هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to CpR on ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
CpR خوبهه
آخخ عجب حقییی گفتیی
-
۸ صفحه پیام خوندم که اگه کسی منشن کرده رو جوابشو بدم ، امیدوارم منشن کسی از چشمم دور نمونده باشه
️
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist خیلی لهجشون باحاله ولی من بلد نیستم چون قمی نیستم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوز زوده
برم ادامه خواب 🥲
#تودلی -
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saghia
تنهایی در بیابانی(چتی)که هیچکس حضور نداشت دووم آوردیننه بابا خیلیا بودن
-
هویججج دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
خب کلاسم الان تموم شد
-
اعتیاد من به الاخونه:
چندتا سوال سخت برای زینب نوشتم گفتم حلش کن
بعد اومدم الاخونه رو چک کردم -
ولی خب الان کلاسم تموم شد
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to CpR on ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
CpR اوکی ممنونم
-
پیش به سوی کیدراماااااااا
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to چیچک on ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
لایک میکنی دیگه ؟
آره صدرصد
من طرفدار برپا قرص خط خط یه گردو ام -
Blue28
مریم گامپ -
razie_ فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان درس خوننوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرا تو زنده کردی و،ز بند خود رهانده ای...
-
چرا مچ پام داره جدا میشه...
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Who چههه کلاسییی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۳۰ تیر ۱۴۰۳، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DexterMoreRight دهنت سرویس
-
Blue28
اگه این سبکی دوست داری فیلم های Fantastic Beasts رو ببین -
Blue28
«مریمِ عامه پسند» رو هم من دوست داشتم
995821/1000113