هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist اوه یه خط ممتد.موفق باشی
-
چرا این همش میپره
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally آها
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حقیقتش این جواب خوبی نبود،بهم برخورد.
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
؟؟؟؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به هرحال فحش رو بندازی زمین صاحبش برمیداره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 والا چی بگم ...اتفاقا من غروب بهش گفتم نمیشناسمش
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب ///:
-
=)))
-
ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩـــ٨ﮩ٨ﮩﮩــــ
-----------------------------------------------
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش بعضی اوقات قبلش فکر کنیم و بعد حرف بزنیم 🥲
-
عجب سایتیه یه بار دکمه تایید میاد متن نمیاد یه بار تایید نمیاد متن میاد
-
آکیتو تایید کردی؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist وقتی هم که متن و تایید بیاد، جلوتر از اون نمیره و مجبور به رفرش میشی و دوباره همین وضعیت...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist تلاش کردم ساعتای ۱۶ ولی نشد:/
-
f.nalist ما هم باید چیزی تایید کنیم؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
عاااالی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to AmirBarsam on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
AmirBarsam سوابق تحصیلیو فکر کنم همه باید تایید کنن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
یس -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر سری رو پست های من ریپلای میزنی و اینطوری میکنی
دقیقا چه هیزم تری بهت فروختم ؟
Blue28
11342/137449