هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه سوالی...
jahad_121
@jahad-20
دلیل انتخاب نام کاربریتون چی بوده؟ معنی اون عدد کنارش چیه ؟@Sally
سلام سارا شب بخیر
من قبل از اینکه با این حساب وارد اینجا بشم با گوشی مادرم فکر کنم وارد شده بودم اوخر کلاس نهم بودم
بعد یک سری از تاپیک ها اینجا رو می خوندم
مثل نوشته های با ارزش و یک تاگیکی هم بود به نام سلول بنیادی فکر کنمدیگه تاپیک زهرا خانم هم دیدم بعد اون موقع بود اگر اشتباه نکنم که شهید جهاد مغنیه رو اسمشون دیدم و شناختم.
دیگه سال های بعد که خواستم با گوشی خودم بیام اینجا برای ورود یکی از راه هاش با ایمیل بود منم با ایمیلی با اسم این شهید واردش شدم
قبلا فکر کنم با شماره که عضو سایت الا بودیم هم می شد وارد انجمن شدعدد 121 هم
ابجد یاعلی هست
ابجد یک سری عدد هست که برای حروف استفاده می شه.
مثلا حرف ی ابجدش میشه عدد 10
برای اسم ها اینا رو با هم جمع می کنند می شه ابجد اسممثلا وقتی برای ذکر ها می بینی میگند 110 تا یا علی بگو به این خاطره که 110 ابجد اسم علی هست
برای تفسیر و یا رمز ها یی از قران که نمی دونیم هم بعضا از ابجد استفاده میشه مثلا داریم که امام صادق طبق یک سری ایات و حساب کردن ابجد ش پایان یکی از حکومت ها اون زمان رو گفته
فکر کنم این طور بود که ازشون سوال کردند کی حکومت شون تموم میشه امام صادق گفتند مگه شما قران نمی خونید؟
بعد دیگه براشون با همین ابجد حساب کردند
و بعد هم طبق گفتشون تموم شده اون قدر سال بعدباز می تونی داخل نت سرچ کنی اطلاعات بیشتری درباره حروف ابجد بخونی
️
-
https://forum.alaatv.com/post/3050499
اینو خیلی قشنگ گفتی سارا:)
@Sally -
@Sally
سلام سارا شب بخیر
من قبل از اینکه با این حساب وارد اینجا بشم با گوشی مادرم فکر کنم وارد شده بودم اوخر کلاس نهم بودم
مثل نوشته های با ارزش و یک تاگیکی هم بود به نام سلول بنیادی فکر کنمدیگه تاپیک زهرا خانم هم دیدم بعد اون موقع بود اگر اشتباه نکنم که شهید جهاد مغنیه رو اسمشون دیدم و شناختم.
دیگه سال های بعد که خواستم با گوشی خودم بیام اینجا برای ورود یکی از راه هاش با ایمیل بود منم با ایمیلی با اسم این شهید واردش شدم
ابجد یاعلی هست
برای اسم ها اینا رو با هم جمع می کنند می شه ابجد اسممثلا وقتی برای ذکر ها می بینی میگند 110 تا یا علی بگو به این خاطره که 110 ابجد اسم علی هست
برای تفسیر و یا رمز ها یی از قران که نمی دونیم هم بعضا از ابجد استفاده میشه مثلا داریم که امام صادق طبق یک سری ایات و حساب کردن ابجد ش پایان یکی از حکومت ها اون زمان رو گفته
فکر کنم این طور بود که ازشون سوال کردند کی حکومت شون تموم میشه امام صادق گفتند مگه شما قران نمی خونید؟
و بعد هم طبق گفتشون تموم شده اون قدر سال بعدباز می تونی داخل نت سرچ کنی اطلاعات بیشتری درباره حروف ابجد بخونی
️
-
کاش میشد به قبل برگردم
سرنوشتم عوض شود شاید -
https://forum.alaatv.com/post/3050499
اینو خیلی قشنگ گفتی سارا:)
@Sallyپرستو بابایی نسی اون طرف...🫠
-
پرستو بابایی نسی اون طرف...🫠
-
Ainoor
چشمپرستو بابایی بی بلا
️
-
@jahad-20
اشکال نداره
سلامت باشید -
واقعا حوصلم سر رفته
🦯
یه عالمه کتاب دارم باید بخونم
آخر تابستون آسکی دارم که هنوز شروع به خوندنش نکردم🥲
فردا هم کلاس دارم و نخوندم
فکر ارشد داره دیوونم میکنه
دانشگاه هم تو برنامه های ما همش سنگ میندازه
و من؟
همچنان میخوابم
[ هرچی تو ذهنته بریز بیرون] -
کاش میشد به قبل برگردم
سرنوشتم عوض شود شایدپرستو بابایی جمله ای که خیلی بهش فکر میکنم اما واقعیت اینه سرنوشت روز های اینده هم توسط همین امروزی که ما داریم به گذشته فکر میکنیم رقم میخوره🥲
-
هعی ((((((:
-
درسته نظم کنکوریمو از دست دادم ولی فردا بخاطرش صبح زود پا میشم
#تودلی -
@Sally
سلام سارا شب بخیر
ابجد یاعلی هست
️
jahad_121
ممنون بابت وقتی که گذاشتی و کامل توضیح دادی
موفق باشی جهاد جون🥲
-
یک هفته مونده به پایان امتحانا یه کتاب غیر درسی خریدم باخوشحالی نگاهش میکردم و فهرستشو بارها زیر و رو کردم تا تابستون بخونم
بعد حالا انداختمش یه گوشه حوصله ندارم پاشم برش دارم
چه فاجعهای رخ داده؟🥲 -
Mehrsa 14 ایام فرجه های امتحان ها کتاب غیر درسی چهارصد صفحه ای رو خوندم و حالا حوصله ندارم 🥲
-
@Sally
خواهش میکنم️
مرسی همچنین