هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فِکرشو بکن هفت میلیارد چهره تو دنیا وجود داره اونوقت من عاشق پولم     می توووو می توووو   
- 
@dr-sobhan 
 نمبخوام چیزیو حذف کنم فقط تاخیر بندازم
- 
@dr-sobhan 
 نمبخوام چیزیو حذف کنم فقط تاخیر بندازم
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فِکرشو بکن هفت میلیارد چهره تو دنیا وجود داره اونوقت من عاشق پولم7 میلیارد آدم توی دنیا ولی 
 وقتی یکی نباشه
 به قدری تنهایی که انگار هیچ کس دیگه ای نیست
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فِکرشو بکن هفت میلیارد چهره تو دنیا وجود داره اونوقت من عاشق پولم     می توووو می توووو   
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: فِکرشو بکن هفت میلیارد چهره تو دنیا وجود داره اونوقت من عاشق پولم7 میلیارد آدم توی دنیا ولی 
 وقتی یکی نباشه
 به قدری تنهایی که انگار هیچ کس دیگه ای نیست
- 
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay اجی تو فرم رو پر کردی؟رفتی مدرسه؟ نه والا من هیچکاری نکردم  
- 
 وقتی یکی نباشه
 به قدری تنهایی که انگار هیچ کس دیگه ای نیستjoy 
 چه سخن نابی !
- 
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay اجی تو فرم رو پر کردی؟رفتی مدرسه؟ نه والا من هیچکاری نکردم  @faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په انطوری به من گفتی خو ترسیدم چرا هنوز ثبت نام نکردی؟ 
- 
@faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په انطوری به من گفتی خو ترسیدم چرا هنوز ثبت نام نکردی؟ @afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په انطوری به من گفتی خو ترسیدم چرا هنوز ثبت نام نکردی؟      ثبت نام کردم ولی فرمی هم نخواستن والا ثبت نام کردم ولی فرمی هم نخواستن والا
- 
@dr-sobhan 
 من نصف بیشتر موج رو هفته قبل خوندم الان تست میزنم +مشتق به مثلثات زیاد نیاز نداره (خیلی سبز گفته)رو میخونم چون دراصل 7درسنامه سخوبه؟ 
- 
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: په انطوری به من گفتی خو ترسیدم چرا هنوز ثبت نام نکردی؟      ثبت نام کردم ولی فرمی هم نخواستن والا ثبت نام کردم ولی فرمی هم نخواستن والا
- 
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay فرم شماره 2اخر دفترچه نوشته ان رو چکار کنیم    والا نخوندم دفترچه رو از بچه ها بپرسی والا نخوندم دفترچه رو از بچه ها بپرسی
 خیلی ببخشید معذرت       
- 
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay فرم شماره 2اخر دفترچه نوشته ان رو چکار کنیم    والا نخوندم دفترچه رو از بچه ها بپرسی والا نخوندم دفترچه رو از بچه ها بپرسی
 خیلی ببخشید معذرت       
- 

- 
sheydadb37 اره والله 

|
 |

شعردانه
شعردانه