مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
بچه ها جزوه فیزیک سال اول دبیرستان فصل چهار و پنج یا درسنامه گاج میکرو دارید بهم بدید؟؟
-
@dr-sogand-77
جزوه کامران رو میخوای؟ -
@dr-sogand-77
جزوه کامران رو میخوای؟بیژن شفیعی هرجزوه ای فقط کامل باشه ..اگه درسنامه گاج میکرو باشه ک چ بهتر
-
بیژن شفیعی هرجزوه ای فقط کامل باشه ..اگه درسنامه گاج میکرو باشه ک چ بهتر
@dr-sogand-77 من چندتا جزوه ی کامل دارم کجا بفرستم برات؟
-
@dr-sogand-77 من چندتا جزوه ی کامل دارم کجا بفرستم برات؟
بیژن شفیعی اینجا نمیشه ؟؟؟؟
-
@dr-sobhan
آره بعد از سازمان هم پرسیدم گفت اون مال دانشجوهای روزانست و برای پیام نور و آزاد مشکلی ندارهبیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@dr-sobhan
آره بعد از سازمان هم پرسیدم گفت اون مال دانشجوهای روزانست و برای پیام نور و آزاد مشکلی ندارهمطمئنی برای پیام نور هم مشکلی نداره ؟
-
بچه ها من ی برنامه پنج ماهه دارم بذارمش اینجا باهم بخونیم یا ی تاپیک جدا بزنیم براش اونجا باهم بدرسیم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
بیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@dr-sobhan
آره بعد از سازمان هم پرسیدم گفت اون مال دانشجوهای روزانست و برای پیام نور و آزاد مشکلی ندارهمطمئنی برای پیام نور هم مشکلی نداره ؟
@dr-sobhan من که پرسیدم ایجور گفتند خودتم یه بار دیگه بپرس که مطمئن شی
-
@dr-sobhan
آره بعد از سازمان هم پرسیدم گفت اون مال دانشجوهای روزانست و برای پیام نور و آزاد مشکلی ندارهبیژن شفیعی
شما 32 رو کودوم گزینه زدی ؟
الان منم باید بزنم دانشجوی دورهی غیر روزانه ؟ -
بچه ها من ی برنامه پنج ماهه دارم بذارمش اینجا باهم بخونیم یا ی تاپیک جدا بزنیم براش اونجا باهم بدرسیم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@dr-sogand-77 تایپیک جدا بزنیم بهتره
منم جزوه ها رو اونجا آپدیت میکنم -
بیژن شفیعی
شما 32 رو کودوم گزینه زدی ؟
الان منم باید بزنم دانشجوی دورهی غیر روزانه ؟@dr-sobhan من زدم دانشجوی دوره روزانه
ولی برای پیام نور و آزاد باید بزنی دانشجوی غیر روزانه -
بیژن شفیعی دفترچه رو خوندید ؟
منم دانشگاه پیام نور برای مشکل سربازی ثبت نام کردم ولی تو دفترچه نوشته تا 20 اسفند باید انصراف بدیم از دانشگاه ! بعد من میرسم به مشکل سربازی بربخوریم :|@dr-sobhan
-
@dr-sogand-77 تایپیک رو شما میزنید یا من بزنم ؟
-
@dr-sobhan
بیژن شفیعی موسسات آموزش عالی خب دقیقا چ دانشگاه هایی محصوب میشه؟
-
بیژن شفیعی موسسات آموزش عالی خب دقیقا چ دانشگاه هایی محصوب میشه؟
@dr-sobhan دانشگاهای ملی فک کنم
ولی شما غمت نباشه ثبت نام کن و نیازی نیست از دانشگاه انصراف بدی
چون با معافیتت به مشکل میخوری -
@dr-sobhan دانشگاهای ملی فک کنم
ولی شما غمت نباشه ثبت نام کن و نیازی نیست از دانشگاه انصراف بدی
چون با معافیتت به مشکل میخوریبیژن شفیعی آره دقیقا غمم همین معافیتهست !
-
بیژن شفیعی آره دقیقا غمم همین معافیتهست !
@dr-sobhan
درکت میکنم .چون واقعا با سختی به دست اومده:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
@dr-sobhan
درکت میکنم .چون واقعا با سختی به دست اومده:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:بیژن شفیعی
دقیقا