هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Mehrsa 14 هعی...

شماهم از مثلث پشتی استفاده میکنین؟
بعدش تا کجا میاید عقب تا دوباره فرمون رو کامل برگردونین سمت چپ(راننده)؟
من مربیم بهم هر دفعه یه روش میگفت و گیج شدم

Akito
واقعا هر سری هر کدوم یه چیز میگن:/
من خودم با همون سه گوش بعدم با چراغ عقب ماشین جلویی تو پنجره شاگرد معلوم بشه دیگه فرمونو میگیرم اونور.
حالا اینجا بعضیا میگن باید درحال حرکت فرمونو سریع چرخوند. اولین بار سریع دومین بار آرومتر. بعضیا میگن درحال توقف. حالا من خودم با دومین حالت بهتر پارک میزدم. ولی بیشتر تجربیه انگار -
Akito آخه فقط اینتل نیست که، بانجی، سونی و خیلی از شرکتای دیگه هم دارن تک تک کارمندا رو اخراج میکنن
@Comrade_Bayat پیش بینی میشد سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ بزرگترین اخراج های صنعت گیمینگ رو داشته باشیم...
یکی از دلایلش فکر کنم بخاطر کرونا بود که یه عالمه نیرو گرفتن و الان مجبورن تعدیل نیرو کن...
البته مطمعا نیستم -
Akito
کاری نداره
مماس ماشین جلویی میشی به صورت مورب دنده عقب میری
بقیشو خوب نخوندم 66d8d51b335dfa38786aeea8d654300030254374-240p.mp4فقط یادمه آخرش پلاک ماشین جلویی میبینی

@Silver-ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پلاک ماشین جلویی میبینی
اگه پلاکو نبینی که یعنی زدی صندوق عقب یارو رو کلا جمع کردی

-
@Comrade_Bayat پیش بینی میشد سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ بزرگترین اخراج های صنعت گیمینگ رو داشته باشیم...
یکی از دلایلش فکر کنم بخاطر کرونا بود که یه عالمه نیرو گرفتن و الان مجبورن تعدیل نیرو کن...
البته مطمعا نیستم -
Akito
من خودم با همون سه گوش بعدم با چراغ عقب ماشین جلویی تو پنجره شاگرد معلوم بشه دیگه فرمونو میگیرم اونور.
حالا اینجا بعضیا میگن باید درحال حرکت فرمونو سریع چرخوند. اولین بار سریع دومین بار آرومتر. بعضیا میگن درحال توقف. حالا من خودم با دومین حالت بهتر پارک میزدم. ولی بیشتر تجربیه انگارMehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito
حالا اینجا بعضیا میگن باید درحال حرکت فرمونو سریع چرخوند. اولین بار سریع دومین بار آرومتر. بعضیا میگن درحال توقف. حالا من خودم با دومین حالت بهتر پارک میزدم. ولی بیشتر تجربیه انگارظاهراً روشا کلا فرق داره...
یبار مربیم گفت وقتی چراغ عقب ماشین جلویی اومد وسط در شاگرد
بعد که همین روشو میزدم ترمز میکرد میگفت نه ببین باید دستگیره در عقب فلان فلان فلان
بعد که اونو میزدم دوباره ترمز میکرد میگفت نه ...
خلاصه که ایشالا فردا سر این رد نمیشم

-
@mr-vinyzo

بابای منم دقیقا همینجوری
با سرعت ۱۰۰ تا یهو میاد کنار جدول ترمز میزنه و با خط کش هم اندازه بگیری میبینی دقیقا ۳۰ سانته

درود بر باباها -
ولی این سی پی یو های نسل سیزده و چهارده هم خیلی براش دردسر شده ها، نمیدونم میخوان چجور جمعش کنن.
حالا جالب اینجاست برادرم میخواست پی سی بخره، شانسی سی پی یو نسل دوازده گرفت، دقیقا بعدش این مشکلات برای نسل سیزده و چهارده پیش اومد.
فقط من توی این خانواده بد شانسم. -
Akito نه بابا، اتفاقا توی کرونا که پشت سر هم خبر اخراج میومد، خیلی از گیما هم تاخیر خوردن.
@Comrade_Bayat یعنی دلیل اصلی این اخراجا بخاطر هوش مصنوعیه؟
البته توی کاد وارزون هم برای یه سری از اسکین ها و کامو ها هم تماما از هوش مصنوعی استفاده شده بود و ظاهرا قراره اخراج ها بیشتر هم بشه... -
ولی این سی پی یو های نسل سیزده و چهارده هم خیلی براش دردسر شده ها، نمیدونم میخوان چجور جمعش کنن.
حالا جالب اینجاست برادرم میخواست پی سی بخره، شانسی سی پی یو نسل دوازده گرفت، دقیقا بعدش این مشکلات برای نسل سیزده و چهارده پیش اومد.
فقط من توی این خانواده بد شانسم.@Comrade_Bayat سریع آبش کن و به amd کوچ کن

-
@Comrade_Bayat یعنی دلیل اصلی این اخراجا بخاطر هوش مصنوعیه؟
البته توی کاد وارزون هم برای یه سری از اسکین ها و کامو ها هم تماما از هوش مصنوعی استفاده شده بود و ظاهرا قراره اخراج ها بیشتر هم بشه... -
Akito یه بخش مهمش اره، خودشون هم ذکر کردن هنوز شرکتمون نتونسته از تمام پتانسیل های هوش مصنوعی استفاده کنه... به نظرت این جمله چه معنی ای میتونه داشته باشه؟
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چه معنی ای میتونه داشته باشه؟
آجر کردن نون بازی ساز ها...

-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito
حالا اینجا بعضیا میگن باید درحال حرکت فرمونو سریع چرخوند. اولین بار سریع دومین بار آرومتر. بعضیا میگن درحال توقف. حالا من خودم با دومین حالت بهتر پارک میزدم. ولی بیشتر تجربیه انگارظاهراً روشا کلا فرق داره...
یبار مربیم گفت وقتی چراغ عقب ماشین جلویی اومد وسط در شاگرد
بعد که همین روشو میزدم ترمز میکرد میگفت نه ببین باید دستگیره در عقب فلان فلان فلان
بعد که اونو میزدم دوباره ترمز میکرد میگفت نه ...
خلاصه که ایشالا فردا سر این رد نمیشم

-
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چه معنی ای میتونه داشته باشه؟
آجر کردن نون بازی ساز ها...

-
Akito من که خودم یه نسل 9 چند سال پیش گرفتم با قدرت هم کار میکنه(i7 9700k)، نیاز به تعویض ندارم.
@Comrade_Bayat آها گفتی شانسم بده فکر کردم نسل ۱۳/۱۴ خریدی
-
Akito
آره دقیقا من خودم حس میکنم با افتادن دستگیره روی جدول راحت ترم ولی آیا همه خیابونا جدول داره؟ خیر
گاهی ماشین جلویی صندوق داره گاهی بدون صندوقه. واقعا این قواعدشونو نمیتونم درک کنم
Mehrsa 14 دوباره میرسیم به اون جمله ای که گفتم
لعنت بهت پارک دوبل

|
شعردانه

️🫡