هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی وای من انقد دلم میخواست معلم کنکور باشم یا کتاب کنکور تالیف کنم کلا از کارهایی که به کنکور مربوط میشه خوشم میاد
@Venus655
ارهههه منم خیلییی
تاپیکمو دیدی دیگه
دوست دارم تو تابستون تو حوزه کنکور هم فعالیت داشته باشم
هر چند که ..من خیلی کوچیک تر از این حرفام ،این کار ۳ رقمی هاس نه منی که میگم فقط ۵۰۰۰ بشم -
پرستو بابایی
مریم بیشعوره میدونم برای همین ناراحت نمیشم
Blue28@Who
وای نه
بنده خدا
مریم ناناعت نمیشه -
@Who
وای نه
بنده خدا
مریم ناناعت نمیشه -
Blue28
یادبگیر قضاوت کردن کار درستی نیست
تو میتونی خارج از بعد آموزشگاه تدریس کنی یه عالمه دانشجو بی سواد دانشگاه آزاد هست که قبل امتحان شون دنبال کلاس ارزون میگردن@Who در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Blue28
یادبگیر قضاوت کردن کار درستی نیستمن کسی رو قضاوت نکردم.تو جایگاهی هم نیستی بخوای منو امر و نهی کنی.من صرفن گفتم حس میکنم داری یکم بزرگنمایی میکنی.از ایموجیامم فکر میکنم مشخص بود اونقدر جدی نیست حرفم.
تو میتونی خارج از بعد آموزشگاه تدریس کنی یه عالمه دانشجو بی سواد دانشگاه آزاد هست که قبل امتحان شون دنبال کلاس ارزون میگردن
به هر حال تو پولتو پارو کن.
-
عع بچه ها
-
Anzw 18
فارسی بگو...
مریم های متحرک -
یادش بخیر شیمی درس می دادم
جدی جدی ها
بعد بهش گفتم ببین زهرا ممکنه من یه جا کم کاری کنم اون وقت جبران نشدنیه و تو داری بابتش پول میدیپرستو بابایی شیمی
-
@Who در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Blue28
یادبگیر قضاوت کردن کار درستی نیستمن کسی رو قضاوت نکردم.تو جایگاهی هم نیستی بخوای منو امر و نهی کنی.من صرفن گفتم حس میکنم داری یکم بزرگنمایی میکنی.از ایموجیامم فکر میکنم مشخص بود اونقدر جدی نیست حرفم.
تو میتونی خارج از بعد آموزشگاه تدریس کنی یه عالمه دانشجو بی سواد دانشگاه آزاد هست که قبل امتحان شون دنبال کلاس ارزون میگردن
به هر حال تو پولتو پارو کن.
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارزون
به عنوان یه دانش آموز ۱ ساعت و نیم ۱۰۰ هزارتومن پول پارو کردن محسوب میشه
ولی به عنوان یه بزرگسال که نمیشه یه زندگی رو باهاش بچرخونی -
پرستو بابایی شیمی
Blue28
عاشقشمممم
شیمی و زیست:)) -
@Who
وای نه
بنده خدا
مریم ناناعت نمیشهپرستو بابایی البته ایشون به خودشون اشاره کردن که ناراحت نمیشن نه من
-
Blue28
عاشقشمممم
شیمی و زیست:))پرستو بابایی یه روز شیمی درس میدم🥲🥲🥲
-
گدایی به شاهی مقابل نشیند
-
پرستو بابایی البته ایشون به خودشون اشاره کردن که ناراحت نمیشن نه من
Blue28
دعوا معوا نداریما
با همین چاقویی که می بینین
عع کوشش
.
.
.
ایناها پیداش کردم
داشتم می گفتم ،با همین چاقو حسابتون رو می رسم -
@Venus655
ارهههه منم خیلییی
تاپیکمو دیدی دیگه
دوست دارم تو تابستون تو حوزه کنکور هم فعالیت داشته باشم
هر چند که ..من خیلی کوچیک تر از این حرفام ،این کار ۳ رقمی هاس نه منی که میگم فقط ۵۰۰۰ بشمپرستو بابایی نه بابا کی گفته کار ۳ رقمی هاست میشناسم کسی که دانشگاه زیست شناسی خونده ولی تو حیطه کنکور کارش خیلی درسته
-
️
️
️
️
-
Blue28
دعوا معوا نداریما
با همین چاقویی که می بینین
عع کوشش
.
.
.
ایناها پیداش کردم
داشتم می گفتم ،با همین چاقو حسابتون رو می رسماین پست پاک شده! -
️
-
پرستو بابایی نه بابا کی گفته کار ۳ رقمی هاست میشناسم کسی که دانشگاه زیست شناسی خونده ولی تو حیطه کنکور کارش خیلی درسته
@Venus655
انگیزه شد برام 🥲 -
ارزون
ولی به عنوان یه بزرگسال که نمیشه یه زندگی رو باهاش بچرخونی@Who در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارزون
اینم پول پارو کردن محسوب نمیشه.وقتی میگم بزرگ نمایی میکنی همینو میگم دیگه.حالا هی بیا پز بده.بعد ناراحت میشی و فاز برمیداری و پنج شیش تا پیام جواب یه پیام منو میدی و فاز نصیحت کردن منو برمیداری درحالی که خودتو لایق نصیحت شنیدن نمیبینی.موفق باشی به هرحال
-
@Venus655
انگیزه شد برام 🥲