تنفس
-
پرستو بابایی آره، ببین مرده جزو جاریه کلا
تو شکل ص ۴۳ کتابو ببین، قسمت حجم ذخیره بازدمی اصلن کاری به جاری نداره
اینجا گفته حجم تنفسی، چرا هِی میگین بازدهم عمیق؟ باید بگین حجم ذخیره بازدمی -
ولییییی فک میکنم هوای مرده با اینکه میتونه وارد بخش مبادله ای بشه ولی همچنان هوای مرده داریم یعنی همچنان هوا باقی مانده داریم ولی نسبت به دم معمولی کمتر
_ Reza _ -
با اجازه منم نظرمو بگم صورت سوال منظورش حجم ذخیره دمی و بازدمی ولی گزینه ای که هایلایت کردین هوای مرده که جز حجم جاری پس به هم نمیخونن
-
پرستو بابایی آره، ببین مرده جزو جاریه کلا
تو شکل ص ۴۳ کتابو ببین، قسمت حجم ذخیره بازدمی اصلن کاری به جاری نداره
اینجا گفته حجم تنفسی، چرا هِی میگین بازدهم عمیق؟ باید بگین حجم ذخیره بازدمی@_Mahdieh
خب متن کتاب صفحه ۴۲ نوشته -
این پست پاک شده!
-
@_Mahdieh
انقدر از این مرده بدم میاد یه مدت تو تستای قلمچی گیر داده بود به اینکه مرده هم یه زمانی میتونه زنده بشه و تبادل کنه@f-nalist آره خب مثلا تو دم عمیق مرده میره زنده میشه ولی یه مرده جدید دیگه جای اون میاد
-
آقا سوال من اینه چرا هوای مرده جزء ذخیره بازدمی نیست؟
-
یعنی با بازم عمیق نمیتونیم مرده رو خارج کنیم؟
-
-
_ Reza _ خب من حس میکنم دم عادی اینا رو در نظر نگرفته تو شکل صفحه ۴۰ زیست دهم ی بخشی از ماهیچه های بین دنده ای پایین دیافراگم هستن ...دیگ نمیدونم تحلیلم درسته شکل رو نگاه کنید
-
هویججج چون حجم ذخیره بازدمی رفته اون پایین پایینای شش قرار گرفته و کنار هوای باقی مانده ست اما حجم هوای مرده ۱۵۰ میلی لیتر آخریه که توی مجاری هادی مونده
_ Reza _
ذخیره بازدمی همای خارج شده است
خب نمیتونه این هوای مرده رو هم با خودش ببره؟
این که به حلق نزدیک تره -
اهاااااااااا فهمیدمممممممم
-
متن کتاب نوشته شش
-
تاکید کرده که ذخیره بازدمی هوایی هست از که از شش میتوان خارج کرد
-
_ Reza _ خب من حس میکنم دم عادی اینا رو در نظر نگرفته تو شکل صفحه ۴۰ زیست دهم ی بخشی از ماهیچه های بین دنده ای پایین دیافراگم هستن ...دیگ نمیدونم تحلیلم درسته شکل رو نگاه کنید
-
_ Reza _
ذخیره بازدمی همای خارج شده است
خب نمیتونه این هوای مرده رو هم با خودش ببره؟
این که به حلق نزدیک تره