هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito اهان، کلی بود جملم، ولی خب توی فکر خرید یه لپ تاپ بودم، ولی الان نمیشه واقعا لپ تاپ خرید، از یه طرف مشکلاتی که برای اینتل و سی پی یو هاش پیش اومده، از یه طرفم بازار ایران خیلی داغونه، اون ممنوعیت وارداته برداشته نشده هنوز؟ اون تا با شه که اصلا نمیشه چیزی گرفت.
-
Akito اهان، کلی بود جملم، ولی خب توی فکر خرید یه لپ تاپ بودم، ولی الان نمیشه واقعا لپ تاپ خرید، از یه طرف مشکلاتی که برای اینتل و سی پی یو هاش پیش اومده، از یه طرفم بازار ایران خیلی داغونه، اون ممنوعیت وارداته برداشته نشده هنوز؟ اون تا با شه که اصلا نمیشه چیزی گرفت.
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ممنوعیت وارداته
نمیدونم والا خبری نشنیدم...
جدیدا(حدودا ۲ هفته پیش) هم شنیده بودم واردات موبایل ممنوع شده و نمیدونم الان چجوریه...:/
خب چرا نمیری سراغ رایزن؟ شنیدم خیلی عملکردشون خوبه
-
عع الان رفتم گشتم دیدم قبلا پرینت گرفتم و کد رو گرفتم

-
@Sally
وایییییی
️
یادشون بخیییرررر -
@AmirBarsam از دوستان ..آشنایان ..کانال های کنکوری
آقای حمید اس ... -
Akito
حالا من روز امتحانم خیلییی جالب بود. کلی نذر و نیاز کرده بودمو رفتم. آماده هم بودم خدایی روز قبلش همه دوبلارو تو تمرین زدم. بعد افسرِ اصلا خیلی متفاوت امتحان گرفت ازم هی گفت سی سانت بزن. یه فرمون برو. بعد دنده عقب( حالا روال امتحان دوبل و دوفرمونه) بعد بهم گفت پیاده شو مبارکه. اصلا خیلی خوشحال شدم. چون یه بندم داشت به حرف میکشید منو و منم تعلل نکردم کارو تموم کرد.انشاالله شما هم فردا قبولین. -
ممنوعیت وارداته
نمیدونم والا خبری نشنیدم...
جدیدا(حدودا ۲ هفته پیش) هم شنیده بودم واردات موبایل ممنوع شده و نمیدونم الان چجوریه...:/
خب چرا نمیری سراغ رایزن؟ شنیدم خیلی عملکردشون خوبه
-

حتی الان هم با خریدش خوشحال میشم (((:
-
Akito
حالا من روز امتحانم خیلییی جالب بود. کلی نذر و نیاز کرده بودمو رفتم. آماده هم بودم خدایی روز قبلش همه دوبلارو تو تمرین زدم. بعد افسرِ اصلا خیلی متفاوت امتحان گرفت ازم هی گفت سی سانت بزن. یه فرمون برو. بعد دنده عقب( حالا روال امتحان دوبل و دوفرمونه) بعد بهم گفت پیاده شو مبارکه. اصلا خیلی خوشحال شدم. چون یه بندم داشت به حرف میکشید منو و منم تعلل نکردم کارو تموم کرد.انشاالله شما هم فردا قبولین.Mehrsa 14 تپل بودن؟

شنیدم افسر های تپل خیلی مهربونن

Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انشاالله شما هم فردا قبولین
مچکرم

-
Mehrsa 14 وااییی ...بازم بگو

-
Alireza Varamanzar شکرخدا حال شما؟
JuDi
خوش میگذره
منم خوبم شکر خدا -
Akito
آخه مسئله اینه خیلی از این چیزا رو چین و روسیه هم تولید نمیکنن، ایران که هیچ. بعید نیست دو روز دیگه برگردن بگن کلا استفاده از گوشی، کامپیوتر، لپ تاپ و ... ممنوعه
.
.
خیلیی بی دلیل از ای ام دی بدم میاد

خیلیی بی دلیل از ای ام دی بدم میاد
بزن قدش

فقط بحثه پوله وگرنه هیچکس سراغ کارت گرافیک هاش نمیره
البته بازار کنسول دستشه دیگه چیزی نیاز نداره... -
Mehrsa 14 تپل بودن؟

شنیدم افسر های تپل خیلی مهربونن

Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انشاالله شما هم فردا قبولین