هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
من وایب کسایی رو دارم که افسردگی دارن نمی دونم چطور میگه وایب خوبی ازت می گیرم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam =))
-
Blue28 خوب باش
دنیا ارزش غم خوردن نداره
کاری نکردم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه یه روزی برسه؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه حال خوب برای همه مون=)
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam دارم تلاش میکنم خوب باشم.مرسی پرسیدی
-
بلو خوبی؟
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
یه جایی آدم از غم زیادی میخنده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاه باید خندید بر غمی بی پایان
-
بیش از حد انتظارم داره قشنگ میشه
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
چیچک سلام خوبین؟اوضاع رواله؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist خب الان صورتی شدی و اصلن نمیشه شناختت
-
میخوام برم که تا ابد بمونم
سخته برای هر دومون میدونم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک
سلاام خانم دکتر بزرگوار
خوب هستین؟ -
SiliS سلام SiO2 خوبی؟اوضاع رواله؟
پست 128473 از 142484