سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
اگه برمیگشتین یازدهم....
-
._.Zahra.K اوهوم
خواهش میکنم گل -
._.Zahra.K آره تدریس ایشون یکم خاصه طبیعیه کنار نیاین
-
._.Zahra.K سلام. عمومی رو جدی تر میگرفتم و از اول سال روزی حداقل یک ساعت روشون وقت میذاشتم. مرحله اول آموزشیم رو توی تمام دروس تخصصی کتابای کار قرار میدادم و اولین مرحله آموزشیم رو تست قرار نمیدادم(یعنی مثلا برنامه آزمون یا برنامه خودت میگه باید توی دو هفته فصل 1 یه کتابی رو بخونی، اول یه کتاب مثل فرمول بیست یا اگه جزوه خوبی دبیرم داشت! رو کار میکردم بعدش تست رو شروع میکردم).
توی مدرسه حاشیه برای خودم و کسی درست نمیکردم که امسال خیلی داستان داشتم سر این قضیه!(کلا هر چی تایم مدرسه کمتر بهتر، از نظر من هرچی از مدرسه و افرادش آدم دورتر باشه بهتره!) -
._.Zahra.K منم اول کنار نمیومدم با آمار، آمار تنها درسی هست که من براش ویدئو دیدم، حالا دبیرش فرقی نداره، باید دید با کدوم موسسه بیشتر کنار میای! البته فصل یک امار یکم عجیبه، فصل دو محاسباتیه و آدم راحت تر میفهمه قضیه رو، فصل سه و چهار هم اون بخش زیبای آماره و نه احتمال! بحث نمودار ها، امار گیری و ... که به نظرم قشنگن.
-
._.Zahra.K
من خودم خیلی باهاش چالش داشتم ولی دیگه اینقدر تمرین کردم فهمیدم خلاصه نویسی درست چجوریه ، دیدی یه درسو خوندی حالا میخوای مرور کنی بعضی اوقات یه حرف کل مطلب رو برات تداعی میکنه ؟ خلاصه نویسی هم همینه ، بستگی به خودت داره ، وقتی داری خلاصه میکنی فرض کن میخوای یه برگه تقلب بنویسی ویژه برگه تقلب چیه ؟ کوتاه و مختصر ولی با بار علمی بالا و اصل کاری یجورایی ، تو شاید جمله نشه خلاصه هات یا همش اختصاری بشه و اگه کسی بخونه هیچی نفهمه ولی وقتی خودت بخونی داخل تایمای طلایی مهم همه چی برات تداعی بشه ، حالا من اینو بهت گفتم تا وقتی خودت درس نخونی و امتحان نکنی نمیفهمی برای همین میگم اول درس بخون بعد راهکار ، من تابستون کنکورم کلی خلاصه نوشتم که بدردم نخورد ولی اخرای تابستون به بعد تازه خلاصه نویسی هام کاربردی شد ، باید امتحان کنی همین ، بعد خلاصه نویسی فقط برای جمع بندی کنکور یا قبل امتحانات نیست این اشتباه خودم بود هر ماه یا اصلا هر هفته خلاصه های درسایی که خوندی رو بخون یادت میره واقعا وقتی بذاری نزدیکا کنکور تازه خلاصه هاتو بخونی اثر خیلی خاصی برات نداره
ولی هنوزم بهت میگم الان فقط باید بخونی نمیگم مهم نیست مهمه
من خودم افراطم کردم یهویی بی گدار همه چیو امتحان میکردم بدون اینکه بدونم اشتباه میکنم یانه چون میگفتم فقط باید بخونم ، ولی این طرز تفکر برای وقتی نیست که دیگه داری میخونی اینجوری فقط زده میشی چون این تکنیکها سرعت پیشرفتتو میبرن بالا به شرطی که اصلا در حال حرکت باشی -
._.Zahra.K
خواهش می کنم
سالم باشید -
چیزیه که دست من نیست ولی ای کاش زودتر با الاخونه آشنا میشدم من از بچه های اینجا چطور درس خوندن رو یاد گرفتم
-
._.Zahra.K اگه برم یازدهمم الان با همون شرایطی که کنکور داشتم (ینی فقط دوازدهمم نهایی باشه).
میشستم حسبانمو کار میکردم ... و وقتمو رو دوفصل اول فیزیک یازدهم نمیزاشتم...تابستونش برا اتاقم یه کولر جدا میخریدم (تابستون امسال خریدم که خب دیر شد)
البته من یازدهمم رویم درست بود... -
میدونی من قبل از الاخونه دوستام رو میدیدم( ۵ سال از من بزرگترن)
و اونا بهم مشورت میدادن چیکار کنم
مثلا دهم که بودم اینطوری بود وااااایی سارا میخوای بری کلاس ؟ یا ویدیو آموزشی ببینی؟
وقتت رو میگیره
برو تو دل تست بعد از تست ها درسنامه رو یاد بگیر
خب آقا شاید تو فیزیک رو ۱۰۰ زده باشی یا هدفت المپیاد بوده باشه (جفت شون دو رقمی شدن)
ولی من فقط یه دانش آموز پایه دهمی بودم که تا کنکور خیلی وقت داشتم قشنگ و مفهومی فیزیک رو بخونم
خلاصه اینکه دوست خوبم درگیر تراز های قلم چی نشو و سعی کن خوب همه چیز رو یاد بگیری -
مثلا همین دوستم راهنمایی کل ریاضی رشته ریاضی دبیرستان رو تموم کرده خب من دیوانه که کل راهنمایی مدرسه رو میپیچوندم میرفتم تئاتر که نباید خودم رو باهاش مقایسه میکردم !!!
خلاصه اینکه هیچ وقت خودت رو با کسی مقایسه نکن
هیچ وقتتتتتتت -
کلاغ خواست راه رفتن کبک یاد بگیرد راه رفتن خودش یادش رفت
مصداق منه -
شاید اگه از دهم اینجا بودم الان منم رتبه برتر میشدم و پشت کنکور نمیموندم
-
._.Zahra.K
سلام پایه تشریحی خیلی مهمه حتما محکم کنید و بعد وارد یازدهم بشین. من رو تشریحی دهم و یازدهم واقعا کار کردم و خداروشکر از اون بابت مشکل نداشتم اما تستتتت حتما در کنارش تست زیاد حل کنید. تست بدون تحلیل به درد نمیخوره. تحلیل هاتونو ترجیحا تو کتاب درسی بنویسین که جلو چشمتون باشه. تست زیادی که برای تثبیت باشه. هرگز مطلبی که بلد نیستین رو نرین تست بزنین تا در خلال تست زدن اون رو یادبگیرین این اتفاق نه تنها نمی افته بلکه ذهنتون هم مشوش میشه.
امیدوارم موفق باشین