هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Succinate on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate
بیخیال -
شاید قرار روزهای سخت تری بیاد پس واسه این روزا شکر
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
.......
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@xanom
چه رشته ای میاری؟
پزشکی تعهدی رو میاری؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
پیوی چشم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
ok
tnx -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate تو یه چنله دیدم
-
من گفتم هر چی شکارچی خطرناک تر چشماش خوشگلتر
همهی چشم خوشگل ها هم اون آدمی نیستند که ما انتظارشو داریم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@xanom خب خیلی خوبه که دیوانه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
میزنم پر ب سمت رویاهام
رمقی تو پرم اگ باشه(((((((((((((((:
-
Zahra2020
میرسم به اوج هر طوری باشه
حتی وقتی موهام بشه جوگندمی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی فک کن با نمره ۱۸ زیست دارم تحلیل میکنم
اعتماد ب سقف دارم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to دُژَم on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom
موفق باشی :)))) -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist چی داره توش؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عشقو حال مثبت دوستان
مثلن با دوستان میریم کافه مولوی شناسی برگذار میکنیم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally بخدا
7461/149434