هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Venus655
میدونم ولی خجالت کشیدم -
از وقتی فهمیدم روی خطوط عابر پیاده حق تقدم با عابره و سواری باید فاصله ۵ متری برای اون رو رعایت کنه و بذاره اول رد بشه بعد خودش
هر موقع میخوام از این گذرگاه ها رد بشم حس میکنم پادشاهی چیزیم که باید بقیه به حرفم گوش بدن و من به سواریا میتونم اهمیت ندم بگم همین که من میگم
لوس بود ولی خب -
@Venus655
اره -
@Silver-ek عابر کلا پادشاهه
تحت هررررر شرایطی ماشین بزنه به عابر
ماشین مقصره
تو با چتر نجات از آسمون بپر جلو یه ماشینه
ماشین مقصره🫤Akito متاسفانه الان که قراره راننده بشیم فهمیدم
من همیشه فکر میکردم اگه به ماشین برخورد کنم باید بهش خسارت بدم اگه آسیب دیده باشهنمیدونم چرا همچنین چیزی فکر میکردم
همیشه هم فکر میکردم حق عبور با سواری هاست و من باید با احتیاط در صورتی که مزاحم رانندکی اونا نشم رد بشم -
@Venus655 نه جسارت نکردم
من کلا نقاشی رو خیلی دوست دارم(و هیچ استعدادی هم ندارم)
و وقتی میفهمم یکی از بچهای اینجا نقاشیش خوبه سریع ریپ میزنم و تلاش میکنم متقاعدش کنم نقاشی بکشه بذاره خط خط یه گردو
خلاصه هروقت چیزی کشیدین، اگه دوست داشتین بذارین اونجا
من خیلی خوشحال میشم -
Blue28 درود
-
@Silver-ek
@Silver-ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:حس میکنم پادشاهی چیزیم
+چرا مردی؟
-من پادشاه بودم ولی رعیت اهمیت نداد...@Comrade_Bayat
-
Akito متاسفانه الان که قراره راننده بشیم فهمیدم
من همیشه فکر میکردم اگه به ماشین برخورد کنم باید بهش خسارت بدم اگه آسیب دیده باشهنمیدونم چرا همچنین چیزی فکر میکردم
همیشه هم فکر میکردم حق عبور با سواری هاست و من باید با احتیاط در صورتی که مزاحم رانندکی اونا نشم رد بشم@Silver-ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من همیشه فکر میکردم اگه به ماشین برخورد کنم باید بهش خسارت بدم اگه آسیب دیده باشه
این در مورد غیر اننسان صادقه که صاحب دارن ولی صاحبش حواسش نبوده
-
Akito متاسفانه الان که قراره راننده بشیم فهمیدم
همیشه هم فکر میکردم حق عبور با سواری هاست و من باید با احتیاط در صورتی که مزاحم رانندکی اونا نشم رد بشم@Silver-ek
ببین تو اتوبان حضور عابر ممنوعه
ولی اگه اونجا هم بزنی به عابر بازم تو مقصری -
@Venus655 نه جسارت نکردم
من کلا نقاشی رو خیلی دوست دارم(و هیچ استعدادی هم ندارم)
و وقتی میفهمم یکی از بچهای اینجا نقاشیش خوبه سریع ریپ میزنم و تلاش میکنم متقاعدش کنم نقاشی بکشه بذاره خط خط یه گردو
خلاصه هروقت چیزی کشیدین، اگه دوست داشتین بذارین اونجا
من خیلی خوشحال میشم