هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
وضعم خرابه من -
این کار باعث میشه متن من هی بیشتر و بیشتر دست به دست شه و آدم های بیشتری باهام آشنا میشن... و شهرتم زیاد میشه😈
-
دکتری که سه ماه منتظر بودی تا از خارج بیاد و ویزیتت کنه
توصیه هاش:آبو میخوری حتما قورت بده
پیاده رویت حتما با پات باشه
خواب خیلی مهمه حتمااااا موقع خواب چشماتو ببند
استرسم داری؟
خیلی آقای دکتر
خب سعی کن استرس نداشته باشی -
ولی چون چپ نویسه، فکر کنم باعث میشه مشکلات متن انگلیسی نوشتن درست شه
!test test test test test test test test test test test!?
-
@f-nalist
خب اونا هدفشون معلومه
ولی من از این جهت میگم(چون تو اطرافیانم زیاد دیدم)
که همه رشته هارو بشناسیم و بعد راهمونو انتخاب کنیم قشنگ تره. مخصوصا قبل اومدن رتبه و نتیجه که هیجانی تصمیم نگیریم و بعدها به خودمون نگیم که نکنه راه دیگه و بهتری برای من وجود داشت و نرفتم.نکنه دانشگاه بهتری بود و من نزدم. مورد داشتیم از ترم اول از پزشکی متنفر بود به زور چند واحد عمومی برداشت و بعدم انصراف با هزینه هنگفت فقط برای همون یه ترم. قشنگ به اندازه شهریه. انتقالی و مهمانی و همه اینا واقعا هزینه بره و سال ۵ پزشکی داریم پشیمونه از راه دور زدنش و چارهای هم نداره، تحمل میکنه تموم بشه.
همون یه ترم اول که گذشت ۱۰ نفری رفتن. حالا یا با مهمان یا انصراف و یه عده هم موندن و پشیمون.البته اینکه جو جامعه کلا بدشده و از استاد گرفته تا بچه ها که همه غر میزنن هم تاثیر میذاره تو دلسرد شدن آدم. هدفو تا ته و واضح برای خودتون مشخص کنین،خودتون راحت ترین.
چقدر حرف داشتم تو دلم
️
خلاصه که آره -
دکتری که سه ماه منتظر بودی تا از خارج بیاد و ویزیتت کنه
توصیه هاش:آبو میخوری حتما قورت بده
پیاده رویت حتما با پات باشه
خواب خیلی مهمه حتمااااا موقع خواب چشماتو ببند
استرسم داری؟
خیلی آقای دکتر
خب سعی کن استرس نداشته باشی -
Blue28 فرزام خیلی چیزی نیست
اگه فرزام و کامرد همزمان آنلاین باشن...
اونموقع است که طوفان رخ میده -
@f-nalist
خب اونا هدفشون معلومه
ولی من از این جهت میگم(چون تو اطرافیانم زیاد دیدم)
که همه رشته هارو بشناسیم و بعد راهمونو انتخاب کنیم قشنگ تره. مخصوصا قبل اومدن رتبه و نتیجه که هیجانی تصمیم نگیریم و بعدها به خودمون نگیم که نکنه راه دیگه و بهتری برای من وجود داشت و نرفتم.نکنه دانشگاه بهتری بود و من نزدم. مورد داشتیم از ترم اول از پزشکی متنفر بود به زور چند واحد عمومی برداشت و بعدم انصراف با هزینه هنگفت فقط برای همون یه ترم. قشنگ به اندازه شهریه. انتقالی و مهمانی و همه اینا واقعا هزینه بره و سال ۵ پزشکی داریم پشیمونه از راه دور زدنش و چارهای هم نداره، تحمل میکنه تموم بشه.
همون یه ترم اول که گذشت ۱۰ نفری رفتن. حالا یا با مهمان یا انصراف و یه عده هم موندن و پشیمون.البته اینکه جو جامعه کلا بدشده و از استاد گرفته تا بچه ها که همه غر میزنن هم تاثیر میذاره تو دلسرد شدن آدم. هدفو تا ته و واضح برای خودتون مشخص کنین،خودتون راحت ترین.
چقدر حرف داشتم تو دلم
️
خلاصه که آره -
اونموقع است که طوفان رخ میده -
اونموقع است که طوفان رخ میدهAkito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اونموقع است که طوفان رخ میدهحالا که یه چیزایی رو فرستادم پی وی بلو اون موقع میفهمی که چیزی هستم یا نه
-
Akito خب دوستان من تسلیم سدم حالا دیس هاتون رو بردارین
نمیخوام سوء سابقه داشته باشم