هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یا این
کاربر - 1E8EA3A631 دقیقه قبل
این نمرات زیستو شیمی 17ونیم ریاضی 18ونیم فیزیک 15و25 دینی 19و25 ادبیات 15 عربی 18ونیم زبان 15و25 و زیستو فیزیک 35 شیمی 30 ریاضی 15 زیر 10 هزار منطقه 3 میشه یا نه آخ ک تموم نمیشه خسته م خیلی
پاسخ (1)
9A1
کاربر - 9A1187C27 دقیقه قبل
نه نمیشه ، خیلی خوب بده میشه 13 تا 15 هزار -
این ی کاربر قلمچی
کاربر - A2D44D5929 دقیقه قبل
سلام بچهها بنظرتون تراز کل نزدیک به 8600 پرستاری تهران و بهشتی میده؟ نیمسال دوم اول فرق نداره برام
نظرتون چیه@xanom شهید بهشتی تو شاخشع
-
این ی کاربر قلمچی
سلام بچهها بنظرتون تراز کل نزدیک به 8600 پرستاری تهران و بهشتی میده؟ نیمسال دوم اول فرق نداره برام
نظرتون چیه@xanom در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این ی کاربر قلمچی
نظرتون چیهعههه این چقدر منه
-
Blue28
خب بلو راحت شدم که اونارو برای تو هم فرستادم
اگه یه وقت من نبودم تو میتونی جلوی لات بازیش رو بگیری@f-nalist متشکرم برادر
-
این ی کاربر قلمچی
نظرتون چیهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
آه هیچ چیز اندازه بلاک کردن حال نمیده
اولین باره این حسو تجربه میکنم
Blue28 اون شب همه رو بلاک کردی واقعاً بهت خوش گذشتاAkito همه رو بلاک کردی؟
آره خوش میگذره -
برین ظرفاتونو بشورین تا جنگ نشده
-
یا این
کاربر - 1E8EA3A631 دقیقه قبل
این نمرات زیستو شیمی 17ونیم ریاضی 18ونیم فیزیک 15و25 دینی 19و25 ادبیات 15 عربی 18ونیم زبان 15و25 و زیستو فیزیک 35 شیمی 30 ریاضی 15 زیر 10 هزار منطقه 3 میشه یا نه آخ ک تموم نمیشه خسته م خیلی
پاسخ (1)
9A1
کاربر - 9A1187C27 دقیقه قبل
نه نمیشه ، خیلی خوب بده میشه 13 تا 15 هزار@xanom در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نه نمیشه ، خیلی خوب بده میشه 13 تا 15 هزار
ینی چی من میگم امکان نداره
-
برین ظرفاتونو بشورین تا جنگ نشده
Alireza Varamanzar
با پزشکای مملکت درست صحبت کن بچه -
اینترنت چقدر کند شده !
-
Blue28 چرا نمیتونم؟
اگه توی هامون استاد بشی میتونی با یه اوردرایو ساده نیرویی با طول موج خورشید بهش منتقل کنی و از داخل بسوزونیش
اینو پایه ای ترین کاربر های هامون هم میتونن انجام بدنAkito نمیتونی برادر.اون یه اصیله.
-
Alireza Varamanzar
با پزشکای مملکت درست صحبت کن بچه@Sally آخرش که باید تو اشپزخونه کار کنید و برامون چایی و قهوه بیارین و جورابای ما بشورین
-
@Sally آخرش که باید تو اشپزخونه کار کنید و برامون چایی و قهوه بیارین و جورابای ما بشورین
Alireza Varamanzar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Sally آخرش که باید تو اشپزخونه کار کنید و برامون چایی و قهوه بیارین و جورابای ما بشورین
//////:
-
Alireza Varamanzar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
//////:
@xanom به قول تقی
وقتی که زن گرفتی زود بچسبونش به اشپزخونه🥲