هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_MILAD_ برای برنامه نویسی قدیمی یا جدید بودنش آموزش واقعاً مهمه؟ چون آموزشی که داره برای ۱۱ سال پیشه...
البته اگه اطلاع دارین تو این زمینهنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_MILAD_ برای برنامه نویسی قدیمی یا جدید بودنش آموزش واقعاً مهمه؟ چون آموزشی که داره برای ۱۱ سال پیشه...
البته اگه اطلاع دارین تو این زمینه/: راستش هر چیزی جدیدش بهتره ! چوون نرم افزارا هم تغیییر میکنن حتی یه مدرس هم هرچی میگذره تغییر میکنه تدریسش . ولی حالا اگه هزینه اش مشکل داره و چیز خاصی لازم داری بگو برات میفرستم از یجایی
-
فرض کنید هنوز سازمان سنجش نمراتو تحویل نگرفته
بعدا میخواد تو این چند روز تراز در بیاره -
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
یعنی اگه من شبی نتونم تایید کنم دیگه نمیشه؟
-
Akito
آره پولمو ریخت تو کیف پول به خاطر خطا بعدا هی اطلاعات وارد میکنم میریم تا تهش میزنم پرداخت میزنه انصراف
دوباره دوباره دوباره@f-nalist هر روزی که میگذره بیشتر به این جمله پی میبرم که «اینجا ایرانه»
-
Akito
واقعا از بعد کنکور یه جوری با این جمله رو به رو میشم
اینجا ایرانه -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
البته اگه اطلاع دارین تو این زمینه/: راستش هر چیزی جدیدش بهتره ! چوون نرم افزارا هم تغیییر میکنن حتی یه مدرس هم هرچی میگذره تغییر میکنه تدریسش . ولی حالا اگه هزینه اش مشکل داره و چیز خاصی لازم داری بگو برات میفرستم از یجایی
_MILAD_ چشم خیلی خیلی مچکرم ازتون
به مشکل خوردم حتما خبرتون میکنم -
@f-nalist عه این کجا بود؟
برا من قدیمیه ظاهراً -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۴۰ مگ و نفس های آخر
-
Akito
گوگل سرچ کنی المپیک برات همه چیشو میاره -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هزینه ای هم باید برای تایید سوابق پرداخت کنیم؟ تا یک طور دیگه اقدام کنم با گوشیم نمیشه
-
jahad_121 بنظرم تمدید بشه
فکر نکنم هیچکس اینجا موفق شده باشه تایید کنه... -
@f-nalist
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito اها ممنون
خداکنه تمدید بشه -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
عه راستی بچها
یکشنبه ساعت ۱۳ آزمون عملی(شهری) دارم:) -
Akito
آرزوی موفقیت من تازه شنبه کلاسام شروع میشه -
@f-nalist مچکرم
مربیت آقاست یا خانوم؟ -
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
المپیک اصلا مثل قبلنا قشنگ نیست
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچا الان اونایی که ی بار سوابقو اردیبهشت تایید کردن بازم باید تایید کنن؟
چجوریه کسی میدونه