هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اون شب انقد می خندیدم
پرده صماخ منو پاره کرد
-
کسی از ظاهر این کوه، حالش را نمیفهمد..
به ظاهر ساکتم، در سینهام آتشفشان دارم ..
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
تهش بنویسن برای جهاد؟
jahad_121 -
چرا تشخیص دختر و پسر عه هم سخت شده️
-
Alireza Varamanzarنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
VID_20230115_010251_496.mp4
آقای موقاری️🥲
jalal moghari
استاد کجایییی
کلی با شما خاطره دارم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _ Reza _ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ بله حتما ...من ک بیکارم
سفارش شما ثبت شد -
هر قطره ای که به نمیدونم چی رود
در پی کار رود
حرفاش هنو یادمه
مخصوصا کلک علمیهاش
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
باشه چشم -
تنها دلخوشیم از موقاری اینه توی وویس اسممو اورد خیلی دوس دارم از نزدیک ببینمش 🥲 ولی افسوس که اون منو نمیشناسه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Blue28 فک کنم دیمن یا استفن نجاتش داد
میدونی مال چند سال پیشه ؟..فک کنم هشتم بودم یعنی ۵ سال پیش -
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 دبیر مورد علاقمه️
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 متنی که آقای ورامنظر فرستادن
-
@Sally بی نظیر
خیلی خوب نوشتند
سلامت باشندیک خواهشی اگر امکانش بود یک چیزی در وصف شیمی از زبان خودشون
-
Alireza Varamanzarreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
بله
تو دفترم شعراشونو نوشتم
آخرین جلسه ای که با آقای موقاری داشتم باهاش تو دفترم خداحافظی کردم خیلی ناراحت بودم ک دیگ به آخر راه رسیدیم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 جرمی که نمرد،آنارو میگی؟آخه آنا مرد ولی جرمی نمرد
ینی یه دوست دختر خون آشام دیگه؟ -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 کجا؟
پست 122967 از 135344