مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
بیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@dr-sogand-77 بستگی داره که سوال در مورد چه موضوعی باشه ولی مطمئنا جواب میدن من خودم بیشتر از 10 تا سوال پرسیدم که همه رو جواب دادن
کودوم سیستم پاسخ گویی ؟ کجا هست ؟؟اینترنتی یا حضوری؟
@dr-sobhan اینترنتی هستش
http://request.sanjesh.org/ -
@dr-sobhan اینترنتی هستش
http://request.sanjesh.org/بیژن شفیعی شما خودت پشت کنکوری هستی یا پیش دانشگاهی یا بخاطر سربازی دانشجویی؟
-
بیژن شفیعی شما خودت پشت کنکوری هستی یا پیش دانشگاهی یا بخاطر سربازی دانشجویی؟
@dr-sobhan من دنشجوی ریاضیم امسال میخوام کنکور تجربی بدم
-
mahsa 0 اگه اموزش و پرورش مشکلتو حل نکنه ازکنکوز جا میمونی ..برواموزش پرورش دادو بیداد کن.. یا برو همین سیستم پاسخگویی همین چیزایی ک اموزش و پرورش بهت گفته را بگو اونا راه حل نشونت میدن
-
mahsa 0 اگه اموزش و پرورش مشکلتو حل نکنه ازکنکوز جا میمونی ..برواموزش پرورش دادو بیداد کن.. یا برو همین سیستم پاسخگویی همین چیزایی ک اموزش و پرورش بهت گفته را بگو اونا راه حل نشونت میدن
@dr-sogand-77 درسته منم بهش همین رو گفتم ولی اگه درست نشد باید تو مهلت مجدد ثبت نام کنه
-
@dr-sogand-77 صبح بهشون درخواست دادم دوباره و بهشون گفتم آموزش و پرورش رسیدگی نکرده به کارم . ازشونم خواستم یه راهی برام بذارن . ولی فعلا جواب ندادن
کلا این مشکل فقط مشکل من نیست . همه ی اونایی که دی ماه امتحان نهایی دادن این مشکلو دارن .امان از دست این سیستم آموزشی
-
@dr-sobhan من دنشجوی ریاضیم امسال میخوام کنکور تجربی بدم
بیژن شفیعی دفترچه رو خوندید ؟
منم دانشگاه پیام نور برای مشکل سربازی ثبت نام کردم ولی تو دفترچه نوشته تا 20 اسفند باید انصراف بدیم از دانشگاه ! بعد من میرسم به مشکل سربازی بربخوریم :| -
@dr-sogand-77 صبح بهشون درخواست دادم دوباره و بهشون گفتم آموزش و پرورش رسیدگی نکرده به کارم . ازشونم خواستم یه راهی برام بذارن . ولی فعلا جواب ندادن
کلا این مشکل فقط مشکل من نیست . همه ی اونایی که دی ماه امتحان نهایی دادن این مشکلو دارن .امان از دست این سیستم آموزشی
-
بیژن شفیعی دفترچه رو خوندید ؟
منم دانشگاه پیام نور برای مشکل سربازی ثبت نام کردم ولی تو دفترچه نوشته تا 20 اسفند باید انصراف بدیم از دانشگاه ! بعد من میرسم به مشکل سربازی بربخوریم :|@dr-sobhan
آره بعد از سازمان هم پرسیدم گفت اون مال دانشجوهای روزانست و برای پیام نور و آزاد مشکلی نداره -
@9d-sf-r اگه جواب این سوال رو پیدا کردی به منم بگو ذهنم درگیرشه
-
mahsa 0 الان مشکلت دقیق چیه ؟؟ کد سوابق پیشتو نممیده بهت ؟؟
-
بچه ها جزوه فیزیک سال اول دبیرستان فصل چهار و پنج یا درسنامه گاج میکرو دارید بهم بدید؟؟
-
@dr-sogand-77
جزوه کامران رو میخوای؟ -
@dr-sogand-77
جزوه کامران رو میخوای؟بیژن شفیعی هرجزوه ای فقط کامل باشه ..اگه درسنامه گاج میکرو باشه ک چ بهتر
-
بیژن شفیعی هرجزوه ای فقط کامل باشه ..اگه درسنامه گاج میکرو باشه ک چ بهتر
@dr-sogand-77 من چندتا جزوه ی کامل دارم کجا بفرستم برات؟
-
@dr-sogand-77 من چندتا جزوه ی کامل دارم کجا بفرستم برات؟
بیژن شفیعی اینجا نمیشه ؟؟؟؟