هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@danial-hosseiny
معلم ریاضیمون یه تخته پر میکرد عکس میفرستاد بعد هم وویس بعد انتظار داشت برا جلسه بعدی انقدر مسلط باشیم که تمرین ها رو حل کنیم و با وویس توضیح بدیم
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردم@AmirBardia
امیر خدا شاهده رفتم یه بار گفتمش بابا این ویدئو پنجاه دقیقهس چجوری توی نیم ساعت ببینم.
گفت شما دیر اومدی سر کلاس.
زود میومدی میشد ببینی
️
-
@danial-hosseiny
معلم ریاضیمون یه تخته پر میکرد عکس میفرستاد بعد هم وویس بعد انتظار داشت برا جلسه بعدی انقدر مسلط باشیم که تمرین ها رو حل کنیم و با وویس توضیح بدیم
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردم -
دیگه واقعا درستترین گزینه بود که ول کنم مدرسه رو.
منی که میتونستم گلیم خودمو از آب بکشم. -
@AmirBardia
امیر خدا شاهده رفتم یه بار گفتمش بابا این ویدئو پنجاه دقیقهس چجوری توی نیم ساعت ببینم.
زود میومدی میشد ببینی
️
-
@AmirBardia
زود میومدی میشد ببینی
️
-
@danial-hosseiny
خب بیست دقیقه زودتر شروع میکردی
مث اون یارو که برا سال کنکورش روزی 25 ساعت درس میخونده
همش دنبال بهونهایم@AmirBardia
همهش اهمالکاری. همهش. -
تازه اون موقع هم آموزشگاه تئاترمون به مشکل مالی خورده بود سر کرونا داشتیم تعطیلش میکردیم. غصهٔ اونو داشتم، کلاسا هم اینجور. کنکور هم داشتم.
قوز بالا قوز -
تازه اون موقع هم آموزشگاه تئاترمون به مشکل مالی خورده بود سر کرونا داشتیم تعطیلش میکردیم. غصهٔ اونو داشتم، کلاسا هم اینجور. کنکور هم داشتم.
قوز بالا قوز -
Hhh Hh من التماسشون میکردم لااقل یه برنامه درست بدین هر دبیری واسه خودش هر وقت عشقش میکشید وویس میفرستاد و اگه آنلاین نبودی شاکی میشد
@Venus655
هر دبیری واسه خودش هر وقت عشقش میکشید وویس میفرستاد و اگه آنلاین نبودی شاکی میشد
دقیقااااا
️
...
حالا کاش ویس و تدریس درست باشه ...
ولی نبود درست ...
البته از حق نگذرم؛ خیلی از اساتید(مدرسه ای که من بودم) تمامشون رو گذاشتن ( با اینکه بعضیاشون ممکن بود بلد نباشن با فضای مجازی کار کنن ... یا تدریسشون تو مجازی خیلییی افت کرده بود و خلاصه برای اون ها هم اون موقعیت جدید بود ... تا حدی قابل درکه ... )
یکیشون تو یکی از امتحانات آنلاین سریع برام شارژ فرستاد که عقب نمونم=) -
من اصن هیچوقت اهل پیچوندن کلاسا نبودم. توی زندگیم واقعا آدم منضبطی بودم و هستم.
اون سال دیگه به قدری کفری شده بودم و همینطور غم آموزشگاه رو داشتم که کلا توی آموزشگاه بودم کمک میدادم وسایلو جمع کنن. درس کنکل بود. -
بعد همون سال برای دوتا از دروس از بس معلماشون باشخصیت بودن، من اصن نماینده بودم.
اون دوتا کلاسو فقط میرفتم -
بعد همون سال برای دوتا از دروس از بس معلماشون باشخصیت بودن، من اصن نماینده بودم.
اون دوتا کلاسو فقط میرفتم -
حتی برای یکیشون نمایندهٔ نمایندهها بودم!
هرکی هرکاری داشت به من میگفت از کل مدرسه من به دبیرمون میگفتم. -
@danial-hosseiny
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه اعتراض هم میکردیم بهش برمیخورد میگفت نیم نمره از کل کلاس کم کردم@AmirBardia در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
معلم شیمی هم ویدیو پر میکرد فقط خودش میفهمید چی میگه
ما این داستان رو برای معلم فیزیک داشتیم🥲
️
با این تفاوت
بهش میگفتیم دوباره توضیح بده
بنده خدا باز توضیح میداد ؛ ولی باز غیر قابل هضم بود واقعاا(نوع بیانش اینطور بود) ...