت درس نخونی و امتحان نکنی نمیفهمی برای همین میگم اول درس بخون بعد راهکار ، من تابستون کنکورم کلی خلاصه نوشتم که بدردم نخورد ولی اخرای تابستون به بعد تازه خلاصه نویسی هام کاربردی شد ، باید امتحان کنی همین ، بعد خلاصه نویسی فقط برای جمع بندی کنکور یا قبل امتحانات نیست این اشتباه خودم بود هر ماه یا اصلا هر هفته خلاصه های درسایی که خوندی رو بخون یادت میره واقعا وقتی بذاری نزدیکا کنکور تازه خلاصه هاتو بخونی اثر خیلی خاصی برات نداره
ولی هنوزم بهت میگم الان فقط باید بخونی نمیگم مهم نیست مهمه
من خودم افراطم کردم یهویی بی گدار همه چیو امتحان میکردم بدون اینکه بدونم اشتباه میکنم یانه چون میگفتم فقط باید بخونم ، ولی این طرز تفکر برای وقتی نیست که دیگه داری میخونی اینجوری فقط زده میشی چون این تکنیکها سرعت پیشرفتتو میبرن بالا به شرطی که اصلا در حال حرکت باشی -
@_-Zahra-K اگه برم یازدهمم الان با همون شرایطی که کنکور داشتم (ینی فقط دوازدهمم نهایی باشه).
میشستم حسبانمو کار میکردم ... و وقتمو رو دوفصل اول فیزیک یازدهم نمیزاشتم...تابستونش برا اتاقم یه کولر جدا میخریدم (تابستون امسال خریدم که خب دیر شد)
البته من یازدهمم رویم درست بود... -
میدونی من قبل از الاخونه دوستام رو میدیدم( ۵ سال از من بزرگترن)
و اونا بهم مشورت میدادن چیکار کنم
مثلا دهم که بودم اینطوری بود وااااایی سارا میخوای بری کلاس ؟ یا ویدیو آموزشی ببینی؟
وقتت رو میگیره
برو تو دل تست بعد از تست ها درسنامه رو یاد بگیر
خب آقا شاید تو فیزیک رو ۱۰۰ زده باشی یا هدفت المپیاد بوده باشه (جفت شون دو رقمی شدن)
ولی من فقط یه دانش آموز پایه دهمی بودم که تا کنکور خیلی وقت داشتم قشنگ و مفهومی فیزیک رو بخونم
خلاصه اینکه دوست خوبم درگیر تراز های قلم چی نشو و سعی کن خوب همه چیز رو یاد بگیری -
@_-Zahra-K
سلام پایه تشریحی خیلی مهمه حتما محکم کنید و بعد وارد یازدهم بشین. من رو تشریحی دهم و یازدهم واقعا کار کردم و خداروشکر از اون بابت مشکل نداشتم اما تستتتت حتما در کنارش تست زیاد حل کنید. تست بدون تحلیل به درد نمیخوره. تحلیل هاتونو ترجیحا تو کتاب درسی بنویسین که جلو چشمتون باشه. تست زیادی که برای تثبیت باشه. هرگز مطلبی که بلد نیستین رو نرین تست بزنین تا در خلال تست زدن اون رو یادبگیرین این اتفاق نه تنها نمی افته بلکه ذهنتون هم مشوش میشه.
امیدوارم موفق باشین -
سلاممم
کلا توصیه هاتون چیه؟
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا