هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️تو خواب. 
- 
@mr-vinyzo 
 خودم نسخه عادی اش رو دارم
 مطمعا نیستم حقیقتا 
 یکم سرچ و تحقیق کن ببین چی دستگریت میشه
- 

- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️تو خواب. amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️تو خواب.  
- 
@mr-vinyzo 
 خودم نسخه عادی اش رو دارم
 مطمعا نیستم حقیقتا 
 یکم سرچ و تحقیق کن ببین چی دستگریت میشه
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️تو خواب.  0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️تو خواب.  عه بابایی 
- 

- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️تو خواب.  عه بابایی amir ahmadi اره خودشه 
 اومد بعد رفت هیچی نگف بعد رفت هیچی نگف 
- 
JuDi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مراعات همدیگرو بکنین 
 درک کنین اینجا یه فضای اجتماعیه
 نه اکیپ چندساله دوستاتون
 و مجازیه
 امکان سوتفاهم هزاربرابرهعه ناظم    ️ ️
- 
@mr-vinyzo نه والا تجربه ندارم 
 یه ۳ یا ۴ ماهی هست که poco x6 دارم، اگه برا اون کمک خواستی درخدمتم
- 
amir ahmadi اره خودشه 
 اومد بعد رفت هیچی نگف بعد رفت هیچی نگف 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi اره خودشه 
 اومد بعد رفت هیچی نگف بعد رفت هیچی نگف واقعا؟  حیف دایناسور حیف دایناسور
- 
@mr-vinyzo نه والا تجربه ندارم 
 یه ۳ یا ۴ ماهی هست که poco x6 دارم، اگه برا اون کمک خواستی درخدمتم
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi اره خودشه 
 اومد بعد رفت هیچی نگف بعد رفت هیچی نگف واقعا؟  حیف دایناسور حیف دایناسورamir ahmadi اره  
- 
amir ahmadi عهه دایی 🥲🥲 
 سلام دایی 🥲
 خوبی دایی؟🥲JuDi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi عهه دایی 🥲🥲 
 سلام دایی 🥲
 خوبی دایی؟🥲سلام  خواهش دایی خواهش دایی   
 تو خوبی
 میگم تو احساس میکنم تولدت بوده
 اگه اشتباه نکنم میگفتی کسی یادش نمیمونه چون تو امتحانات
 ۶ ام خرداد؟ نمیدونم ۱۴ام شاید ۱۴ام شاید
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi روز مراسمت فیلمشو میزارم اینجا و اینو ریپلای میکنم    ️ ️تو خواب.  عه بابایی 

|
 |

شعردانه
شعردانه