تنفس
-
پرستو بابایی آره، ببین مرده جزو جاریه کلا
تو شکل ص ۴۳ کتابو ببین، قسمت حجم ذخیره بازدمی اصلن کاری به جاری نداره
اینجا گفته حجم تنفسی، چرا هِی میگین بازدهم عمیق؟ باید بگین حجم ذخیره بازدمی -
ولییییی فک میکنم هوای مرده با اینکه میتونه وارد بخش مبادله ای بشه ولی همچنان هوای مرده داریم یعنی همچنان هوا باقی مانده داریم ولی نسبت به دم معمولی کمتر
@_-Reza-_@هویججج حجم هوای مرده همیشه هستش و توی جاریه ( ۱۵۰ میلی لیتر از جاری در فرد بالغ و سالم ) همیشه برای مرده کنار گذاشته میشه اون هوایی که به بخش مبادلهای میرسه دیگ اسمش مرده نیست
-
با اجازه منم نظرمو بگم صورت سوال منظورش حجم ذخیره دمی و بازدمی ولی گزینه ای که هایلایت کردین هوای مرده که جز حجم جاری پس به هم نمیخونن 😁
-
پرستو بابایی آره، ببین مرده جزو جاریه کلا
تو شکل ص ۴۳ کتابو ببین، قسمت حجم ذخیره بازدمی اصلن کاری به جاری نداره
اینجا گفته حجم تنفسی، چرا هِی میگین بازدهم عمیق؟ باید بگین حجم ذخیره بازدمی@_Mahdieh
خب متن کتاب صفحه ۴۲ نوشته
-
این پست پاک شده!
-
@_Mahdieh
انقدر از این مرده بدم میاد یه مدت تو تستای قلمچی گیر داده بود به اینکه مرده هم یه زمانی میتونه زنده بشه و تبادل کنه😔😂@f-nalist آره خب مثلا تو دم عمیق مرده میره زنده میشه ولی یه مرده جدید دیگه جای اون میاد🤣
-
بچه ها دم عادی هم باید بگیرید چرا نمیگید اینو
-
آقا سوال من اینه چرا هوای مرده جزء ذخیره بازدمی نیست؟
-
یعنی با بازم عمیق نمیتونیم مرده رو خارج کنیم؟
-
-
@_-Reza-_
-
@هویججج میتونه خارج بشه ولی اونجوری دیگه مرده نیست
-
@هویججج چون حجم ذخیره بازدمی رفته اون پایین پایینای شش قرار گرفته و کنار هوای باقی مانده ست اما حجم هوای مرده ۱۵۰ میلی لیتر آخریه که توی مجاری هادی مونده
-
@_-Reza-_ خب من حس میکنم دم عادی اینا رو در نظر نگرفته تو شکل صفحه ۴۰ زیست دهم ی بخشی از ماهیچه های بین دنده ای پایین دیافراگم هستن ...دیگ نمیدونم تحلیلم درسته شکل رو نگاه کنید
-
@هویججج چون حجم ذخیره بازدمی رفته اون پایین پایینای شش قرار گرفته و کنار هوای باقی مانده ست اما حجم هوای مرده ۱۵۰ میلی لیتر آخریه که توی مجاری هادی مونده
@_-Reza-_
ذخیره بازدمی همای خارج شده است
خب نمیتونه این هوای مرده رو هم با خودش ببره؟
این که به حلق نزدیک تره -
اهاااااااااا فهمیدمممممممم
-
متن کتاب نوشته شش
-
تاکید کرده که ذخیره بازدمی هوایی هست از که از شش میتوان خارج کرد
-
@_-Reza-_ خب من حس میکنم دم عادی اینا رو در نظر نگرفته تو شکل صفحه ۴۰ زیست دهم ی بخشی از ماهیچه های بین دنده ای پایین دیافراگم هستن ...دیگ نمیدونم تحلیلم درسته شکل رو نگاه کنید
Zahra2020 خب پس اگه اینطوره بازدم عادی هم نباید گرفته بشه جفتشون هستن بنظرم
-
@_-Reza-_
ذخیره بازدمی همای خارج شده است
خب نمیتونه این هوای مرده رو هم با خودش ببره؟
این که به حلق نزدیک تره@هویججج اره میبره اولین هوایی که در بازدم خارج میشه مرده ست