مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
mahsa 0 در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
بیژن شفیعی
سلام خسته نباشید
من دبیرستان بزرگسالان درس میخونم.امسال دی ماه دو تا از دروس نهایی سال سومم مونده بود که امتحان دادم و قبول شدم.و الان سال سوم رو تموم کردم.ولی هنوز گواهینامه ی دیپلمم صادر نشده.
من از یک بهمن همش میرم سایت dipcode که کد سوابق تحصیلی متوسطه رو بگیرم ولی میگه اطلاعات وارد شده یافت نشد!
چیکار باید بکنم؟وقتی هم نمونده برا ثبت نام کنکور!
میشه یه راه حل کاربردی بدید که من امروز بتونم ثبت نام کنم؟
شاید تا یک هفته حتی گواهی نامه دیپلمم حاضر نشه ! و معاون مدرسه بهم گفت تا وقتی گواهی آماده نشه نمیتونی پیش دانشگاهی ثبت نام کنی!آیا این مشکلات من باعث میشه نتونم کنکور ثبت نام کنم؟؟
خواهش میکنم یه راه حلی بدید بتونم کنکور ثبت نام کنمالان
یک هفته ست من استرس دارم دیگه ناراحتیه اعصاب گرفتم هیچکس هم جوابگو نیست همه میگن نگران نباش وقت هست و غیره ولی وقت
هم تموم شد!!mahsa 0 سلام برو آموزش و پرورش الان فقط باید نمره های دیپلمت رو تایید کنی و شما هنوز دانش آموز به حساب می آین و نیازی به مدرک پیش تا موقع قبول شدن نهایی نداری
-
بیژن شفیعی الوووو
@dr-lila جانم
من سوال شما رو پیدا نمیکنم -
بیژن شفیعی مشکل اینجاست که مدرسه هام از دوره راهنمایی این اشتباه رو انجام دادن و اونها باید فرم اصلاحیه برام پر میکردن و درست کردنش خیلی زمان میبردو وقت ثبت نام هم فقط یه هفته بود. الان سوال من اینه که سازمان سنجش ممکنه به خاطر این اشتباه محرومیتی برام ایجاد کنه (مثل اونی که واسه نمرات و معدل هست)؟
yusef بری آموزش و پرورش سریع اصلاح میکنند برات
-
@dr-lila جانم
من سوال شما رو پیدا نمیکنمبیژن شفیعی گفتید بابت سهمیه اینا و دو دلید و اینا پرسیدم پس الان میخوابید چیکار کنید و ثبت نام ..
-
بیژن شفیعی گفتید بابت سهمیه اینا و دو دلید و اینا پرسیدم پس الان میخوابید چیکار کنید و ثبت نام ..
@dr-lila من خودم که سهمیه ندارم یه کسی ازم پرسید منم هنوز موندم تو جواب دادن بهش
-
mahsa 0 سلام برو آموزش و پرورش الان فقط باید نمره های دیپلمت رو تایید کنی و شما هنوز دانش آموز به حساب می آین و نیازی به مدرک پیش تا موقع قبول شدن نهایی نداری
بیژن شفیعی ببینید من هنوز گواهی دیپلمم صادر نشده. با این وضع برم آموزش پرورش میتونن کاری کنن سایت سوابق تحصیلیمو نشون بده؟
یه سوال دیگه : من دیدم توی فرم ثبت نام باید کد دانش آموزی پیش دانشگاهی رو هم وارد کرد . من که هنوز پیش ثبت نام نکردم چیکار کنم؟خالی بذارم اونو؟ -
بیژن شفیعی ببینید من هنوز گواهی دیپلمم صادر نشده. با این وضع برم آموزش پرورش میتونن کاری کنن سایت سوابق تحصیلیمو نشون بده؟
یه سوال دیگه : من دیدم توی فرم ثبت نام باید کد دانش آموزی پیش دانشگاهی رو هم وارد کرد . من که هنوز پیش ثبت نام نکردم چیکار کنم؟خالی بذارم اونو؟mahsa 0 گواهی سومم رو خود آموزش و پرورش صادر میکنه
مهم اینه که درسا رو پاس کنی و نمره هات وارد سایت سوابق تحصیلی بشه
کد دانش آموزی رو فک کنم حتما میخواد که همون کد دانش آموزی دیپلمت رو بزن یا اول کد منطقه بعدشماره ملیت احتمالا قبول کنه
اگه تایید نکرد من دیگه نمیدونم باید چیکار کنی -
یه سوال دیگه : من دیدم توی فرم ثبت نام باید کد دانش آموزی پیش دانشگاهی رو هم وارد کرد . من که هنوز پیش ثبت نام نکردم چیکار کنم؟خالی بذارم اونو؟mahsa 0 نه چک کردم کد دانش آموزی پیش اگه تو مرحله اول بزنید هنوز دانش آموز پیش دانشگاهیم فک کنم اجباری توش نباشه ولی اگه هم خواست همون کاری که گفتم رو انجام بده
-
پيرو اطلاعيه مورخ 96/11/01 بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1397 براي پذيرش در دورههاي: روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نيمهحضوري، مجازي، پرديس خودگردان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور (آموزش از راه دور) و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي و همچنين متقاضيان تحصيل در آن دسته از كد رشتههاي تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي كه پذيرش دررشتههاي مذكور براساس آزمون صورت ميپذيرد، ميرساند كه به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلباني كه تا اين تاريخ (96/11/08) براي ثبت نام اقدام ننمودهاند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه
~~****************تا روز چهار شنبه مورخ 96/11/11~~****************** نيز بتوانند نسبت به ثبتنام در اين آزمون اقدام نمايند.****************لذا متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبتنام به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذكور اقدام نمايند.
ضمناً آن دسته از داوطلباني كه قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام نمودهاند، ميتوانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت نامي خود اقدام نمايند.
-
@dr-lila برو توی سیستم پاسخگویی گزینه عضویتش بزن ...
-
mahsa 0 نه چک کردم کد دانش آموزی پیش اگه تو مرحله اول بزنید هنوز دانش آموز پیش دانشگاهیم فک کنم اجباری توش نباشه ولی اگه هم خواست همون کاری که گفتم رو انجام بده
بیژن شفیعی ممنون بخاطر پی گیری
صبح رفتم آموزش پرورش فقط میگن باید صبر کنی !میگن باید بمونی اعتراضای ورقه تصحیح بشه و بعد دوباره نمره ها بررسی بشه و بعد وارد سیستم بشه و بعددددد دیپلم صادر میشه. من گفتم من هیچ اعتراضی نزدم حتی یه درسمم نیفتادم . من چرا باید نمره هام بمونه. گفتن حتی اگه از بین اون ۱۰۰نفری که مثلا امتحان دادن دی ماه یه نفرم اعتراض بزنه پای بقیه هم گیره و اونا هم کارشون دیر راه میفته .
یکی از مسئولا بهم گفت اگر میخوای بدونِ کد سوابق تحصیلی و کد دانش آموزی پیش ثبت نام کنی باید گزینه ای که نوشته دیپلم سال ۸۴ رو دارم رو انتخاب کنی اینجوری هیچی ازت نمیخواد و میتونی ثبت نام کنی و بعدا موقع ویرایش بری درستش کنی ! اما یه نفر دیگه که اونجا بهش میگفتن مهندس!گفت اینکارو نکن
کافی نت هم رفتم گفت اگر بخوای اینکارو کنی من مسئولیتشو به عهده نمیگیرم عهده ی خودته ! چون داری اطلاعات غلط میدی به سازمان سنجش!
اگه تا چهارشنبه من مدارکم اوکی نشه چیکار کنم بنظرتون؟توی اداره هرکی یه حرفی میزد یکی میگفت ۱۳اسفند دوباره سایت باز میشه ! یکی میگفت دوباره عید وقت ثبت نام میدن!
من چیکار کنم واقعا از این همه حدس و گمان و شاید و باید و اما و منتظر بمون و صبر کن خسته شدم اصلا رو درسم تمرکز ندارم اصلا خیالم راحت نیست -
@dr-lila برو سوالتو بپرس
-
@dr-lila خودم نرفتم دوستم رفته الان ازش میگیرم میدم
-
بیژن شفیعی ممنون بخاطر پی گیری
صبح رفتم آموزش پرورش فقط میگن باید صبر کنی !میگن باید بمونی اعتراضای ورقه تصحیح بشه و بعد دوباره نمره ها بررسی بشه و بعد وارد سیستم بشه و بعددددد دیپلم صادر میشه. من گفتم من هیچ اعتراضی نزدم حتی یه درسمم نیفتادم . من چرا باید نمره هام بمونه. گفتن حتی اگه از بین اون ۱۰۰نفری که مثلا امتحان دادن دی ماه یه نفرم اعتراض بزنه پای بقیه هم گیره و اونا هم کارشون دیر راه میفته .
یکی از مسئولا بهم گفت اگر میخوای بدونِ کد سوابق تحصیلی و کد دانش آموزی پیش ثبت نام کنی باید گزینه ای که نوشته دیپلم سال ۸۴ رو دارم رو انتخاب کنی اینجوری هیچی ازت نمیخواد و میتونی ثبت نام کنی و بعدا موقع ویرایش بری درستش کنی ! اما یه نفر دیگه که اونجا بهش میگفتن مهندس!گفت اینکارو نکن
کافی نت هم رفتم گفت اگر بخوای اینکارو کنی من مسئولیتشو به عهده نمیگیرم عهده ی خودته ! چون داری اطلاعات غلط میدی به سازمان سنجش!
اگه تا چهارشنبه من مدارکم اوکی نشه چیکار کنم بنظرتون؟توی اداره هرکی یه حرفی میزد یکی میگفت ۱۳اسفند دوباره سایت باز میشه ! یکی میگفت دوباره عید وقت ثبت نام میدن!
من چیکار کنم واقعا از این همه حدس و گمان و شاید و باید و اما و منتظر بمون و صبر کن خسته شدم اصلا رو درسم تمرکز ندارم اصلا خیالم راحت نیستmahsa 0 پس بخاطر همینه که دوست منم سوابقش بالا نمیومد ...دوستم از دکتر افشار هم سوال پرسید دراین باره جوابشو دادند
-
mahsa 0 پس بخاطر همینه که دوست منم سوابقش بالا نمیومد ...دوستم از دکتر افشار هم سوال پرسید دراین باره جوابشو دادند
-
mahsa 0 دوستم یکی از دروسشو افتاده بود شهریور نتونست امتحان بده ولی دی امتحان داد قبول شد بعد کد سوابق پیششوبهش نمیدادند ...دکتر هم گفتند با کد دیپلمت ثبت نام کن بعدا ویرایش کن یا توی خرداد برو سوابق پیشتو تایید کن و از طریق اموزش و پرورش هم پیگیری کن
-
اول توی سیستم پاسخگویی عضو بشید..